Ionut si Monica s-au casatorit in competitia Mireasa pentru fiul meu!


ionut-monica-marea-finala-mpfm

Ionut si Monica s-au remarcat ca si un cuplu unit si stabil de-a lungul competitiei. Desi cuplul lor nu a fost prea sustinut de catre cei de acasa, cei doi au declarat intotdeauna ca sunt fericiti ca s-au gasit unul pe altul si ca se regasesc in cuplul format din Iulia si Valentin, concurentii editiei trecute. Din pacate presentimentul lor s-a adeverit si ei au avut cam aceeasi soarta ca si a celor doi fosti concurenti.

Ionut si Monica s-au casatorit in competitia Mireasa pentru fiul meu din dragoste, nepasandu-le daca vor fi sau nu castigatorii acestei editii. Din pacate nu au fost, dar s-au castigat unul pe altul.

Monica a fost singura concurenta din competitie, care a adresat doamnei Niculina, intrebarea acestei emisiuni, si anume: “Vreti sa fiti mama mea?”, primind un raspuns afirmativ.

Cu ocazia casatoriei, Ionut si Monica au primit, ca si dar de nunta din partea echipei Mireasa pentru fiul meu, o vacanta de 5 stele in Turcia.

Credeti ca Ionut si Monica meritau sa fie castigatorii Mireasa pentru fiul meu?

Articol realizat de Raluca

12 comentarii la “Ionut si Monica s-au casatorit in competitia Mireasa pentru fiul meu!”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 12
    Manuela Pitesti Says:

    ciobanasule vezi ca mai jos am pus cateva bancuri ptr tine si consoarta cea rea,astept multumiri…..va potriviti de minune sunteti un cuplu de ;carton; TUTE SI MANDE

  2. 11
    Nuty Says:

    Citind comentariile voastre, mi/am amintit cat de rai au fost cu Adrian si mama lui,acum,la sfarsit s/au mai potolit,dar, tarziu, cu siguranta vor viziona emisiunile si le va parea rau pentru ceea ce au facut, oricum,Marioara cu siguranta i/a iertat, ce sa faca, asa e ea………casa de piatra si sa fiti fericiti!

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free