Ionut si Monica s-au casatorit in competitia Mireasa pentru fiul meu!


ionut-monica-marea-finala-mpfm

Ionut si Monica s-au remarcat ca si un cuplu unit si stabil de-a lungul competitiei. Desi cuplul lor nu a fost prea sustinut de catre cei de acasa, cei doi au declarat intotdeauna ca sunt fericiti ca s-au gasit unul pe altul si ca se regasesc in cuplul format din Iulia si Valentin, concurentii editiei trecute. Din pacate presentimentul lor s-a adeverit si ei au avut cam aceeasi soarta ca si a celor doi fosti concurenti.

Ionut si Monica s-au casatorit in competitia Mireasa pentru fiul meu din dragoste, nepasandu-le daca vor fi sau nu castigatorii acestei editii. Din pacate nu au fost, dar s-au castigat unul pe altul.

Monica a fost singura concurenta din competitie, care a adresat doamnei Niculina, intrebarea acestei emisiuni, si anume: “Vreti sa fiti mama mea?”, primind un raspuns afirmativ.

Cu ocazia casatoriei, Ionut si Monica au primit, ca si dar de nunta din partea echipei Mireasa pentru fiul meu, o vacanta de 5 stele in Turcia.

Credeti ca Ionut si Monica meritau sa fie castigatorii Mireasa pentru fiul meu?

Articol realizat de Raluca

12 comentarii la “Ionut si Monica s-au casatorit in competitia Mireasa pentru fiul meu!”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    valy Says:

    SA DEA D-ZEU SA-TI TAI GATUL FATA REA CE ESTI ASA CUM I-AI ADRESAT URARE DE ZIUA EI D-EI MARIOARA,REFERITOR LA TAIATUL TORTULUI,ZICANDU-I CA MAI BINE II TAI GATUL DECAT TORTUL! NU VEZI CA ESTI EXPIRATA DE BATRANA SI URATA CU MUTRA DE DOVLEAC? RUSINE SA-TI FIE SI SA NU AI NICIUN NOROC IN VIATA PENTRU CA TU I-AI FACUT CEL MAI MULT RAU LUI ADRIAN DEZVALUINDU-I SECRETUL PE CARE TI L-A SPUS CU DIVORTUL!

  2. 9
    otilia/magda Says:

    Felicitari Ionut si Monica,va doresc ,casa de piatra!

  3. 8
    lili Says:

    rusine sa va fie ca i-ati nominalizat pe adrian ,sa dea dumnezeu sa va despartiti ,si sa umblati prin emisiuni sa va capatuiti ,asa cum ziceati de adrian,sa nu aveti parte de banii castigati ,ca ati fost tare rai .mai vedem ,eu ce zic ,cam tot se implineste ,

  4. 7
    doinitza Says:

    Casa de piatra va doresc si multi ani fericiti . Nu mi-a placut de Monica in gala finala cum a votat . Rusine sa-ti fie Monica ptr. ca l-ai votat pe Adrian stiind bine ca el NU te-ar fii votat . Ionut imi pare bine ca macar in ceasul al-12-lea ai recunoscut ca Adrian ti-a spus ca NU exista prietenie intre tine si Dragos . Sper sa nu te mai impaci cu Dragos ptr. ca numai sa folosit de tine si tu ai crezut in el . Sa stii ca mai apreciez la tine faptul ca ai recunoscut ca de cat un prieten ca Dragos mai bine unul ca Adrian care iti spune in fata ce are de spus . Sper ca in viata nu o lasi tot pe Monica sa vorbeasca in locul tau .

  5. 6
    HOGEA IULIANA Says:

    Sunt frumosi amindoi ,le doresc casa de piatra,dar in concurs nu au fost constanti,la inceput foarte rai.

  6. 5
    FULGULET Says:

    LE UREZ ,,CASA DE PIATRA”, NU MERITAU SA CASTIGE ACEASTA EDITIE.
    AU MULTE CARENTE IN COMPORTAMENT, IONUT A JIGNIT MULT DESI NU E NIMIC DE CAPUL LUI. VORBESTE GANGAV SI E AGRAMAT NU ERA IN MASURA SA ARUNCE CU PIATRA IN ADRIAN. MONICA ESTE AGRESIVA. SI EA ARE GRESELI DE EXPRIMARE CU PLEONASME SI IN MOD SPECIAL CU ,, ALE TELE” IN LOC DE ALE TATLE.

  7. 4
    Monica Pitesti Says:

    Oane, erou preferat/ Te-am cantat si te-am cerat/ Cauta la Poezii/ La Ralu pe site, sa stii/ Si citeste tu asa: “La nunta lui Oane”. E ceva….!!!

  8. 3
    andra Says:

    casa de piatra!sunteti frumosi impreuna:)

  9. 2
    Nuty Says:

    Ionut,daca era trup si suflet pentru relatia lui si nu era preocupat sa/l sustina pe Dragos in atacurile catre Adrian……..cu siguranta avea mult mai multi sustinatori si alta era situatia….luati aminte viitori concurenti,aici este un concurs matrimonial si nicidecum de legat prietenii….nu aici!

  10. 1
    aiana Says:

    Sa fie fericiti ! si sa incerce sa fie mai buni cu cei din jurul lor ! Casa de piatra!

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free