Adrian si Edina, o relatie in afara competitiei?


edina-adrian-marea-finala-mpfm

Adrian si Edina si-au facut aparitia in Marea Finala Mireasa pentru fiul meu ca si un cuplu. Cei doi au avut parte de-a lungul competitiei de tachinari si jocuri, din care au iesit la iveala anuminte sentimente, pe care niciunul dintre ei nu le-a negat. Cu toate acestea, Adrian si Edina nu au format un cuplu, desi au avut foarte multe sanse sa o faca.

La Marea Finala, Adrian si Edina au avut parte la fel ca si ceilalti de intrebarea cheie, si anume daca sunt pregatiti de o casatorie in competitie. Asa cum era poate de asteptat, cei doi nu au raspuns afirmativ acestei intrebari, dar au lasat de inteles ca ar putea exista o relatie intre ei in afara competitiei, relatie care ar putea duce chiar si la o casatorie la un moment dat.

Domnul Costel, tatal lui Adrian a fost prezent in Marea Gala, dar starea sa de spirit nu a fost deloc buna, acesta fiind foarte suparat in urma celor intamplate in competitie. Cu toate acestea, el nu a dorit sa-i dea vreun sfat lui Adrian in legatura cu o posibila casatorie intre el si Edina, ci a considerat ca este destul de matur pentru a lua o astfel de decizie.

Ati fi vrut ca Adrian si Edina sa fi facut pasul cel mare in competitie?

Articol realizat de Raluca

27 comentarii la “Adrian si Edina, o relatie in afara competitiei?”

Pages: [3] 2 1 » Show All

  1. 27
    carmen Says:

    felicitari,edina si adrian ati meritat din plin sa castigati , ma uit si acum din cand in cand la secvente din emisiuni ,ati fost super,imi lipsiti

  2. 26
    raisa Says:

    Dragii mei ! Da, este un cuplu frumos, poate au si sentimente unul fata de altul, dar nu uitati , ca Adrian s-a fript odata si deaceea este mai cumpatat de-a face acest pas, in al doilea rand, Edina este o fata buna, dar inca e copilaroasa, ea singura a declarat ca are multe planuri pe viitor si nu este gata de casatorie, asa ca de dragul nostru sa faca un cuplu n-ar fi corect. Totul e inainte, daca vor ramanea ca prieteni buni ,tot e bine…….

  3. 25
    corina Says:

    felicitari , sunteti foarte frumosi adrian si edina sunteti cei mai buni,indiferent de ceea ce veti face mai departeati dat clasa tuturor , felicitari si sanatate doamna marioara

  4. 24
    Nuty Says:

    Pareri pro si contra,normal sa fie asa,…….nu inteleg de ce se tot afirma ca Adrian se exprima greu, ca e p…., mie mi s/a parut ca sa exprimat destul de corect in comparatie cu altii din concurs,ca se exprima mai greu, asta e,e placut asa cum e, multora, care/i problema….mai bine ca Andrada, care turuie si ce vorbe urate a scos pe gura?…….concluzia e alta, indiferent cum sunt, cum vorbesc,cum se exprima….toti trebuie sa se casatoreasca, toti sunt egali in aceasta privinta, asa ca ..fiecare dintre noi are dreptul sa sustina pe cine doreste, ca/i prost, ca/i destept, fiecare persoana are si bune si rele si noi am apreciat la Adrian, asa cum este el, cu plusurile si cu minusurile lui,in primul rand pentru ca ne/a dovedit ca este…OM..BRAVO LUI!

  5. 23
    Tilda Says:

    Ma bucur pentru amandoi! Nu astept NUMAI o relatie de prietenie de la ei. Nu pot sa nu remarc: SUNT FRUMOSI! ~~~~FELICITARI!~~~~~

  6. 22
    valy Says:

    BRAVO VOUA,VOI ATI MERITAT SA CASTIGATI,VA BARFESC DOAR INVIDIOSII!

  7. 21
    andrada Says:

    Sper din tot sufletul ca voi doi sa remineti impreuna,seriozitatea lui Adrian vin in completare la dragalasenia si copilariile Edinei, eu cred cA AR FACE UN CUPLU FOARTE FRUMOS SI CHIAR SE VOT INTE;EGE FOARTE BINE.As dori sa auzim noutati despre voi si speram ca ni le ve-ti acorda.multa fericire si mult noroc in viata.

Pages: [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free