Mesajul lui Catalin pentru fani, dupa iesirea din competitie


catalin-movileanu-mpfm
Catalin, controversatul concurent de la Mireasa pentru fiul meu, a fost descalificat sambata din competitia matrimoniala la dorinta sa. Desi multi l-au criticat si au blamat decizia sa de a parasi concursul, el a marturisit ca nu a mai suportat tensiunea si stresul din casa si a decis sa plece pentru sanatatea sa.

Odata cu plecare lui, cuplul Andrada – Catalin a luat sfarsit, iar cei doi au marturisit ca nu vor mai avea o relatie nici in afara competitiei.

Mesajul pe care Catalin l-a lasat fanilor sai este urmatorul:
Va salut pe toti!!!

De trei zile pline am iesit din casa Mireasa pentru fiul meu si am ajuns cu bine in micuta mea casa. M-am odihinit, m-am intanlit cu apropiatii mei ( au inceput sa faca misto de mine ca am slabit foarte mult, dar imi revin eu in timp) si am mai rezolvat din treburile administrative.

Multumesc pentru toate mesajele primite, am citit cat de multe am putut cred ca peste doua sute. Chiar daca nu am putut sa raspund le-am citit. Va multumesc pentru toate gandurile frumoase m-am simtit apreciat si iubit, chiar nu ma asteptam la atatea feedback-uri pozitive. Toate acestea m-au facut sa mai raman intr-o transa magica!

Voi incerca sa tin legatura cat de mult pot, cu voi toti(chiar daca sunteti foarte multi).
Acum am in plan ca intanlirea cu voi din data de 1 aprilie, din parcul Herastrau, intrarea din piata Charles de Gaulle, ora 14 sa iasa perfecta.

Adresa mea de mail oficiala este: catalinmovileanu@ymail.com

Am setat ca sa pot primi mesaj pe facebook de la oricine chiar daca nu este in lista de prieteni.

Ce intrebari aveti?


Cu stima,

Catalin Movileanu

Articol realizat de Raluca Neagu

32 comentarii la “Mesajul lui Catalin pentru fani, dupa iesirea din competitie”

Pages: « 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    elena Says:

    Cacalin,nesimtitule la munca cu tine,nu umbla cu miloaga descreeratule,nu ti-i rusine sa afisezi numere de cont,putoare ordinara ce esti!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. 29
    gety60 Says:

    Catalin ca de obicei cu tupeu mizerabil de maidanez .Omul asta pana unde vrea sa mearga cu manipularea pana la batranete nu-i este rusine retardatului asta ce face acum cere bani fanilor lui ?Nu am vazut un imbecil si un oscroc care sa-l intreaca pe acest Cacalin .Eu ii propun sa mearga la metrou precum aurolacii si sa cerseasca bani ptr ca este mai usor de strans bani fiind cunosct ca si ”vedeta”tv .Individul a avut probleme psihice de cand a intrat in casa privirea si comportamentul lui la tradat .Cat a stat in casa a stiut doar sa bage intrige si sa terorizeze diliul se crede un fel de guru un GREGORIAN BIVOLARU .Papagalul si maimuta de masa sunt bolnavi mintali. De ce cat au stat in concurs nu au fost sunati de sora lui , ptr ca nu doreste sa aiba de a face cu 2 handicapati periculosi .Ma bucur ca au plecat ptr ca ma enervam cand le auzeam glasul.

  3. 28
    Nuty Says:

    Tilda, asta da veste, ce umilitor,un om inteligent cand semneaza un contract stie in ce se implica, acum pe cine acuza ca i s/au anulat toate drepturile financiare, ca doar stia asta din contract, pentru mama lui acesti bani erau o avere. Concluzia este una foarte clara, cine este puternic rezista, cine nu pleaca precum un las. Nu este prima emisiune de acest gen,se stia care sunt regulile , nu are dreptate sa acuze in stanga si in dreapta, trebuia sa se inarmeze cu rabdare si sa reziste la orice, asta e, sa nu se victimizeze ca nu are dreptate in totalitate.

  4. 27
    Nuty Says:

    Rock, ai spus ceva foarte adevarat, tupeistii isi acopera prostia prin bravada nu sunt intotdeauna cei mai inteligenti, multa dreptate mai ai.

  5. 26
    Tilda Says:

    NO COMENT.
    Am gasit pe fb.

  6. 25
    Tilda Says:

    Revenire
    Buna ziua,
    Incerc sa ma readaptez la viata de afara, in ultimele sase luni probleme initiale au fost inlocuite cu altele.
    Desi am iesit de cateva zile din emisiune, inca primesc multe mesaje de apreciere si sustinere si nu numai atat: mi se solicita chiar deschiderea unui cont bancar pentru ca aceia care doresc sa ma sustina si financiar s-o poata face ca atare. Le multumesc tuturor si va asigur de intreaga mea consideratie si respect pentru asemenea initiativa. Imi va fi de mare folos, mai ales ca planurile mele au cam fost date peste cap: toate drepturile mele financiare mi-au fost anulate, ba mai mult, este posibil sa fiu actionat si in judecata pentru a plati daune in suma de 30.000 euro, in conditiile in care evident, nu am acesti bani si nici nu am primit vreo oferta concreta de munca. Toata aceasta experienta traumatizanta pe care am traversat-o pe parcursul celor 6 luni si mai ales gestul meu de a parasi competitia intr-un moment de mare tensiune psihica, atat pentru mine cat si pentru mama mea, au declansat un val de simpatie pe care incep sa il simt la modul cel mai concret ca pe o mare binefacere si vine si ca o reparatie morala fata de toata nedreptatea pe care am suferit-o.

    Beneficiar: Catalin Movileanu

    CONT RON

    RO40INGB0000999901226756

    CONT EURO

    RO81INGB0000999901284218

  7. 24
    Rockontheblok Says:

    Edina e frumusica,are o mare doza de bun simt da’ nu e genul de fata care sa intre in gratiile mele.
    Bianca este singura fata care mi-a placut tare,secondata de Andrada.

  8. 23
    Rockontheblok Says:

    Moni, Andreea nu-i desteapta,ea doar face pe desteapta. E putin mai plimbata prin lume si are mult tupeu(eu nu confund niciodata tupeul cu inteligenta pentru ca viata mi-a demonstrat ca tupeistii isi acopera prostia prin bravada).

  9. 22
    Rockontheblok Says:

    Personal sunt de acord cu cei care folosesc show-ul ca pe o rampa de lansare in televiziune(conditia necesar a fi indeplinita:sa fie omul potrivit la locul potrivit) insa,ma enerveaza aceia care stau ca niste trantori in asteptarea banilor din finala,facand absolut orice compromis pentru banii aia. Esti tanar? …du-te , “nenica” in lumea larga si banii aia ii castigi in maxim doua luni de munca !

  10. 21
    Rockontheblok Says:

    Bila(big dislike) neagra pentru Catalin: se zvoneste ca ar fi postat un numar de cont in care fanii sa doneze pentru a-l ajuta sa plateasca suma mentionata in contract in conditiile descalificarii. Cum naiba n-a aflat ca pana acum n-a platit nimeni aceasta suma? In fine,poate chiar intentioneaza un proces cu Synevisionul si s-ar teme pentru plata unor daune…
    Totusi…chiar sa speri bani de la sustinatori ?
    Hm…

Pages: « 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free