Mihai: “Rog fanii sa o voteze pe Bianca sa plece, pentru a putea fi fericiti afara”


vot-bianca-mpfmDe la Gala Saptamanala Mireasa pentru fiul meu de sambata si pana in prezent, mult indragitul iubit al Biancai este nerabdator sa fie alaturi de iubita sa in afara competitiei, de aceea roaga toti fanii sa o voteze pentru a pleca acasa.

Mihai este constient de faptul ca Bianca a strans multi fani si admiratori de cand a devenit concurenta la acest reality-show, dar este convins ca iubirea adevarata nu o poate gasi decat in bratele lui.

Desi multi fani ai emisiunii au propus ca Mihai sa intre in competitie alaturi de Bianca si sa-si consume povestea de iubire acolo, acesta a explicat “Eu o vreau libera langa mine sa fim afara, nu inchisi in casa”.

Iubitul Biancai spera ca visul sau sa devina realitate, iar sambata sa o poata strange in brate pe Bianca. De asemenea, el tine sa multumeasca anticipat celor care cred in iubirea lor si vor sa ii ajute.

Articol realizat de Raluca Neagu

6 comentarii la “Mihai: “Rog fanii sa o voteze pe Bianca sa plece, pentru a putea fi fericiti afara””

  1. 6
    Tilda Says:

    Am inteles. Mihai va doresc sa fiti fericiti, sa aveti tot ce doriti voi fiti buni si sa fiti inconjurati de oameni buni,intelegatori.
    Sunteti frumosi, va potriviti.

  2. 5
    Mihai Luca Says:

    nu vreau sa intru in casa aceea tocmai pt ca nu e atmosfera de dragoste e de cearta istigari etc vreau sa fim liberi afara sa ne bucuram cu adevarat de dragostea pe care ne-o purtam sper sa intelegeti si sper sa votati plecarea Biancai VA MULTUMESC >:D<:D:D:D

  3. 4
    Nuty Says:

    Sa intre Mihai si Octavian in casa, va rugaaaaam,ca prea se dau cocosei cei doi cuplati, mai ganditi/va, poate vedem si noi in sfarsit ceea ce asteptam e sase luni, dragostea adevarata, vorba lui Adrian.

  4. 3
    felicia Says:

    poate intra si Octavian ptr Edina

  5. 2
    felicia Says:

    ar fii frumos sa intre Mihai in casa sa vedem mai multe cupluri frumoase

  6. 1
    Tilda Says:

    Mihai daca poti intra tu in casa, poate mai vedem si noi ceva frumos,
    “matrimonial”.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free