Mesajul lui Catalin pentru fani, dupa iesirea din competitie


catalin-movileanu-mpfm
Catalin, controversatul concurent de la Mireasa pentru fiul meu, a fost descalificat sambata din competitia matrimoniala la dorinta sa. Desi multi l-au criticat si au blamat decizia sa de a parasi concursul, el a marturisit ca nu a mai suportat tensiunea si stresul din casa si a decis sa plece pentru sanatatea sa.

Odata cu plecare lui, cuplul Andrada – Catalin a luat sfarsit, iar cei doi au marturisit ca nu vor mai avea o relatie nici in afara competitiei.

Mesajul pe care Catalin l-a lasat fanilor sai este urmatorul:
Va salut pe toti!!!

De trei zile pline am iesit din casa Mireasa pentru fiul meu si am ajuns cu bine in micuta mea casa. M-am odihinit, m-am intanlit cu apropiatii mei ( au inceput sa faca misto de mine ca am slabit foarte mult, dar imi revin eu in timp) si am mai rezolvat din treburile administrative.

Multumesc pentru toate mesajele primite, am citit cat de multe am putut cred ca peste doua sute. Chiar daca nu am putut sa raspund le-am citit. Va multumesc pentru toate gandurile frumoase m-am simtit apreciat si iubit, chiar nu ma asteptam la atatea feedback-uri pozitive. Toate acestea m-au facut sa mai raman intr-o transa magica!

Voi incerca sa tin legatura cat de mult pot, cu voi toti(chiar daca sunteti foarte multi).
Acum am in plan ca intanlirea cu voi din data de 1 aprilie, din parcul Herastrau, intrarea din piata Charles de Gaulle, ora 14 sa iasa perfecta.

Adresa mea de mail oficiala este: catalinmovileanu@ymail.com

Am setat ca sa pot primi mesaj pe facebook de la oricine chiar daca nu este in lista de prieteni.

Ce intrebari aveti?


Cu stima,

Catalin Movileanu

Articol realizat de Raluca Neagu

32 comentarii la “Mesajul lui Catalin pentru fani, dupa iesirea din competitie”

Pages: « 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    Anca Says:

    Buna Catalin!
    Nu am o intrebare sa-ti adresez dar vreau sa stii ca te-am sustinut pe toata perioada competitiei si acum acest show nu mai are farmec!Imi pare tare rau ca ai iesit din casa dar in acelasi timp ma bucur pentru ca acum iti poti pune ordine in ganduri!
    Despre Adrian si mama lui pot sa spun ca sunt niste oameni lisisiti de scrupule,limitati intelectual si ar trebui sa lucrezi cu mintea ta sa o faci sa-i uite chiar daca va fi foarte greu!Imi e mila de cei care au ramas cu el pe cap!
    Iti doresc o viata luminoasa incununata de succese si numai bucurii!
    Cu drag si simpatie Anca si Antonia Maria(fetita mea)!

  2. 19
    Freud Ioana Says:

    Ai facut bine ca ai parasit “corabia nebunilor”, Catalin! Acum, ai grija de tine, psihologule! Ca vezi bine ca cu nebunii nu-i asa de usor sa te descurci…Oare cine s-ar descurca cu sociopatii de adrian si marioara?
    Ma intreb cu cine-or fi votat fanii lor, cu Basescu? Asa par.

  3. 18
    Mihaela Says:

    Catalin, bine ca ai plecat. Prea mult circ ai facut.Prea increzut ai fost si te-ai crezut cel mai destept. Uite ca nu a fost asa. Chiar crezi ca o sa vina multi la intalnirea ta pe 1 aprilie? Te crezi vreo vedeta? Trezeste-te odata.

  4. 17
    Rockontheblok Says:

    Uite ca Adrian a atins cota maxima a prostiei,infatuarii : “dusmanii-mi poarta pica da’ n-au valoarea mea”…pff,ce ghiolban !
    Moni,mi-e greu sa cred ca tu chiar placi asemenea om.

  5. 16
    Catalina Says:

    Am citit comentariile lui C.Movileanu de pe blogul sau…greseli de exprimare, gramaticale cat cuprinde.Despre continut…pfff…Catalin, lasa psihologia,vaginul femeilor,problemele fundamentale ale existentei pentru cei care se pricep la asta!!!!!!!!!!!!!La intalnire o sa fii dezamagit:barbatii nu prea se uita la emisiuni de genul asta,poate doar fostul tau iubit…

  6. 15
    Rockontheblok Says:

    Bingo,Moni! Adrian nu poate castiga premiul,nefiind in cuplu,lucru pe care il stiu si concurentii. Care ar fi motivul marginalizarii lor ?
    Ce importanta are ca sunt sustinuti acum,pana la final mai sunt cateva luni.
    Nu crezi ca pe cei din casa ii enerveaza fix aceasta ipocrizie a lor si nesimtirea de a poza in victime cand ei sunt cei care instiga ?
    Adrian si Marioara sunt tinuti pe post de momeala( Catalin a spus ca toti cei din casa sunt victimele producatorilor).

  7. 14
    timea Says:

    monica ai dreptate. si eu m-am gandit de multe ori cat de rabdator e adrian si cat mai rezista…ca se vede de la o posta ca toti s-au unit impotriva lor si ii cauta nod in papura…

  8. 13
    Rockontheblok Says:

    Buna dimineata,Moni!
    Sa raspund la intrebarea “pe cine sa sustin”: pe nimeni,ar fi mai simplu.
    E doar un show de divertisment ,de ce nu ar putea fi urmarit cu detasare?
    Cred ca nu s-a inteles mesajul lui Catalin despre show.El a spus ca nu e regizat dar imaginile (”materialele”) sunt montate astfel incat sa instige publicul. Fiecarui concurent i se atribuie un rol si imaginile se construiesc potrivit acestui rol…de aici si revolta unor concurenti la fiecare editie.
    Bine, se revoltau aceia care aveau putin creier si demnitate.
    Daca judeci omul dupa imaginile fabricate,judecata este una subiectiva.
    Exista o vorba care exprima un mare adevar “poporul se minte cu tembelizorul”,prin manipulare.La show-ul asta poti remarca cat de usor se manipuleaza oamenii
    prin trunchierea materialelor si montate dupa bunul plac al scenaristului.

  9. 12
    Monica Says:

    Draga Rocko… , chiar crezi ca noi care il sustinem pe Adrian gandim ca ia acest concurent banii? Atata timp cat nu are un cuplu, nici nu are cum. Este posibil ca marele premiu sa-l castige cine nici nu ai gandi , este posibil sa nu fie castigat de loc.
    Uite de ce il sustin eu pe Adrian : niciodata, niciunde, nicicand nu am vazut, auzit de un om sa fie expus la asa presiune psihica din partea unui grup de oameni bine uniti intre ei si el sa incerce sa raspunda cu calm ( cel putin in fata televizorului, in casa poate fi altfel) si sa treaca de fiecare data peste …
    Marioara, o femeie extrem de simpla, cauta si ea printr-o exprimare mai greoaie,asa este, sa-si spuna punctul de vedere.
    Acesti doi oameni fiind marginalizati, desigur, vorbesc intre ei, cu cine sa discute?
    Un baiat , opus lui Adrian era Catalin ! Acum pe cine sa sustinem: un baiat de 22 ani cu scoala profesionala cu o mama extrem de egoista si de invidioasa care nu stie nici sa raspunda la un simplu La multi ani, care a facut cuplu cu o fata in ideea marelui premiu, un altul care nu stie ce vrea, ce este cu el ( Imre) si Ionutu, “nevinovat” din toate punctele de vedere..
    Sa spun mai departe nu are sens.
    Fetele singure: Edina, frumoasa, bine-crescuta dar pe picior de plecare, Andreea, frumoasa, desteapta, fara cuplu, cand pleaca, cand ramane…
    Si atunci pe cine sa votezi, cine merita ?

  10. 11
    LORA Says:

    Ma bucur nespus de mult ca ai iesit LATRAULE ,dar pe usa din spate ,te rog interneaza te urgent la SOCOLA acolo este locul tau ,aia te cazeaza dar nu te si trateaza labilule pshihic care te ai facut de tot rasul…..

Pages: « 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free