Doamna Marioara – Mama Saptamanii (17.03.2012)


dna marioara mpfm

De cateva saptamani bune la rand, doamna Marioara, mama lui Adrian, iese Mama Saptamanii. La fel s-a intamplat si la Gala Saptamanala Mireasa pentru fiul meu din data de 17 martie 2012, cand aceasta a obtinut din nou primul loc in clasament, de data aceasta cu un procent de 47,2% din voturile celor de acasa.

Doamna Marioara le-a nominalizat pe Edina si pe Monica.

Cea care a iesit pe locul al doilea nu a fost anuntata saptamana trecuta.

Doamna Marioara este implicata in prezent intr-un conflict cu doamna Gabriela. Mama lui Adrian este de parere ca motivul pentru care conflictele nu mai contenesc in ceea ce o priveste sunt create din invidie, doamna Marioara marturisind la un moment dat “Toti ma invidiaza pentru ca sunt desemnata Mama Saptamanii!”

Cine credeti ca va iesi Mama Saptamanii la Gala Saptamanala de sambata?

Articol realizat de Raluca Neagu

15 comentarii la “Doamna Marioara – Mama Saptamanii (17.03.2012)”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 15
    barbu mariana Says:

    De ce nu faceti nimic impotriva lui adrian?este sub orice critica si marioara la fel .Veti pierde multi telespectatori in continuare.

  2. 14
    ram Says:

    buna!!!doamna marioara inainte de a va da o mare doamna ar fi cazul sa va schimbati pantofii….au gauri in talpa la fel cum aveti gauri in caracter…..mai bine luati-va odorul si plecati acasa!!!!!!!

  3. 13
    gety60 Says:

    La multi ani Dna.Marioara ,sa va dea Dumnezeu multa sanatate , fericire si putere sa rezistati la jignirile si mustrarile cainilor maidanezi din casa.Suntem ff multi care va votam sa ajunge-ti in finala chiar daca Adrian nu are cuplu ptr ca meritati .

  4. 12
    CRYSPRINCESS24 Says:

    AFARA CU MARIOARA..AFARA CU MARIOARA…NU MAI SUPORT SA I VAD MOACA IN EMISIUNE…MA INTREB OARE CINE O MAI VOTEAZA?SI CU FIU-SU LA FEL…AMANDOI DAU IN CUPLURI…NU SUPORTA SA AJUNGA NICI UN CUPLU IN FINALA….AVARI DUPA BANI,SE VEDE CLAR….AFARA,AFARA AFARA CU MARIOARA SI ADRIAN

  5. 11
    CATALINA Says:

    MONICA ELIMINATA SA NU MA FRECE PE MINE LA ICRE DE FIECARE DATA VORBE CA LA USA CORTULUI FACE EMISIUNEA DE RISUL LUMII ELIMINARE URGENTA CREDE CA COMISIA NARE ICRE DATII CREZARE CA ARE AMNEZIE /??????????????

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free