Doamna Marioara – Mama Saptamanii (17.03.2012)


dna marioara mpfm

De cateva saptamani bune la rand, doamna Marioara, mama lui Adrian, iese Mama Saptamanii. La fel s-a intamplat si la Gala Saptamanala Mireasa pentru fiul meu din data de 17 martie 2012, cand aceasta a obtinut din nou primul loc in clasament, de data aceasta cu un procent de 47,2% din voturile celor de acasa.

Doamna Marioara le-a nominalizat pe Edina si pe Monica.

Cea care a iesit pe locul al doilea nu a fost anuntata saptamana trecuta.

Doamna Marioara este implicata in prezent intr-un conflict cu doamna Gabriela. Mama lui Adrian este de parere ca motivul pentru care conflictele nu mai contenesc in ceea ce o priveste sunt create din invidie, doamna Marioara marturisind la un moment dat “Toti ma invidiaza pentru ca sunt desemnata Mama Saptamanii!”

Cine credeti ca va iesi Mama Saptamanii la Gala Saptamanala de sambata?

Articol realizat de Raluca Neagu

15 comentarii la “Doamna Marioara – Mama Saptamanii (17.03.2012)”

 1. 1
  Tilda Says:

  Felicitari ! Merita!!!
  Sper sa fie si sambata 24 martie , ziua de nastere a dansei.
  Sper ca va nominaliza tot pe Monica , e cea mai rea,urita, razbunatoare, obraznica,nesimtita fata di competitie.

 2. 2
  SILVIA Says:

  Succes d-na Marioara si Adrian nu va lasati intimidata —-va sustin….

 3. 3
  iury Says:

  rusine,rusine, sunt muldoveanca, dar nu voi sustine niciodata asemenea indivizi josnici, care sunt capabili sa danseze pe morminte ptr o suma de bani.

 4. 4
  Rockontheblok Says:

  Wow,ditai’ vaca ! Mi-o imaginez cu fundul in sus,ascultand prin usa,pereti,ce vorbesc fetele :) ) Asa ceva…

 5. 5
  ANA Says:

  Succes d-na Marioara si nu va lasati intimidata de HIENE care stau si va pandesc orice miscare chiar si la toaleta.

 6. 6
  pt rockontheblok Says:

  Ridica-i coda la vaca si pupo,pote-ti trage si-o balega pe nas.

 7. 7
  Nuty Says:

  Iuri, chiar esti…….muldoveanca? ce vrei sa faca acesti indivizi josnici, stii ca nu pot sa plece decat daca/i votezi tu, …….limitato……. dupa cum ne/a caracterizat Catalin… asa ca… voteaza/i sa iasa daca nu/ti plac si nu/i mai jigni, multumesc.

 8. 8
  GETA Says:

  LA MULTI ANI DOAMNA MARIOARA ,SA FITI SANATOASA SI SA AVETI GRIZA DE ADRIAN,SUNT SIGURA CA ISI VA GASI JUMATATEA.VA PUP SI RABDARE MULTA CU ASEMENEA OAMENI.

 9. 9
  GETA Says:

  VOTATIO PE MONICA SA PLECE,NU O SUPORT E O INGIMFATA,VREA MARELE PREMIU,POATE SA SE IUBEASCA SI AFARA DACA NU ARE SI ALT SCOP,CE TOT ATITA ZARVA,FIECARE MAMA NOMINALIZEAZA PE CINE VREA.

 10. 10
  Rockontheblok Says:

  Daca ai fi scris corect mesajul care-mi era destinat ar fi fost poate haioasa replica…asa…si continutul si forma denota prostie crasa :) )

 11. 11
  CATALINA Says:

  MONICA ELIMINATA SA NU MA FRECE PE MINE LA ICRE DE FIECARE DATA VORBE CA LA USA CORTULUI FACE EMISIUNEA DE RISUL LUMII ELIMINARE URGENTA CREDE CA COMISIA NARE ICRE DATII CREZARE CA ARE AMNEZIE /??????????????

 12. 12
  CRYSPRINCESS24 Says:

  AFARA CU MARIOARA..AFARA CU MARIOARA…NU MAI SUPORT SA I VAD MOACA IN EMISIUNE…MA INTREB OARE CINE O MAI VOTEAZA?SI CU FIU-SU LA FEL…AMANDOI DAU IN CUPLURI…NU SUPORTA SA AJUNGA NICI UN CUPLU IN FINALA….AVARI DUPA BANI,SE VEDE CLAR….AFARA,AFARA AFARA CU MARIOARA SI ADRIAN

 13. 13
  gety60 Says:

  La multi ani Dna.Marioara ,sa va dea Dumnezeu multa sanatate , fericire si putere sa rezistati la jignirile si mustrarile cainilor maidanezi din casa.Suntem ff multi care va votam sa ajunge-ti in finala chiar daca Adrian nu are cuplu ptr ca meritati .

 14. 14
  ram Says:

  buna!!!doamna marioara inainte de a va da o mare doamna ar fi cazul sa va schimbati pantofii….au gauri in talpa la fel cum aveti gauri in caracter…..mai bine luati-va odorul si plecati acasa!!!!!!!

 15. 15
  barbu mariana Says:

  De ce nu faceti nimic impotriva lui adrian?este sub orice critica si marioara la fel .Veti pierde multi telespectatori in continuare.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free