Edina – Mireasa Saptamanii (17.03.2012)


edina
Sambata trecuta, Edina alaturi de Monica si Daniela au fost nominalizate spre eliminare de catre mamele din casa. Edina si-a dorit foarte mult sa plece din concurs, insa cei de acasa nu au tinut cont de cerinta sa si desi a rugat fanii sa nu o mai voteze pentru a putea parasi aceasta competitie, sambata la Gala Saptamanala Mireasa pentru fiul meu, vestea surprinzatoare a venit in momentul cand Edina a fost desemnata Mireasa Saptamanii, cu un procent de 26,4% din voturile celor de acasa. Aceasta veste nu a facut decat sa inrautateasca pentru moment starea de sanatate a Edinei care a fost la un pas de a lesina in platou.

Pe locul al doilea in randul fetelor protejate s-a clasat Monica, cu un procent de 25,4% din voturi, iar pe locul al treilea in preferintele celor de acasa si ultima fata protejata a fost Andreea, care a acumulat 15,3% din voturi.

In momentul de fata Edina are o stare de spirit mult mai buna, dupa ce duminica la Targul de Turism de la Romexpo, ea a putut sta de vorba cu mama ei, care ulterior i-a trimis-o pe Molly, o catelusa simpatica, pentru a-i tine companie in concurs.

Cine credeti ca va iesi Mireasa Saptamanii in Gala Saptamanala de sambata?

Articol realizat de Raluca Neagu

8 comentarii la “Edina – Mireasa Saptamanii (17.03.2012)”

  1. 8
    miron alis Says:

    Alexandra tu chear crezi in dragostea lui Dragos ,te minte in fata nu are cum iubi doua fete total diferite din acel anturaj ,da pe Edina a iubit-o dar nu pe tine ,el merge pe interes daca mai iese Edina mireasa saptamanii nu este exclus sa vrea sa se impace cu ea numai ca din fericire pe Edina a pi erdut-o pentru totdeauna iar in legatura cu frumusetea lui se minte singur saracul poate i-au facut complimente fetele de la el din sat ca am inteles ca sta la sat dar fetele de la oras nu-l vad asa frumos fiindca inaltimea il tradeaza la 1.60 e chistoc .Alexandra nu te minti singura ca intr-o zi vei regreta si va fi tarziu ,trezestete .

  2. 7
    Nuty Says:

    Raspundeti va rog si la intrebarea pusa de Raluca Neagu mai sus.

  3. 6
    ANA Says:

    (5)Tu de fapt ai probleme cu JANDARMUL nu cu OMUL Adrian.

  4. 5
    Rockontheblok Says:

    Ce rost ar avea sa mai vina fete pentru Adrian? Au venit destule pentru el,cele mai multe…si ? Sa-l astepte afara,el tot nu crede in cuplurile formate in casa. E un non-sens in tot ce spune si face jandarmul asta.
    A vrut un cuplu,cica,el a venit pentru dragoste; daca ar fi avut cuplu…vai…atunci sa fi vazut dragoste-zicea el,care nu crede in cuplurile din casa si pe care le trimite sa se cunoasca afara.Deh, cei care ar putea castiga premiul sunt cei “imperecheati” si atunci strategia “desteapta” este sa reziste, sa dezbine,sa elimine concurenta ca asa poate,poate se va schimba regula jocului si pune mana pe banii din finala.
    Ca doar vezi,pe la Synevision,n-a trecut iubirea si nici nu va trece
    daca nu-l trosneste pe el ! Catalin npm3 si Adrian npm6…amandoi fuduli si prosti facuti gramada,vor ramane “insurati “cu mamele lor.
    Ok,Jandarmule,nu exista iubire,destrami cuplurile dar premiul nu-l va castiga unul care n-are nici in clin,nici in maneca cu tema show-ului matrimonial. Ce stie sa faca un parlit de jandarm?…sa provoace,sa loveasca si apoi sa minta ca sa se dezminta! :) )

  5. 4
    SILVIA Says:

    felicitari ca te-ai despartit de analfabetul de Dragos acest ;;baiat de cartier ;;;nu inteleg ce frumusete se gaseste la el—-mic de statura indesat destul de gras la varsta lui —-asta la 30 ani este obez….

  6. 3
    Tilda Says:

    Mie personal nu-mi este simpatica, dar trebuie sa precizez ca cea mai educata fata . Acuma este adevarat ca EA nu si-a dorit acest titlu.
    Mama ei face totul ca sa o tine in concurs, i-a dus un catelus….vrea pe Tavi in casa….ii da dreptate cand cui trebuie penrtu a atinge scopul:sa-l tine pe Edina in casa.Stiu ei de ce.

    Sa o felicit? Bine….FELICITARI EDINA!

  7. 2
    Nuty Says:

    Buna intrebare,o asteptam, daca Monica va fi votata de Marioara si aceasta va fi mama saptamanii,cu siguranta Monica fa fi mireasa saptamanii,pentru ca Monica este in optiunea noastra a limitatilor care votam, pe ultimele locuri,cand nu era votata pentru eliminare ,Alexandra,Edina, Andreea erau pe primele locuri, acum cand e votata,…..soc….soc….e salvata ,deci……nu e ste exclus sa fie si…culmea…mireasa saptamanii.

  8. 1
    Monica Says:

    Edina, o fata superba: frumoasa, educata cu mult bun simt! Nu merita Gabriela si Dragos o asa fata in casa lor.
    Vis-a-vis de Molly, as putea sa spun ca ne-ati cam tras… plasa, dragi producatori ai emisiunii!
    Eu una care prind emisiunea de dupa amiaza pe terminate, chiar am crezut ca vine o fata pentru Adrian.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free