NPM4: Cristina isi doreste o operatie de marire de sani


cristina4

Cristina, fosta concurenta de la Nora pentru mama 4, s-a inscris în concursul “Îţi doreşti sâni mai mari? Click! te face fericită!”, desfăşurat în perioada 2 martie – 13 aprilie.

A ajuns în pragul disperării din cauză că nu e mulţumită de bustul ei. Cristina Cătălina Necula, din Galaţi, a spus că îşi doreşte să aibă sânii mai mari pentru a se putea “bucura cu adevărat de viaţă”.

“Am avut şi am multe nopţi în care adorm plângând din cauza acestei probleme. Sunt la un pas de depresie, pentru că nu pot avea o viaţă socială normală. Dacă voi câştiga aceste implanturi, vă voi fi veşnic recunoscătoare”, a mai scris tânăra ziarului Click.

Sursa: Click.ro

13 comentarii la “NPM4: Cristina isi doreste o operatie de marire de sani”

Pages: « 2 [1] Show All

 1. 10
  ely Says:

  doamne!de la npm cersea casa,de prin ziare tate….si e atat de tanara…

 2. 9
  Tatiana Says:

  o frumoasa Cristina, mi-a placut foarte mult de ea cat a fost concurenta la nora pentru mama.Eu tot din Galati sunt. Cristina salutari !!! Bafta multaa !!

 3. 8
  Titi Says:

  E pe prima pagina a ziarelor,deci e o “vedeta”.Asta e pretul celebritatii:toata lumea,inclusiv retardatii au dreptul la o parere.

 4. 7
  Admin Says:

  Nu eu am facut acest articol, este preluat din Click…

 5. 6
  cristina Says:

  raluca,te rog frumos,sterge acest articol pt ca nu st vedeta sa afle toata lumea ce fac eu,nu am nevoie de publicitate sau de articole cu mine despre care isi pot da toti retardatii cu parerea despre mine,de exemplu acel anonim care saracul nu a avut o femeie in viata lui,vorbeste din reviste pt adulti..multumesc frumos

 6. 5
  unu Says:

  buai tampitule sau tampito ,,fetita,,asta este casatorita…sta cym vrea ea si cum ii place sotului ei…ti-ai dori si tu macar sa atingi o astfel de ,,fetita,,

 7. 4
  Mamaia Says:

  Tind sa cred ca esti de fapt,man Rockontheblok….Ti-a sarit in ochi “peisajul”?:)))

 8. 3
  sile Says:

  noua ne place ..noi vrem ca toate sa stea pe spate ca suntem barbati..luativa voi papagali care sa va tina in picioare:)

 9. 2
  Rockontheblok Says:

  Frumusica tare Cristinuta…da’ nu inteleg de ce are nevoie de ugere in loc de sani ?

 10. 1
  anonim Says:

  Ce penal arata!….”fetitele” astea numai pe spate stiu sa stea?

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free