NPM4: Cristina isi doreste o operatie de marire de sani


cristina4

Cristina, fosta concurenta de la Nora pentru mama 4, s-a inscris în concursul “Îţi doreşti sâni mai mari? Click! te face fericită!”, desfăşurat în perioada 2 martie – 13 aprilie.

A ajuns în pragul disperării din cauză că nu e mulţumită de bustul ei. Cristina Cătălina Necula, din Galaţi, a spus că îşi doreşte să aibă sânii mai mari pentru a se putea “bucura cu adevărat de viaţă”.

“Am avut şi am multe nopţi în care adorm plângând din cauza acestei probleme. Sunt la un pas de depresie, pentru că nu pot avea o viaţă socială normală. Dacă voi câştiga aceste implanturi, vă voi fi veşnic recunoscătoare”, a mai scris tânăra ziarului Click.

Sursa: Click.ro

13 comentarii la “NPM4: Cristina isi doreste o operatie de marire de sani”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 13
    G. Says:

    Pai daca vrei silicoane, munceste, castiga bani, si pune-ti! Nu pot sa cred cum emisiunea asta i-a tinut intr-o casa atata timp, fara sa plateasca cheltuieli, cazare si asa mai departe, apoi ei sa scape de acolo, si sa caute alte concursuri pentru te mai miri ce…
    MUNCESTE draga!

  2. 12
    merri Says:

    DACA CHIAR INTRI intri in depresie , e cazul sa te operezi dar nu este sanatos , este un mare risc. Daca Lucian te place asa, pentru cine vrei silicoane ? eu tot nu cred in cuplul tau, daca Lucian te contrazice sau nu vrea sa faca ce vrei tu cred ca ai pleca de la el, Ai 21 ani ………. meriti alceva.
    i i

  3. 11
    Rockontheblok Says:

    Are importanta daca’s man sau woman ? E frumusica si asta e doar o constatare. N-am sa inteleg niciodata de ce isi maltrateaza femeile corpul pentru niste silicoane…nu’s estetice si nici sanatoase.Pff…nebunia secolului ! Mie nu-mi plac tzatzoasele…
    Are atatea atuuri fizice,picioare lungi frumoase,cap de papusa.
    Imi place cuplul lor.

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free