Bianca s-a impacat cu fostul iubit!


sarut-mihai-bianca-mireasa-pentru-fiul-meu

In Gala Saptamanala Mireasa pentru fiul meu de astazi, 17 martie 2012, de la ora 14.00, Bianca a avut parte de o surpriza de proportii. Ea s-a revazut cu Mihai, fostul iubit, care a venit special in platoul emisiunii pentru a o vedea si pentru a-i impartasi sentimentele lui de iubire.

Mihai a marturisit ca dupa ce a vazut-o pe Bianca in aceasta competitie a decis ca va lupta si va face totul ca ea sa fie din nou in bratele lui…si se pare ca a reusit, deoarece Bianca a recunoscut “In competitie mi-am dat seama ce am pierdut!”.

Potrivit spuselor lui Mihai, “a fost foarte mare iubirea si a fost mai mare decat negarea”.

imbratisare-mihai-bianca-mpfm

Desi a recunoscut ca si el a gresit foarte mult in aceasta relatie, care s-a destramat initial din mandrii si orgolii prostesti, Mihai a marturisit “n-am simtit ca am pierdut-o si n-am simtit ca ne-am fi pierdut pe noi”.

Bianca si Mihai sunt hotarati sa ia totul de la capat si sa continue dragostea lor, insa doamna Elena, mama Biancai, nu este totusi in acelasi asentiment cu ei, afirmanand “Nu sunt total impotriva si nici de acord cu impacarea dintre fiica mea si Mihai”.

Momentul cel mai palpitant si frumos al revederii celor doi a fost declaratia de dragoste pe care Mihai i-a facut-o Biancai in direct “Luni mai grele si timp care sa treaca mai greu decat in lunile astea nu cred ca am mai simtit vreodata…un dor nu-ti poti imagina si am emotii si-mi pare rau, dar cel mai simplu …Te iubesc din tot sufletul meu!”

Cu cateva zile in urma Mihai i-a mai facut Biancai o declaratie la fel de emotionanta pe facebook:

“te iubesc din tot sufletul meu te ador te astept orice ar fi nu voi renunta la tine pt nimic in lume mi-am dat seama si eu ce am avut langa mine si nu imi doresc nimic altceva esti persoana care ma inspira care ma asculta oricand cae ma indruma cand gresesc nu pot cere mai mult de la un om TE IUBESC DIN tot sufletul sper sa vezi acest mesaj daca nu oricum voi intra in direct sper sa nu te deranjez. Timpul trece din ce in ce mai greu am emotii in timp ce iti scriu in afara de faptul ca mi-e dor de tine in ultimul hal si ca te iubesc in egala masura si sa stai linistita sa cedezi presiunii din casa si ca deabia astept ziua in care te voi strange in brate te voi saruta te voi alinta si v0m forma din nou un noi TE ADOR PIU_PIU”

“Eu am dragostea ei si ea are dragostea mea” (Mihai) este lucrul pentru care ei se pot declara cel mai castigati.

mihai-bianca-mireasa-pentru-fiul-meu

Momentul a fost foarte emotionant atat pentru amandoi, cat si pentru o lume intreaga care i-a vazut si a ramas uimita deĀ  sentimentele puternice care ii leaga.

Articol realizat de Raluca Neagu

11 comentarii la “Bianca s-a impacat cu fostul iubit!”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 11
    anca Says:

    esti o frumosa nu se merita sa te superi

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free