Marian NPM3: “Nu mai am o relatie cu Violeta…m-a inselat” (interviu)


violeta-marian-npm3Marian, fostul concurent de la Nora pentru mama 3, a fost de acord sa ne raspunda unor intrebari legate de relatia lui cu Violeta si nu numai. In continuare, va voi prezenta interviul pe care l-am avut cu el.

R: Buna, Marian! Pentru inceput as vrea sa te intreb ce mai faci? Stiu ca de ceva timp nu esti intr-o stare sufleteasca tocmai buna…ce s-a intamplat cu tine?

Marian NPM3: Buna, pentru inceput sunt bine. Din punctul acesta de vedere nu am o stare tocmai placuta, de ceva timp nu mai am o relatie.

R: Am aflat ca de cateva saptamani te-ai despartit de Violeta..ne poti spune cum s-a ajuns din nou aici si care a fost motivul despartirii?

Marian NPM3: Da ati auzit foarte bine nu mai am o relatie cu Violeta. Din punctul meu de vedere, banii au fost de vina si familia ei, dar si pentru ca nu aveam un loc de munca stabil.

R: Crezi ca ai gresit in vreun fel in aceasta relatie?

Marian NPM3: Nu cred ca poate spune cineva ca nu a gresit intr-o relatie. Da, am gresit si eu.

marius-violeta-npm3

R: Ce ne poti spune despre Violeta? Cum a fost ea in relatia cu tine si cat timp ati fost impreuna?

Marian NPM3: Prefer sa nu mai vorbesc despre ea. E mult mai bine si mult mai frumos. Sa incercam sa vorbim altceva . In relatia pe care am avut-o cu ea a fost frumos primul an, dar dupa un an de  relatie totul nu a mai fost la fel, dar cu toate astea imi pare sincer rau ca s-a ajuns la despartire .

R: Ce parere are mama ta despre despartirea de Violeta? A fost de acord cu aceasta relatie?

Marian NPM3Mama mea a incercat in trecut sa imi zica foarte multe lucruri, dar eu nu am ascultat-o. Si acum imi spune  “stii ti-am zis eu atunci, acum ai ajuns la vorba mea”. Acum imi pare rau ca nu am ascultat-o. Sincer va zic, din tot sufletul,  ca la inceput a fost de acord dar acum, nici nu vrea sa mai auda de ea.

vio-marius-nora-pentru-mama-3

R: Crezi ca in acest moment mai exista vreo sansa de impacare intre voi doi?

Marian NPM3: Sanse de impacare nu mai sunt si nici nu vreau sa o mai vad in fata mea. Prefer sa stau singur, decat sa ma mai impac cu ea. Faptul ca m-a inselat e clar ca nu mai are rost.

R: Cum a decurs viata ta dupa despartire?

Marian NPM3: In momentul de fata sunt foarte bine. Incerc sa uit trecutul, ma gandesc doar la prezent si viitor.

R: Cu ce te ocupi in acest moment?

Marian NPM3: Momentan imi caut un loc de munca.

R: Ai vreun hobby anume? Ce iti place sa faci in timpul liber?

Marian NPM3Sporturi Extreme (alpinism, scufundari, parapanta). Imi place foarte mult sa ies cu prietenii in oras si in cluburi.

marian-nora-pentru-mama3

R:  Ai o relatie in acest moment sau esti inca in cautare persoanei potrivite?

Marian NPM3: Nu am o relatie momentan, dar sunt in cautarea  jumatatii mele.

R: Ce planuri de viitor ai?

Marian NPM3: Prefer sa nu vorbesc despre planurile mele de viitor.

marian-npm3-alaturi-de-un-prieten

R: Urmaresti emisiunea Mireasa pentru fiul meu? Daca da, care sunt favoritii tai?

Marian NPM3: Da, urmaresc emisiunea, dar nu mereu. Imi place o fata din casa, si aceea este Andreea, care se numara si printre favoritii mei alaturi de Bianca si Edina, iar la baieti ii am ca favoriti pe Ionut si Dragos.

R: Ce sfaturi le-ai da concurentilor din casa?

Marian NPM3: Oricum sfatul meu nu va ajunge la concurentii din aceasta editie si oricum nu cred ca isi mai aduc aminte de mine, totusi au trecut 3 ani de atunci. Dar daca da, nu pot spune decat sa nu se mai certe pentru ca nu le sta bine si sa fie la fel cum sunt si afara si sa spuna mereu adevarul.

R: Iti multumesc pentru timpul acordat!
By Raluca Neagu



9 comentarii la “Marian NPM3: “Nu mai am o relatie cu Violeta…m-a inselat” (interviu)”

  1. 9
    alina Says:

    multumesc!

  2. 8
    alina Says:

    BUNA.VREAU SI EU FACEBOOK UL LUI MARIAN ..MULTUMESC!

  3. 7
    Admin Says:

    Asta e facebook-ul lui Marian, fostul concurent de la Nora pentru mama 3 http://www.facebook.com/marian.petrescu.52

  4. 6
    alina Says:

    BUNA.VREAU SI EU FACEBOOK UL LUI MARIAN CINE MA POATE AJUTA..MULTUMESC!

  5. 5
    denisa Says:

    buna am 11 ani si sunt o fana imreuna cu bunica mea.preferati nostri sunt: Marioara, Adrian si Andreea. va vrem in finala.!!!!! mult succes in continuare si nu va dati batuti! va iubim! Cu drag Badea Alexandra Denisa Elena

  6. 4
    alexautzafrumusica_12 Says:

    Buna ziua! am 11 ani si vreau sa va spun ceva despre concurentii de la , mireasa pentru fiul meu…..cuplul: Dragos si ALEXANDRA cei mai frumosi… pe cand adrian un: MINCINOS RAU LA SUFLET ,IMRE nu te da batut cu ANDREEA… INCEARCA ANDRADA..

    ANDRADA IMI PLACE DE TINE L;A NEBUNIE MEREU ESTI VESELA,ZAMBAREATA IMI PLACE like!!!!!

  7. 3
    deea Says:

    nasol marian, de aceea nu sa mai auzit nimik de relatia voastra pt k era destramata demult nu mergea in stare buna relatia voastra.eu cred k ar mai trebui sa-i daio sansa fiecare gresim cu bune cu rele.dak si ea e de acord sa uitati totul si sa gasiti o cale sa o luati de la capat.fai un bebel cat mai repede si ai sa vezi k o sa va schimbati .pa numai bine si noroc in dragoste pe data vitoare sa nu mai gresesti.

  8. 2
    Monica ( Pitesti) Says:

    Din cate imi amintesc, acest baiat, sper sa nu ma insel, sarea in sus si balacarea pe d-na Lucica, atunci cand a votat pe aceasta Violeta sa plece din casa. Aceslasi lucru se petrece azi cu Ionut , Monica si d-na Marioara.
    Ei…, stiu ele ce stiu mamele astea, nu?

  9. 1
    merri Says:

    Marian te potrivesti cu Daniela , Bianca are 3o kg. Andreea este pentru imagine se uita sus nu te potrivesti cu ele e clar ca iti place dragos atunci Violeta nu se potriveste si Andreea tu ca si Dragos cautati fete mai simple .

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free