Bianca s-a impacat cu fostul iubit!


sarut-mihai-bianca-mireasa-pentru-fiul-meu

In Gala Saptamanala Mireasa pentru fiul meu de astazi, 17 martie 2012, de la ora 14.00, Bianca a avut parte de o surpriza de proportii. Ea s-a revazut cu Mihai, fostul iubit, care a venit special in platoul emisiunii pentru a o vedea si pentru a-i impartasi sentimentele lui de iubire.

Mihai a marturisit ca dupa ce a vazut-o pe Bianca in aceasta competitie a decis ca va lupta si va face totul ca ea sa fie din nou in bratele lui…si se pare ca a reusit, deoarece Bianca a recunoscut “In competitie mi-am dat seama ce am pierdut!”.

Potrivit spuselor lui Mihai, “a fost foarte mare iubirea si a fost mai mare decat negarea”.

imbratisare-mihai-bianca-mpfm

Desi a recunoscut ca si el a gresit foarte mult in aceasta relatie, care s-a destramat initial din mandrii si orgolii prostesti, Mihai a marturisit “n-am simtit ca am pierdut-o si n-am simtit ca ne-am fi pierdut pe noi”.

Bianca si Mihai sunt hotarati sa ia totul de la capat si sa continue dragostea lor, insa doamna Elena, mama Biancai, nu este totusi in acelasi asentiment cu ei, afirmanand “Nu sunt total impotriva si nici de acord cu impacarea dintre fiica mea si Mihai”.

Momentul cel mai palpitant si frumos al revederii celor doi a fost declaratia de dragoste pe care Mihai i-a facut-o Biancai in direct “Luni mai grele si timp care sa treaca mai greu decat in lunile astea nu cred ca am mai simtit vreodata…un dor nu-ti poti imagina si am emotii si-mi pare rau, dar cel mai simplu …Te iubesc din tot sufletul meu!”

Cu cateva zile in urma Mihai i-a mai facut Biancai o declaratie la fel de emotionanta pe facebook:

“te iubesc din tot sufletul meu te ador te astept orice ar fi nu voi renunta la tine pt nimic in lume mi-am dat seama si eu ce am avut langa mine si nu imi doresc nimic altceva esti persoana care ma inspira care ma asculta oricand cae ma indruma cand gresesc nu pot cere mai mult de la un om TE IUBESC DIN tot sufletul sper sa vezi acest mesaj daca nu oricum voi intra in direct sper sa nu te deranjez. Timpul trece din ce in ce mai greu am emotii in timp ce iti scriu in afara de faptul ca mi-e dor de tine in ultimul hal si ca te iubesc in egala masura si sa stai linistita sa cedezi presiunii din casa si ca deabia astept ziua in care te voi strange in brate te voi saruta te voi alinta si v0m forma din nou un noi TE ADOR PIU_PIU”

“Eu am dragostea ei si ea are dragostea mea” (Mihai) este lucrul pentru care ei se pot declara cel mai castigati.

mihai-bianca-mireasa-pentru-fiul-meu

Momentul a fost foarte emotionant atat pentru amandoi, cat si pentru o lume intreaga care i-a vazut si a ramas uimita de  sentimentele puternice care ii leaga.

Articol realizat de Raluca Neagu

11 comentarii la “Bianca s-a impacat cu fostul iubit!”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    yoyo. Says:

    mai mihai,cum o fata care iubeste asa mult se poate saruta din prima cu un barbat de 32 de ani care promitea ca v-a ajunge in finala,clar a venit cu un scop,daca imre asta nu se reorienta spre andreea,ce faceau ei?cum te simteai cand se tineau de mana,chiar isi faceau planuri de viitor,nasi etc!tu ai vrut sa apari la televizor?ea nu convinge ca vrea sa plece,cred ca ‘i place,unul din voi doi minte…..

  2. 9
    ioana campean Says:

    ma bucur pentru bianca. imre chiar nu era pentru ea. merita sa fie fericita. se vede ca este o fata desteapta. bravo ei

  3. 8
    ciciu Says:

    CE timpiti.

  4. 7
    merri Says:

    Bianca nu inspira incredere, este schimbatoare se arunca prea repede, nu stiu sigur dar aceasta Bianca a mai fost la “Nevasta de fermier” si a fost refuzata de un fermier daca cineva a mai vazut fermierul care avea o fetita, si o casa foarte mare , ea la ales dar a fost refuzata si atunci era foarte insistenta, fermierul avea 32 ani si f. slabut, Cred ca umbla dupa bani.Ai grije Piu piu .

  5. 6
    sabrina/patricia Says:

    Monica,ai facut o intelegere cu iubitul tau,sa mergi la acest concurs si daca mai si castigi….e bine nu?Nu aveati cu ce face nunta?Te-am ghicit ,vrajitoare mica!

  6. 5
    Monica ( Pitesti) Says:

    Da. Si eu sunt de parere ca se iubesc cu adevarat, Mihai este un baiat frumos, e posibil sa-si fi dat seama pe parcurs de sentimentele lor.

  7. 4
    doinitza Says:

    FELICITARI!!!! mi-ar place sa intre mihai in casa ptr. ca ar fii cel mai frumos cuplu din toate cuplurile din casa.

  8. 3
    laura d. Says:

    se vede ca este o dragoste adevarata,votez sa plece bianca la mihai,sa vedem si noi nunta si un bebe frumos ca ei.
    votez sa plece si daniela ptr. ca are un comportament ce lasa de dorit,parca a mai temperat/o un pic discutiile cu tatal sau…

  9. 2
    jeny Says:

    felicitari..se potrivesc,…viata i-a pus la o incercare. au trecut testul (se pare ca tot a avut parte de un test) o sa intleaga si mma ei .cred ca multi se bucura…a fost cel m frumos moment al emisiunii.adrian strica totul …cind deschide gura sa spuna el ceva….inchid TV…E SINGURA SOLUTIE ,PT CA E SUSTINUT DE PRODUCATORI

  10. 1
    Tilda Says:

    Sunt draguti. Mai vedem in show-ul aceasta si dragoste ADEVARATA ,ca falsi sunt destui in casa mpfm.

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free