Dragos si doamna Gabriela, Elena si Edina au reintrat in competitie


gabriela si dragosLa Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din data de 9 ianuarie 2012, o parte din fostii concurenti au avut sansa de a reintra in competitie la dorinta celor de acasa.

Fostii concurenti prezenti in platou au fost: Loredana, Andrada, Elena, Liliana, Edina, Sanda, Victor si doamna Gina si Dragos si doamna Gabriela. Dintre acestia doar o parte si-au dorit sa reintre in concurs, si anume: Elena, Edina, Dragos si doamna Gabriela.

Dragos si doamna Gabriela au primit cele mai multe voturi din partea celor de acasa, si anume in procent de 80.7%. Astfel, ei au redevenit concurenti cu drepturi depline, la fel ca si Elena si Edina care si-au dorit foarte mult sa reintre in concurs.

Fiecare fost concurent reintrat in competitie a castigat suma de 10.000 de lei.

Elena a intrat pentru Catalin, iar Edina pentru a-si cauta in continuare jumatatea “Vreau sa ies din aceasta competitie fericita, nu dezamagita”.

Desi au format un cuplu controversat, Dragos si Edina s-au despartit in afara casei.

Credeti ca odata cu reintrarea lor in concurs acestia se vor impaca?

Articol realizat de Raluca Neagu

13 comentarii la “Dragos si doamna Gabriela, Elena si Edina au reintrat in competitie”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    blondina Says:

    nu inteleg de ce este atata barfa intre voi..ati venit sa va casatoriti/insurati…daca va barfeati pt baieti/fete era mai interesant…dar voi nici macar nu sunteti interesati unii de altii….andreea deja a cam inceput sa exagereze..este edevarat ca este o fata frumoasa dar asta nu inseamna ca trebuie sa-si i-a “aere” asa de multe..de edina nu mai zic…e o prefacuta si o falsa…dc a mai intrat in concurs? irina este o copila care ar fi trebuit sa stea acasa langa mama…este foarte suparacioasa si plangacioasa…ar trebui sa se respecte niste criterii,copii sa stea acasa.. Este strict parerea mea!

  2. 9
    SILVIA Says:

    E taranoi Dragos asta Trebuia sa se apuce de munca….a intrat cu mama-sa ca aici are de toate nu-i costa nimic ..iar cabd ies afara pleaca cu buzunarile de bani

  3. 8
    Tilda Says:

    Nu mi-au lipsit nici una , nu am dorit sa reintre fostii concurenti!!!!!
    Sunt expirate…!!!!!!
    VREM CONCUREMTI NOI!!!!!!!!

  4. 7
    lumy Says:

    mai Alexandra cred ca o mai mare timpita ca tine nu exista pe lumea asta eu iti doresc un barbat ca dragos intr-un cuvint un badaran ,Edina e o finuta si prea buna ptr el doamne ce tinte sinteti cum naiba mai credeti intr-un asa badaran care dupa ce fata aia a daruit totul el i-a intors spatele sinteti penibele zauuuuuuuuuuuuuu

  5. 6
    alexandra Says:

    wow imi place faorte mult de dna gabriela si de asemenea de Dragos :X !
    Dragos esti cel mai frumos din competitie dao’ incolo pe tampita de Edina

  6. 5
    clau Says:

    moderatoarea emisiuni aiplace circul astfel ar vorbi despre dragoste si iar penaliza pe cei care fac de ras emisiunea .

  7. 4
    clau Says:

    DE ce trebuie sa vedem acest circ cind aveti atitea sanctiuni pentru cei care nu respecta acest concurs si de ce nu vedem pe cei care au ridicat audienta acestei emisiuni pe care publicul ai doreste sa /i vada sai auda pt ca au respectat tema acestui concurs … Concurenta care a adus cea mai mare placere de a te uita la acest concurs e Sanda ..In numele publicului care a dorit sa reintre in concurs o rugam sa reintre facand asta pt a schimba cu totu fata acestui concurs…Sanda ai o sansa nu o rata :) Meriti sa castigi concursul alaturi de Dragos…..

  8. 3
    anonim Says:

    foarte bine ca au intrat sa-si gaseasca dragos jumatatea,edina nu cred ca o mai doreste nime din acest concurs.

  9. 2
    Gigel Says:

    Hai la pomana Gabriela si Dragos.Acum ati venit pentru a ierna pe gratis.

  10. 1
    Francisc Says:

    Sunteti jalnici si penibili in primul rand voi, organizatorii acestui concurs, pentru ca nu ati fost capabili de altceva, decat de a da posibilitatea acelorasi concurenti, jalnici si penibili si ei, sa reintre in concurs. Daca ati vazut ca in atatea luni concurentii nu au facut cupluri (si pe care le-au facut s-au destramat), voi in loc sa introduceti in casa alti concurenti, baieti si fete, pentru a da posibilitatea de a se forma cu adevarat cupluri, voi, in prostia voastra, pe aceeasi jalnici fosti concurenti ii bagati la loc.
    Sunteti jalnici si penibili si voi, fostii concurenti, care ati acceptat sa reintrati in casa. Cumva, iesind din casa ati vazut ca viata e scumpa afara, intretinerea la bloc e mare, v-ati spus ca e mai bine in casa ? Cand au iesit, Dragos cu maica-sa, spuneau ca sunt foarte multumiti ca ies, pentru ca nu mai are niciun rost sa ramana in casa. Acum au fost ahtiati sa reintre. Sunt oameni fara demnitate. De Edina, ce sa mai vorbim, la cat este de falsa si parsiva, era de asteptat sa reintre.

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free