Iubirea invinge la NPM3! Marian si Violeta s-au impacat


violeta-marian-npm3Asa cum se stie din timpuri stravechi „Iubirea invinge intotdeauna” si se pare ca asa s-a intamplat si in cazul lor. La o luna de la despartire, Marian si Violeta s-au impacat, Marian fiind cel care a facut primul pas.

“Sunt din nou cu Vio. Iubirea mea pentru ea era prea puternica”, ne-a declarat fostul concurent.

Trei ani de relatie a insemnat mult pentru ei, iar o iubire adevarata nu se poate stinge intr-o luna.

Potrivit spuselor lui Marian, Violeta a urmarit tot timpul activitatea lui si si-a dorit cu adevarat o impacare, ceea ce a si urmat ulterior.

Momentul de despartire dintre cei doi a avut si un element benefic pentru aceastia, deoarece i-a facut sa constientizeze ceea ce simt cu adevarat unul fata de celalalt.

Despartirea de Violeta a fost pentru Marian o lectie de viata, care l-a trezit la realitatea si l-a facut sa-si dea seama de sentimentele sale.

Marian ne-a marturisit cu sinceritate “O iubesc mult. Viata fara ea nu are sens.”

Articol realizat de Raluca Neagu

3 comentarii la “Iubirea invinge la NPM3! Marian si Violeta s-au impacat”

  1. 3
    george Says:

    Ma bucur foarte tare ca s-au impacat.Sunt foarte frumosi impreuna.I-am iubit si apreciat pe amandoi in concurs si imi doresc sa aud doar lucruri bune ddespre ei.Adina adresa de faceboom al lui marian este:marian petrescu.

  2. 2
    mariana Says:

    Cum de asta doi , ma refer la Marian si Violeta inca nu sa-u casatorit , oare Marian studiaza cumva , ca stiu ca nu terminase liceul,avea doar 10 clase daca nu ma insel.

  3. 1
    adina Says:

    raluca, te rog sa-mi lasi si mie adresa de facebook a lui Marian! multumesc.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free