De unde pornesc neintelegerile dintre Catalin si Adrian?


catalin-adrian-mireasa-pentru-fiul-meu.jpgNeintelegerile dintre Catalin si Adrian au luat amploare si pe zi ce trece au devenit tot mai grave si mai greu de suportat de catre cei care urmaresc cu interes emisiunea.

Desi nici pana in prezent nu se stie exact de unde a pornit ura celor doi concurenti unul fata de celalalt, se pare ca acestia nu contenesc cu jignirile si acuzele.

Doamna psiholog Cristiana Bogdan a incercat sa inteleaga sursa tensiunilor dintre Catalin si Adrian. Aceasta a afirmat: “Catalin nu are autocontrol, Adrian are!”. Cu toate acestea in momentul in care acestia au fost invitati sa faca pace, Adrian a refuzat impacarea cu Catalin.

Concluziile doamnei psiholog au fost ca ambii sunt iubitori de sine si acestia nu pot fi compatibili deoarece ei sunt de esente tari.

Cautand raspunsul si in astrologie, am descoperit faptul ca nici din acest punct de vedere cei doi concurenti nu sunt compatibili.

Catalin este zodia rac, iar Adrian este zodia leu. Doua firi tari, care se resping.

Asa cum a spus si doamna psiholog, Adrian isi doreste tot timpul sa fie în centrul atentiei, mereu admirat, mereu laudat, ceea ce Catalin, o fire emotionala si creativa, nu-i poate oferi incapatanatului leu admiratia dupa care acesta nutreste.

Leul isi doreste ca tot universul sa se invarte in jurul lui, lucru pe care racul i l-ar putea oferi, deoarece acesta din urma stie sa înteleaga lumea aproape intuitiv, insa in momentul in care leul isi doreste clipa de clipa o atentie exgerata, racul renunta si se retrage, asa cum s-a intamplat si in cazul celor doi concurenti.

Acestia au avut scurte perioade in care s-au inteles, dar potrivit compatibilitatii lor astrologice, momentele de intelegere sunt foarte scurte si duc inevitabil la momente in care relatia lor nu mai merge, asta inseamnand pe scurt ca ei nu pot fi compatibili, fiind doua firi tari, care se resping.

Singurul lucru care ar putea face ca relatia dintre Catalin si Adrian sa fie una buna, ar fi ca acestia sa fie mai flexibili si sa lase mai mult unul de la altul, ceea ce in realitate nu poate fi realizat pentru ca ambii sunt foarte incapatanati si orgoliosi.

Compatibilitatea dintre Catalin si Adrian poate fi asemanata foarte bine cu cea dintre Luna si Soare.

Se spune ca Luna si Soarele nu se pot intalni niciodata, chiar daca fiecare il iubeste pe celalalt pe vecie. Daca s-ar intalni macar pentru putin timp pe cer, ar fi un spectacol superb, dar care nu poate dura, fiindca ar distruge nu doar participantii, ci si audienta.

Articol realizat de Raluca Neagu

11 comentarii la “De unde pornesc neintelegerile dintre Catalin si Adrian?”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 11
    alexa Says:

    adrian esti mult prea imatur pentru varsta ta,,,gandesti ca un baietel de 15 ani…maturizeza-te si incearca sa faci un cuplu cu monica pentru ca e singura care te-ar putea schimba…nu te mai grabi sa dai replici pentru ca nu prea au inteles…faptul ca te certi cu ceilalti si modul in care o faci e un fel de”te spun lu’ mamica”…maturizeaza-te si o sa ai de castigat!

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free