NPM4: Dupa despartirea de Elena, Bogdan are o alta relatie


elena-bogdan-npm4Bogdan si Elena, fostii concurenti de la Nora pentru mama 4, au fost impreuna pana acum 4-5 luni cand acestia s-au despartit si se pare ca decizia este definitiva.

Bogdan si Elena au fost impreuna aproape 2 ani de zile, timp in care s-au si logodit si s-au mutat impreuna, cu ganduri serioase de casatorie. Se pare ca timpul nu a tinut cu ei si in luna septembrie 2011 acestia au pus punct relatiei.

Printre motivele invocate de Bogdan, au fost ” in primul rand distanta, in al doilea rand faptul k nu ne mai intelegeam oricum deloc….in al treilea rand ea e deja cu cineva…”

Fostul concurent a suferit destul de mult in urma despartirii. El a ramas insa doar cu amintirile frumoase si a subliniat faptul ca “oricum….ce-am trait noi doi impreuna….multi si-ar dori….sa simta ce-am simtit noi….”

Bogdan si Elena au fost un cuplu controversat in competitia Nora pentru mama 4. Din pacate acestia au fost descalificati din competitie inainte de terminarea ei.

In prezent, Bogdan are o noua relatie, iar fata ii seamana foarte mult Elenei.

Din pacate, asa cum am intuit in urma cu 2 ani conform astrelor ca relatia celor doi nu va rezista, se pare ca acest lucru s-a adeverit.

http://npm.ralucaneagu.ro/2010/02/10/elena-si-bogdan-s-au-logodit/

Articol realizat de Raluca Neagu

6 comentarii la “NPM4: Dupa despartirea de Elena, Bogdan are o alta relatie”

  1. 6
    mary Says:

    fata asta seamana cu elena dar pare mai finuta si mai eleganta si mai frumoasa si sper si un comportament mai placut,elana era prea plina de ea,increzuta parca nu ii ajungeai la nas cica era diva:))) nici cu bogdan nu mi-e rusine,seamana cu catalin de la mireasa pt fiul meu,te toaca de nervi,sare si la gatul tau daca e nevoie,un om periculos,se vede dupa fata lui parca e puscarias cu privire amenintatoare,mie nu mi-au placut deloc ca si comportament,dovada ca au fost descalificati si tocmai in urma comportamentului lor agresiv chiar verbal.

  2. 5
    Nuti Says:

    Da ,Bogdan se aseamana foarte mult cu Victor,doar ca el este muuuult mai violent verbal si probabil si fizic daca au ajuns la despartire si foarte periculos psihic precum este Catalin.Asa ca Elena si-a pierdut timpul si era de asteptat.

  3. 4
    george Says:

    este mare pacat.I-am iubit extraordinar pe amandoi impreuna.Daca nu erau descalificati castigau.

  4. 3
    anonim Says:

    bogdan se aseamana cu victor cu-m se comporta.

  5. 2
    rodica Says:

    mie nu mi-a placut de loc cuplul bogdan elena,mai ales de bogdan,el a vorbit urat la adresa dianei,s-a bucurat cand s-a despartit diana de valentin ,dar uite ca i-a ajuns si lui randu

  6. 1
    GARDUL Says:

    boilerul………

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free