Dragos si doamna Gabriela, Elena si Edina au reintrat in competitie


gabriela si dragosLa Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din data de 9 ianuarie 2012, o parte din fostii concurenti au avut sansa de a reintra in competitie la dorinta celor de acasa.

Fostii concurenti prezenti in platou au fost: Loredana, Andrada, Elena, Liliana, Edina, Sanda, Victor si doamna Gina si Dragos si doamna Gabriela. Dintre acestia doar o parte si-au dorit sa reintre in concurs, si anume: Elena, Edina, Dragos si doamna Gabriela.

Dragos si doamna Gabriela au primit cele mai multe voturi din partea celor de acasa, si anume in procent de 80.7%. Astfel, ei au redevenit concurenti cu drepturi depline, la fel ca si Elena si Edina care si-au dorit foarte mult sa reintre in concurs.

Fiecare fost concurent reintrat in competitie a castigat suma de 10.000 de lei.

Elena a intrat pentru Catalin, iar Edina pentru a-si cauta in continuare jumatatea “Vreau sa ies din aceasta competitie fericita, nu dezamagita”.

Desi au format un cuplu controversat, Dragos si Edina s-au despartit in afara casei.

Credeti ca odata cu reintrarea lor in concurs acestia se vor impaca?

Articol realizat de Raluca Neagu

13 comentarii la “Dragos si doamna Gabriela, Elena si Edina au reintrat in competitie”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 13
    negrea antonia mihaela Says:

    Eu as vrea sa le votez pe:
    Alexandra,Diana,Daniela si dintre mame: Gabriela si Mariana si Mia
    Va rog MULT!IMI PLACE EMISIUNEA LA NEBUNIEdar fara sa mai intervina telefonic toti necunoscutii care nu au ce face acasa(Dumitru Vlad)

  2. 12
    alexa Says:

    dragos sper sa castigi.iti sta foarte bine alaturi de alexandra!nu o baga in seama pe andreea cu pastilele ei,,,sufera de singuratate si nebagare in seama saracuta,,,nu stiu cu cine o sa faca un cuplu dar vai de persoana care ii va sta alaturi…atunci ea va fi cea care va duce pastile iubitului…bafta dragos!

  3. 11
    blondina Says:

    Dragos esti un baiat frumos si ai o mama extraordinara,intr-adevar esti mai tacut,nu prea vorbesti si lumea nu prea stie ce parere sa-si faca…banuiesc ca ai groazaaa de fanneeee si nici una din judetul tau….nu stiu daca se citeste acest sms…mi-as dori sa te cunosc:D dar nu in acest concurs…mi se pare putin penibil ca lumea sa critice o persoana care doar o vede la tv si atat…fiecare avem viata noastra cu bune si rele….Parerea mea

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free