Ionut a castigat proba de facut patul


ionutLa fel ca si fetele, si baietii au fost supusi unor probe de foc. Acestora li s-a pus la dispozitie un pat, pe care au trebuit sa-l aranjeze frumos cu lenjeria din dotare. Cel mai frumos aranjat, dar si originalitatea au fost punctate de catre fete.

Baietii au avut la dispozitie 5 minute pentru a pune lenjeria de matase pe pat si a demonstra ca sunt in stare sa administreze o casa si ca sunt pregatiti pentru casatorie.

Concurentilor le-a cam dat de cap lenjeria de matase care aluneca de pe pat, insa toti trei s-au incadrat in timpul pus la dispozitie.

Baietii au primit puncte de la 1 la 2, iar clasamentul lor a fost urmatorul: Adrian – 1 punct, Catalin – 4 puncte, Ionut – 10 puncte. Astfel Ionut a fost desemnat castigator si a primit la fel ca si Alexandra un voucher in valoare de 500 ron si sansa de a merge la shopping.

Concurentul Ionut a fost cel mai sustinut si ajutat de catre fete, care i-au dat indrumari pe tot parcursul probei, urmand ca la final Irina sa se arunce in pat alaturi de el.

Care dintre cei trei baieti credeti ca merita mai mult sa castige aceasta proba?

Articol realizat de Raluca Neagu

Un comentariu la “Ionut a castigat proba de facut patul”

  1. 1
    ady Says:

    Adrian, pentru ca afost primul, ceilalti,au privit,au luat aminte ce au de facut si cand le-a venit randul le-a fost mai usor, nu a fost corect,trebuia sa fie trei paturi si con comitent sa-si elaleze dexteritatea,data viitoare sa fiti mai corecti in organizare.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free