Alexandra a castigat concursul de gatit


alexandraLa Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu de aseara, 9 ianuarie 2012, de la ora 20.20, fetele au fost supuse unor probe de gatit pentru a demonstra ca sunt pregatite pentru casatorie.

Concurentele au pregatit omleta cu 4 ingrediente obligatorii in stilul lor caracteristic. Baietii au degustat deliciul culinar si au dat note de la 1 la 4 fiecarei fete participante.

Dintre toate cele cinci fete ramase in concurs, Alexandra a reusit sa acumuleze cele mai multe puncte, si anume 17, fiind desemnata cea mai buna gospodina.

Celelalte fete nu au excelat, primind astfel urmatorul punctaj din partea baietilor: Irina – 12 puncte, Diana – 9 puncte, Andreea – 7 puncte si Daniela – 6 puncte.

Alexandra a castigat in urma concursului de gatit un voucher in valoare de 500 de ron si sansa de a merge la shopping cu acesti bani.

Credeti ca fetele sunt pregatite pentru casatorie in urma prestatie de la concursul de gatit?

Articol realizat de Raluca Neagu

4 comentarii la “Alexandra a castigat concursul de gatit”

  1. 4
    diana batori Says:

    e greu izolat in casa ,,,atatea caractere…e f greu…..insa ..ati stiut ca porniti pe un drum necunoscut…ignorati…si asa dati dovada de ceva mult mai mult,,,bafta all…si tarie!! va pup

  2. 3
    diana batori Says:

    linistiti` va gata ura …..numa rau va faceti,,,stiu ca e greu,,,ignorati!!!……

  3. 2
    tania Says:

    cei de afara nu mai vor cearta,ne-am saturat sunt persoane care nu vor sa mai urmareasca emisiunea din cauza certuriloa.e ceva foarte urat…..

  4. 1
    ady Says:

    Da,nici aici nu ati fost foarte inspirati,erau asa de frumoase in rochii de mireasa si ideea cu gatitul nu a fost cea mai potrivita pentru ca au fost umilite pentru stangacia lor,daca tot a fost o joaca,puteau sa faca o declaratie de dragoste cui voiau ele,eventual in fata unui manechin instalat acolo,era mai potrivit pentru eleganta cu care au aparut in platou,pacat ,nu a fost o imagine placuta,ne pare rau.Este amuzant : avem nevoie de rochii de mireasa si niste oua…….!!!!!!??????

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free