Vesti proaste! Dragos si Edina nu mai sunt impreuna


dragos-edina-despartiti-mireasa-pentru-fiul-meuDragos si Edina, un cuplu controversat si foarte oscilant in casa Mireasa pentru fiul meu, au trecut de-a lungul competitiei prin lucruri bune  si mai putin bune, urmand ca in final sa asistam impreuna la o impacare sincera intre acestia. Desi lucrurile se preconizau a fi bune, iar relatia lor mult mai stabila si mai stransa, se pare ca nu a fost asa.

De curand ce doi s-au despartit, iar mesajele de regret din partea fanilor au inceput deja sa curga neincetat pe paginile personale ale celor doi fosti concurenti.

Se pare ca orgoliul dintre cei doi este foarte mare si de cele mai multe ori castiga batalia cu iubirea.

In mesajele postate pe facebook Edina sustinea ca nu va mai face primul pas in aceasta relatie si ca se simte rau in urma celor intamplate. Ba mai mult decat atat, ea declara “Eu nu mai am nimic de pierdut. Cu parere de rau am pierdut pana acum destul”.

Nu se stie inca motivul real al despartirii celor doi.

Credeti ca mai exista sanse de impacare intre Edina si Dragos?

Articol realizat de Raluca Neagu


26 comentarii la “Vesti proaste! Dragos si Edina nu mai sunt impreuna”

Pages: « 3 2 [1] Show All

  1. 10
    gaby Says:

    Sincer eu cred ca in aceasta relatie cel care a pus suflet a fost Dragos ci nu Edina.El se vedea ca o iubeste dar ea nu l-a iubit.Ea a incercat sa-si construiasca fericirea alaturi de Dragos in timp ce Sanda suferea dupa el.Cred ca impacarea ei cu Dragos a fost doar pentru a nu forma el un alt cuplu in competitie.Sanda chiar il iubeste si sufera enorm dupa el iar lucrul acesta nu il merita.Se pare ca Dragos a avut mult de suferit din cauza Edinei si poate e mai bine ca s-au despartit pentru ca oricum ea nu il iubea.As dori sa-i dau un sfat lui Dragos:daca intr-o zi iti vei da seama ca simti ceva pentru Sanda nu ezita sa faci un cuplu cu ea.Mult noroc si AN NOU FERICIT!!!!

  2. 9
    doinitza Says:

    edina sa impacat ultima data cu dragos deoarece sanda si dragos petreceau mai mult timp impreuna si sa nu faca cei doi un cuplu.dragos capul sus si nu pune la suflet ca edina nu a tinut niciodata la tine.ea sa tot impacat cu tine ca sa nu faci alt cuplu in casa ptr. ca a vazut dupa ce a iesit ca erai foarte bine vazut de cei de afara si daca faceai un cuplu cu orce fata ajungeai in finala.asteptam vesti de la tine pe pagina ta de fb.

  3. 8
    Gabriela Says:

    SI EL MAI ARE INCA POZE LA EL PE FACEBOOK !

  4. 7
    katy Says:

    Si ne-asteptaaaaaaaam!

  5. 6
    eugenia Says:

    bine ca s-a trezit Edina la realitate si a pus punct relatiei

  6. 5
    Felicia Musca. Says:

    Ia-m sus tinut .

  7. 4
    Felicia Musca. Says:

    ,,Era de asteptat sa se departa la cat de orgoliosi erau . I-mi pare rau !asta e.

  8. 3
    cathy Says:

    ne poti da linkuri de la facebook al celor 2? cele reale ma ref nu cele facute de fani

  9. 2
    Tilda Says:

    Edina a fortat toate relatia…de la inceput cinda suflat de la Sanda fara sa-i para rau o secunda…….a doua oara cind venea cu cadouri la dna Gabriela si la Dragos si iar invirtea cutitul in Sanda(fara sa- para rau).Sanda plingea,suferea din dragoste pentru Dragos…si venea Edina cea fericita si a zburat in bratele lui Dragos…
    Edina e o resfatata, din ambitie face orice sa fie ca ea…asta ii da o satisfactie.Tot zicea ea ca “nu stie nimeni ce in sufletul meu”"….eeea..am vazut, nu are nimic….e fitoasa. Nu e atit de frumoasa cum se crede…..Ma asteptam .
    La iesirea lui Dragos ea zbura la tren si ,..hai la bucuresti…la HOTEL….Nu are nici mindrie, nici minte…..Nu e pentru o relatie serioasa!!!(ea).

  10. 1
    ana Says:

    PAI CHIAR AJUNGE ,ce sa mai incerce?doar sa mai aduca un urs gabrielei si aia se uda toata si o iarta , cat despre dragos …el pt. Edina reprezinta si a reprezentat NEGRUL de sub ungii dar nu are saracu minte sa realizeze

Pages: « 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free