Irina asteapta inca lamuriri din partea lui Alexandru


irina-si-mama-mireasa-pentru-fiul-meu-24-12-2011Desi formase de curand un nou cuplu alaturi de Ionut, venirea mamei sale si noile vesti legate de Alexandru au facut-o pe Irina sa analizeze mai bine situatia in care se afla si sa-si mai acorde timp de reflectie in ceea ce priveste sentimentele pe care le are.

Se stie foarte bine ca mama Irinei a avut si are o influenta foarte mare in viata fiicei sale. De aceea, manata poate de sutele de suspiciuni si zvonuri in ceea ce priveste neseriozitatea lui Alexandru fata de ea, au facut-o pe Irina sa sufere enorm si poate pentru a putea trece mai usor peste ceea ce simtea a crezut ca aruncandu-se in bratele lui Ionut va putea uita dragostea ce i-o purta lui Alexandru, dar se pare ca nu a fost asa.

In ajunul Craciunului, Irina a primit noi sfaturi din partea mamei sale, care au determinat-o sa vrea mai multe lamuriri din partea lui Alexandru, lasandu-l astfel in urma pe Ionut, care a declarat ca o intelege perfect.

Alexandru se afla in prezent intr-o vacanta “binemeritata” in Italia, unde s-a tot vehiculat ca ar avea pe cineva. Mama Irinei a detronat acest zvon, declarand ca Alexandru personal a sunat-o spunandu-i acesteia sa nu mai minta in privinta faptului ca el ar mai avea o relatie in afara casei, ceea ce nu este adevarat.

Daca Irina va primi sau nu lamuriri de la Alexandru asta inca nu stim…insa asa cum se stie timpul nu asteapta niciodata, iar situatia cu Ionut devine tot mai incerta. Oare ce se intampla cu ei?

Ce sfaturi i-ati da Irinei privitor la situatia in care se afla in prezent?

Articol realizat de Raluca Neagu

6 comentarii la “Irina asteapta inca lamuriri din partea lui Alexandru”

  1. 6
    MARIANA Says:

    SARACUTA DE EA!!!!VAI VAI

  2. 5
    merri Says:

    Pentru mine aceasta fata este imatura si obraznica .

  3. 4
    MARY Says:

    vai de capul tau daca mai astepti ceva de la alexandru .mama ei nu stie ce bine sa-i transmita irinei .cand ca alexandru nu-l intereseaza cand ca s-au grabit in formarea unui cuplu cu ionut .mai doamna ce mai asteptati de la alexandru cand el trateaza cu ……… pe irina ? nu se vede ?foarte bine ca nu a venit in finala din 31 decembrie ca poate acum si irina si mama ei au vazut realitatea .daca si acum mai asteapta isi merita soarta .irina se potriveste cu ionut dar eu sa fiu in locul lui nu as mai discuta cu irina ce il tine de rezerva .capul sus ionut esti super .

  4. 3
    ovidiu Says:

    Irina, eu am impresia ca nu stie ce vrea si este imatura,,,…Daca o intreaba cineva de ce este acolo ….nu stie!!!

  5. 2
    doinitza Says:

    vai de capul tau irino nu stii alceva numai sa razi in emisiuni si sa-l critici pe adrian.oare pe tine nu te vazi?dupa ce l-ai lasat pe alexandru in cateva zile te si pupai cu ionut.acum l-ai lasat si pe pampalaul de ionut. cine mai urmeaza? macar adrian nu sa pupat cu nici o fata in casa cum ai facut tu cu alexandru si ionut.

  6. 1
    katy Says:

    Cine alearga dupa 2 iepuri nu prinde nici unu

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free