Iubirea dintre Andreea si Victor s-a stins!


Andreea-victor-mireasa-pentru-fiul-meu-24-12-2011Iubirea sau poate doar atractia fizica dintre Andreea si Victor s-a stins la fel de repede precum s-a si aprins. Intre cei doi totul s-a petrecut fulgerator, nascandu-se brusc sau pur si simplu din nimic o iubire oarba, care la fel ca orice iubire oarba nu tine mai mult de 3 zile.

La scurt timp de la despartirea de Alexandra, Victor a facut un cuplu cu Andreea, chiar in seara eliminarii sale, lucru care a socat pe multi. Cei doi indragostiti au petrecut aproximativ 30 de minute de iubire magica in casa Mireasa pentru fiul meu.

Victor a incercat din rasputeri sa-i fie alaturi partenerei sale, insa din pacate totul a fost in zadar. El a sperat si a pus suflet in aceasta relatie si astepta cu sufletul la gura momentul cand Andreea i se va alatura in drumul spre fericire…dar aceasta asteptare a durat mai mult decat se astepta pentru ca Andreea s-a razgandit si a preferat sa continue competitia, pentru a-si urma visul…care vis?…acela de a-si intalni jumatatea.

Victor impreuna cu Elena au avut sansa de a petrece 2 zile de Craciun in casa Mireasa pentru fiul meu, sansa care s-a transformat din pacate in iluzii spulberate.

Andreea si Victor au incercat sa faca un cuplu asa cum poate sperau sa fie si in afara, dar nu au reusit. Iubirea lor s-a stins… sau poate doar a ei.

In cele doua zile petrecute impreuna, Andreea a reusit sa-l cunoasca mai bine pe Victor si sa observe la el “defecte” peste care nu a putut trece cu vederea. Lipsa lui de maturitate, instabilitatea emotionala, dar si consumul de alcool au facut-o pe Andreea sa-si ia gandul de la o relatia cu Victor.

Aflandu-se la bratul Andreei, Victor a tinut sa salute fanii de pe facebook, dar intr-un moment de prea mai entuziasm, acesta s-a ratacit in trecut si fara sa-si dea seama a prezentat cuplul Victor-Alexandra, in loc sa prezinte cuplul Victor-Andreea. Aceasta intamplare a fost pentru Victor o alta bila neagra pe care Andreea i-a atribuit-o.

Intrebat pe care dintre cele doua fete a iubit-o mai mult, Victor a raspuns fara prea mari ezitari…Alexandra.

Care credeti ca sunt motivele reale pentru care Andreea a dorit sa puna punct relatiei cu Victor?

Articol realizat de Raluca Neagu

2 comentarii la “Iubirea dintre Andreea si Victor s-a stins!”

  1. 2
    merri Says:

    Cat a stat cu tricoul lui langa ea, cum nu asculta de nimeni , cu ecusonul lui pana sa convins ca Victor nu mai intra in casa . Ea a sperat ca va intra si vor forma un cuplu pentru bani.

  2. 1
    ady Says:

    Nu stiu ce a fost in capul Andreei cant a acceptat o relatie cu acest pusti necopt si imatur care ar trebui sa mai treca prin viata cativa ani si apoi sa vina sa ne acorde noua momente intr-adevar frumoase si sa fie un exemplu pentru cei care privesc emisiunea.De acord? MULTUMESC!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free