Vesti proaste! Dragos si Edina nu mai sunt impreuna


dragos-edina-despartiti-mireasa-pentru-fiul-meuDragos si Edina, un cuplu controversat si foarte oscilant in casa Mireasa pentru fiul meu, au trecut de-a lungul competitiei prin lucruri buneĀ  si mai putin bune, urmand ca in final sa asistam impreuna la o impacare sincera intre acestia. Desi lucrurile se preconizau a fi bune, iar relatia lor mult mai stabila si mai stransa, se pare ca nu a fost asa.

De curand ce doi s-au despartit, iar mesajele de regret din partea fanilor au inceput deja sa curga neincetat pe paginile personale ale celor doi fosti concurenti.

Se pare ca orgoliul dintre cei doi este foarte mare si de cele mai multe ori castiga batalia cu iubirea.

In mesajele postate pe facebook Edina sustinea ca nu va mai face primul pas in aceasta relatie si ca se simte rau in urma celor intamplate. Ba mai mult decat atat, ea declara “Eu nu mai am nimic de pierdut. Cu parere de rau am pierdut pana acum destul”.

Nu se stie inca motivul real al despartirii celor doi.

Credeti ca mai exista sanse de impacare intre Edina si Dragos?

Articol realizat de Raluca Neagu


26 comentarii la “Vesti proaste! Dragos si Edina nu mai sunt impreuna”

Pages: [3] 2 1 » Show All

  1. 26
    miron alis Says:

    buna, sunt alis si sunt un fan edina dragos si sunt foarte dezamagita deoarece ei s-au despartit fiindca eu consider ca singura fata din casa care s-a potrivit cu dragos a fost edina si sper ca ei isi vor mai da o sansa cuplului edina dragos .Mult succes.

  2. 25
    ady Says:

    Pacat de Dragos ca a pierdut timpul si a si iesit din casa din cauza acestei fete,el merita sa ajunga in finala chiar si singur,

  3. 24
    selena Says:

    foaret bine ca s-au despartit edine este o rasfatata si o aiurita
    nu l merita pe dragos care isi doreste cu adevarat o relatie serioasa si care s-a lasat injosit de edina ceea ce un barbat nu prea face daca nu iubeste cu adevarat .dragos a fost indragostit dar edina nu -l merita sper sa nu se mai impace

  4. 23
    anonim Says:

    viata merge anaite cu bune si cu rele,antr-o relatie nu este numai miere si lapte,mai-i este si otrava.

  5. 22
    mik Says:

    nu mai da atata cu noroi in edina ea la iubit sincer pe dragos si dragos pe ea dar ea este o persoana introvwertita si nu a putut nu k nu a vrut nu a putut sasi arate dragostea fata de dragos iar el nu a avut rabdare cu ea el fiind invatat probabil ca fetele cu care are o relatie sai arate afectiune si alte chestii de genu asta pakt k nu a stiut sa o astepte pe edina kci la un moment dat sunt sigura k ar fi reusit sasi arate sentimentele si sasi deschida sufletul in fata lui totusi nu sunt de mult timp impreuna si nu cred k o persoana poate sa acorde asa de mare incredere intro persoana pe kre de abia a cunoscuto cu adevarat knd a iesit din concurs pt k in concurs sa fim sinceri nu cred k sunt atat de reali precum in viata de afara asta este ei au decis dar imi pare sincer rau pt k se vedea k se iubesc muklt

  6. 21
    Tilda Says:

    Dupa o relatie fortata, tot ea da cu noroi , ca Dragos e “dur” etc…etc.
    Daca asa e cum spune printesa de portelan , de ce face atita tam-tam? Lasa fetito sa fie fericit cu altcineva ca nu e pentru tine.
    Nu a luptat cinstit , a primit ce a meritat!
    A mai fost si proasta ca avea 30 000 lei(daca nu ma insel) si a lasat cu usurinta din mina,,,era si cea votata la un momendat…..si a reusit sa se faca neinteresanta , neplacuta persoana.
    A avut sansa dar nu a stiut sa-si valorifica…..deci nu merita.
    Daca avea minte ,era in concurs si ea si Dragos.
    Am inpresia ca daca nu era ea , Dragos se cupla cu cineva si ajungea in finala……ea a stricat tot,tot,tot!!!!!!!!!Cu comportamentul ,cu ambitia ei, cu fitele ei, cu egoismul ei, cu orgoliul ei………a ajuns de la cea mai placuta CONCURENTA la cea mai criticata…sa mai gandeasca ca EA CUCE A GRESIT ….si sa nu cauta vina numai la Dragos si sa lasa in pace pe el.

Pages: [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free