Vesti proaste! Dragos si Edina nu mai sunt impreuna


dragos-edina-despartiti-mireasa-pentru-fiul-meuDragos si Edina, un cuplu controversat si foarte oscilant in casa Mireasa pentru fiul meu, au trecut de-a lungul competitiei prin lucruri buneĀ  si mai putin bune, urmand ca in final sa asistam impreuna la o impacare sincera intre acestia. Desi lucrurile se preconizau a fi bune, iar relatia lor mult mai stabila si mai stransa, se pare ca nu a fost asa.

De curand ce doi s-au despartit, iar mesajele de regret din partea fanilor au inceput deja sa curga neincetat pe paginile personale ale celor doi fosti concurenti.

Se pare ca orgoliul dintre cei doi este foarte mare si de cele mai multe ori castiga batalia cu iubirea.

In mesajele postate pe facebook Edina sustinea ca nu va mai face primul pas in aceasta relatie si ca se simte rau in urma celor intamplate. Ba mai mult decat atat, ea declara “Eu nu mai am nimic de pierdut. Cu parere de rau am pierdut pana acum destul”.

Nu se stie inca motivul real al despartirii celor doi.

Credeti ca mai exista sanse de impacare intre Edina si Dragos?

Articol realizat de Raluca Neagu


26 comentarii la “Vesti proaste! Dragos si Edina nu mai sunt impreuna”

  1. 1
    ana Says:

    PAI CHIAR AJUNGE ,ce sa mai incerce?doar sa mai aduca un urs gabrielei si aia se uda toata si o iarta , cat despre dragos …el pt. Edina reprezinta si a reprezentat NEGRUL de sub ungii dar nu are saracu minte sa realizeze

  2. 2
    Tilda Says:

    Edina a fortat toate relatia…de la inceput cinda suflat de la Sanda fara sa-i para rau o secunda…….a doua oara cind venea cu cadouri la dna Gabriela si la Dragos si iar invirtea cutitul in Sanda(fara sa- para rau).Sanda plingea,suferea din dragoste pentru Dragos…si venea Edina cea fericita si a zburat in bratele lui Dragos…
    Edina e o resfatata, din ambitie face orice sa fie ca ea…asta ii da o satisfactie.Tot zicea ea ca “nu stie nimeni ce in sufletul meu”"….eeea..am vazut, nu are nimic….e fitoasa. Nu e atit de frumoasa cum se crede…..Ma asteptam .
    La iesirea lui Dragos ea zbura la tren si ,..hai la bucuresti…la HOTEL….Nu are nici mindrie, nici minte…..Nu e pentru o relatie serioasa!!!(ea).

  3. 3
    cathy Says:

    ne poti da linkuri de la facebook al celor 2? cele reale ma ref nu cele facute de fani

  4. 4
    Felicia Musca. Says:

    ,,Era de asteptat sa se departa la cat de orgoliosi erau . I-mi pare rau !asta e.

  5. 5
    Felicia Musca. Says:

    Ia-m sus tinut .

  6. 6
    eugenia Says:

    bine ca s-a trezit Edina la realitate si a pus punct relatiei

  7. 7
    katy Says:

    Si ne-asteptaaaaaaaam!

  8. 8
    Gabriela Says:

    SI EL MAI ARE INCA POZE LA EL PE FACEBOOK !

  9. 9
    doinitza Says:

    edina sa impacat ultima data cu dragos deoarece sanda si dragos petreceau mai mult timp impreuna si sa nu faca cei doi un cuplu.dragos capul sus si nu pune la suflet ca edina nu a tinut niciodata la tine.ea sa tot impacat cu tine ca sa nu faci alt cuplu in casa ptr. ca a vazut dupa ce a iesit ca erai foarte bine vazut de cei de afara si daca faceai un cuplu cu orce fata ajungeai in finala.asteptam vesti de la tine pe pagina ta de fb.

  10. 10
    gaby Says:

    Sincer eu cred ca in aceasta relatie cel care a pus suflet a fost Dragos ci nu Edina.El se vedea ca o iubeste dar ea nu l-a iubit.Ea a incercat sa-si construiasca fericirea alaturi de Dragos in timp ce Sanda suferea dupa el.Cred ca impacarea ei cu Dragos a fost doar pentru a nu forma el un alt cuplu in competitie.Sanda chiar il iubeste si sufera enorm dupa el iar lucrul acesta nu il merita.Se pare ca Dragos a avut mult de suferit din cauza Edinei si poate e mai bine ca s-au despartit pentru ca oricum ea nu il iubea.As dori sa-i dau un sfat lui Dragos:daca intr-o zi iti vei da seama ca simti ceva pentru Sanda nu ezita sa faci un cuplu cu ea.Mult noroc si AN NOU FERICIT!!!!

  11. 11
    kopony Says:

    nu aveti minte de loc cind spuneti ca edina nu il iubeste a demonstrat ca asa e dar dragos e prea orgolios si cind se cearta asteapta ca edina sa faca primul pas el face ce a facut intotdeauna se victimizeaza si numai minte oare cum credeti un om ca iubeste dupa ce spune as renunta la orce ptr edina si la prima problema fuge e clar nu se potrivesc ea e prea buna pentru el imi pare rau pentru edina ca i sa daruit si suferinta ei o sa fie foarte mare si dupa voi credeti ca a facut asta ca nu il iubeste rusine sa va fie si lui si voua capul sus iubita mea tie iti trebuie linga tine un baiat inteligent nu unul care are cu doua clase mai mult ca trenul iti doresc sa treci si peste asta si lasa-il pe dragos travestitului de sanda ca se potrivesc de minune

  12. 12
    masenka Says:

    era normal, nimeni nu a crezut in cuplul acesta.

  13. 13
    kopony Says:

    o mare prostie nu puteai spune ca nimeni nu a crezut in cuplul lor eu impreuna cu prietenii mei care sint foarte multi la numar am crezut mereu numai ca acum ne dam seama ca dragos a iubit-o pe edina numai cu vorbele nu si cu inima el a jucat bn victimizindu-se mereu iar ea a gresit mult tacind din prea mult bun simt prostii ca sa impacat cu el doar sa nu faca cuplul cu sanda el daca vroia facea de mult cuplul cu sanda dar nu a vrut sau poate a vrut sa o umileasca pe edina si a reusit acum ii intoarce spatele si o lasa sa o loveasca toti din toate partile din cauza ca a stat cu el la hotel rusine dragos mare rusine un barbat adevarat nu face asta dar bn am spus un barbat adevarat ceea ce tu nu esti esti un mare mincinos spunind ca renunti la orce ptr edina dar de ai zis-o sa dea bn la prostime si ce crezi prostimea te-a crezut printre ei ma numar si eu cu prieteni mei si crezi prostimea te compatimeste dar de data asta eu si prieteni mei nu mai facem parte din prostimea asta noi iti spunem ca ai pierdut tot respectul nostru si iti spunem atit rusineeee NU UITA ESTE UN D-ZEU SUS SI DA FIECARUIA DUPA INIMA LUI edina scumpa noastra sintem alaturi de tine te iubim mult si nu uita ca mai sint oameni ca noi care te inteleaga pe lumea asta mai sint si oameni care citesc multa bafta

  14. 14
    ovidiu Says:

    eu unul ma asteptam….:)

  15. 15
    Tilda Says:

    @ kopony. Cauta comentariile din data de 6 dec. si 17 dec. sa vezi ce s-a scris atunci…despre asa-zis relatie D&E. Nu am dat 2 bani pe aceasta relatie nici atunci .Dupa ce am vazut ca Edina are o inima din gheata……am vazut cum se zcutura deasupra lui Alexandru….am vazut ca nu se intelege cu nimeni……pe urma am vazut cu Andreea….am vazut fitele….am vazut cit de egocentrica e si fara suflet….
    Ii dorim numai bine….iubire,dragoste cit incape in ea.

  16. 16
    kopony Says:

    draga Tilda stiu ca esti fan Sanda si iti respect alegerea, dar nu cred nici o secunda ca Edina i la luat pe Dragos ai sa fim seriosi amindoi s-au placut reciproc si Sanda a fost doar in vis cu Dragos,el daca o vroia pe Sanda era cu ea ca nu la fortat nimeni sa fie cu Edina si alceva da a zburat la tren fiindca la iubit pe Dragos asta a fost dovada ei de iubire atunci nu mai avea nimic de cistigat era doar iubire noi am apreciat daca tu nu asta e treaba ta si uite acum Sanda are cale libera spre Dragos sper sa reuseasca dar trebuie sa mai astepte fiindca Dragos acum are mii de admiratoare

  17. 17
    merri Says:

    Edina a sperat ca vor intra din nou in casa, a vazut ca nu sunt chemati si a terminat asa zisa relatie la fel si Andreea cu Victor. Aceste fete istete au venit ele sa se casatoreasca? saracele , de unde banii sunt la putere. Este a sasea editie toata lumea are planuri, strategii, dar toate fetele din aceasta editie nu au venit sa se casatoreasca.

  18. 18
    anonim Says:

    edina vati despartit sa faceti pe placu dusmanilor si voi sa suferiti.

  19. 19
    Mama mate Says:

    Edina e varza

  20. 20
    costinela Says:

    ma bucur ca an sfarsit ti ai dat seama ca Edina nu te merita sper sa nu te mai ampaci cu ea Dragos ca tu meriti mult mai mult

  21. 21
    Tilda Says:

    Dupa o relatie fortata, tot ea da cu noroi , ca Dragos e “dur” etc…etc.
    Daca asa e cum spune printesa de portelan , de ce face atita tam-tam? Lasa fetito sa fie fericit cu altcineva ca nu e pentru tine.
    Nu a luptat cinstit , a primit ce a meritat!
    A mai fost si proasta ca avea 30 000 lei(daca nu ma insel) si a lasat cu usurinta din mina,,,era si cea votata la un momendat…..si a reusit sa se faca neinteresanta , neplacuta persoana.
    A avut sansa dar nu a stiut sa-si valorifica…..deci nu merita.
    Daca avea minte ,era in concurs si ea si Dragos.
    Am inpresia ca daca nu era ea , Dragos se cupla cu cineva si ajungea in finala……ea a stricat tot,tot,tot!!!!!!!!!Cu comportamentul ,cu ambitia ei, cu fitele ei, cu egoismul ei, cu orgoliul ei………a ajuns de la cea mai placuta CONCURENTA la cea mai criticata…sa mai gandeasca ca EA CUCE A GRESIT ….si sa nu cauta vina numai la Dragos si sa lasa in pace pe el.

  22. 22
    mik Says:

    nu mai da atata cu noroi in edina ea la iubit sincer pe dragos si dragos pe ea dar ea este o persoana introvwertita si nu a putut nu k nu a vrut nu a putut sasi arate dragostea fata de dragos iar el nu a avut rabdare cu ea el fiind invatat probabil ca fetele cu care are o relatie sai arate afectiune si alte chestii de genu asta pakt k nu a stiut sa o astepte pe edina kci la un moment dat sunt sigura k ar fi reusit sasi arate sentimentele si sasi deschida sufletul in fata lui totusi nu sunt de mult timp impreuna si nu cred k o persoana poate sa acorde asa de mare incredere intro persoana pe kre de abia a cunoscuto cu adevarat knd a iesit din concurs pt k in concurs sa fim sinceri nu cred k sunt atat de reali precum in viata de afara asta este ei au decis dar imi pare sincer rau pt k se vedea k se iubesc muklt

  23. 23
    anonim Says:

    viata merge anaite cu bune si cu rele,antr-o relatie nu este numai miere si lapte,mai-i este si otrava.

  24. 24
    selena Says:

    foaret bine ca s-au despartit edine este o rasfatata si o aiurita
    nu l merita pe dragos care isi doreste cu adevarat o relatie serioasa si care s-a lasat injosit de edina ceea ce un barbat nu prea face daca nu iubeste cu adevarat .dragos a fost indragostit dar edina nu -l merita sper sa nu se mai impace

  25. 25
    ady Says:

    Pacat de Dragos ca a pierdut timpul si a si iesit din casa din cauza acestei fete,el merita sa ajunga in finala chiar si singur,

  26. 26
    miron alis Says:

    buna, sunt alis si sunt un fan edina dragos si sunt foarte dezamagita deoarece ei s-au despartit fiindca eu consider ca singura fata din casa care s-a potrivit cu dragos a fost edina si sper ca ei isi vor mai da o sansa cuplului edina dragos .Mult succes.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free