Doamna Maria – Mama Saptamanii (17.12.2011)


doamna-maria---mama-saptamanii-finala-saptamanii-mireasa-pentru-fiul-meu-17-decembrie-2011La Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din data de 17 decembrie 2011, doamna Maria a fost desemnata Mama Saptamanii cu un procent de 42,7% din voturile celor de acasa. Pe locul al doilea in preferintele telespectatorilor s-a clasat doamna Marioara, care a acumulat 37,2% din voturi.

Atata fiul doamnei Maria, cat si fiul doamnei Marioara au fost propusi spre eliminare cu 4 voturi fiecare. Acestia au scapat de eliminare, doarece mamele lor au fost protejate de public.

Ce parere aveti de clasamentul din aceasta saptamana?

Articol realizat de Raluca Neagu

23 comentarii la “Doamna Maria – Mama Saptamanii (17.12.2011)”

Pages: « 3 2 [1] Show All

  1. 10
    geanina Says:

    catalin si maria sa plece acasa….au o rautate in ei ….de cand a venit doamna maria in competitie catalin s a schimbat,….nu mai imi place emisiunea din cauza lor…si bagati fete si baieti in casa ca sa aiba o alta preocupare adica scopul pt care au venit sa si gaseasca jumatatea…

  2. 9
    lacramioara Says:

    Rusineeeeeeeee,Antena 1,chiar nu sunteti in stare sa luati nici o masura imptriva acestui dezaxat?Unde a terminat psihologia cu masa pe ogor?Ceea ce am vazut si auzit aseara din gura acestui deplasat mintal m-a facut sa-mi fie frica ca acest individ va fi in stare de mult mai multe.Stafu ,voi ce faceti dormiti ?Luati masuri ,la nici o editie dn urma nu s-a intamplat sa avem ,,bucuria”si ,,placerea”sa ne uitam la asemenea elemente.

  3. 8
    Gigel Says:

    Mai oameni buni dela aceasta emisiune sinteti normali? Ce vreti sa faceti sa intrati in istorie cu o nenorocire care din voi il suportati pe Acest indiivid de o rautate nemaintilnita sa se tine citeva ore in preajma lui Adrian sa il provoace pentru al scoate din concurs sa ranina el.Din cite se vede ca el nu are interes sa se casatoresca ,da de gindit ce orientare are daca nu place pe nici o fata.Staful e vinovat de tot acest circ,RUGAM C>N>A< sa ia masurile ce se impun.

  4. 7
    andrada Says:

    ESTE CULMEA RABDARII AIT A NOASTRA CIT SI A CONCURENTILOR,COMPORTAMENTULUI ACESTUI DEZAXAT CARE ESTE CATALIN.CINE CREDETI CA O VOTEAZA PE MAMA LUI? NIMENI DAR ACESTE PERSOANE SUNT PLACUTE DE STAFUL EMISIUNII.RUSINE STAFULUI SI COMISIEI DE DECIZIE ASTEPTATI SA SE LASE CU CRIME IN CASA BAIETILOR,CNA-UL NU VEDE CE SE INTIMPLA LA ACEASTA EMISIUNE DE RAHAT? VA RUGAM SA INTERVENITI DACA ANTENELE NU-SI POT REZOLVA PROBLEMELE ATUNCI SA INTERZICETI EMISIUNEA.

  5. 6
    bia Says:

    afara cu Catalin….e un mare dobitoc

  6. 5
    ioana Says:

    ALO STAFUL SA VA FIE RUSINE CA MENTINE-TI IN CASA UN DEZAXATCUM E CATALIN.CE AM VAZUT NOI ASTAZI E DEMN DE DOSAR PENAL.
    OARE CINE AR SUPORTA ASEMANEA VORBE PE CARE LE-A PRONUNTAT ACEST PSIHOPAT .MI-ERA FRICA DIN FATA TV ,DAR CE SA ZIC DE CEI DIN CASA .AVETI UN INTERES CU ACEST DOBITOC????????NU CREDEM NICI IN RUPTUL CAPULUI CA VOTURILE MUMEI LUI AU FOST PE BUNE CA E CA SI EL.
    DACA ERA LA KD ERA DESCALIFICAT IN SECUNDA 2,DAR DUPA CUM SE VEDE ANTENEI II PLACE ASA CEVA. NE VOM ADRESA TRUSTULUI SA VEDEM CUM POATE SA NE OFERE ASTFEL DE EMISIUNE.DUPA CE AM VAZUT AZI NU NE VOM MAI UITA LA ANTENE SI NE VOM ADRESA CNA-LUI

  7. 4
    mariana Says:

    mi e scarba sa ma mai uit din cauza ,,mumei padurii si a lui fi su..

  8. 3
    racheta Says:

    Sunt deacord cu Otilia,nu cred ca maria este votata de telespectatori,scoate-ti afara rapciugile astea urite si rele …!!!

  9. 2
    Tilda Says:

    NO COMMENT!!!

  10. 1
    otilia/magda Says:

    Nu cred ca a votat-o cineva,este aranjament de la Antena 1.Trebuia descalificata impreuna cu ticalosul de Catalin.Toata noaptea o sa ma cert cu staful acestei emisiuni in gand.Sa va fie rusine,cum ati suporta asemenea injurii la adresa parintilor vostri.Ce le-a fost dat sa auda acestor doi parinti din gura unui retardat.DESCALIFICATI_L.SE AUDEEEEEEEE…..ANTENAAAAA

Pages: « 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free