Dragos si doamna Gabriela au fost eliminati din competitia Mireasa pentru fiul meu


gabriela-si-dragos-eliminati-finala-saptamanii-mireasa-pentru-fiul-meu-17-decembrie-2011La Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din data de 17 decembrie 2011, atat fetele, cat si mamele au facut cate doua nominalizari.

Fetele nominalizate au fost: Andreea, Irina si Daniela, iar baietii nominalizati au fost: Catalin, Adrian si Dragos. Dintre acestia Irina si Dragos au fost la un pas de eliminare.

Din pacate, Dragos a acumulat mai putine voturi decat Irina, motiv pentru care el impreuna cu mama sa, doamna Gabriela au fost nevoiti sa plece din competitie.

Acestia au plecat cu zambetul pe buze, Dragos fiind foarte fericit ca va putea sa isi continue povestea de dragoste alaturi de Edina in afara concursului.

Ce parere aveti de eliminarea lui Dragos si a doamnei Gabriela?

Articol realizat de Raluca Neagu

13 comentarii la “Dragos si doamna Gabriela au fost eliminati din competitia Mireasa pentru fiul meu”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 13
    didi Says:

    Acum poate merge la “Iedina” lui.

  2. 12
    yoyo Says:

    offf gabrielo cum ti-a zburat tie premiul printre degete,tu si fiul tau a-ti jucat si marioara pe care voi o urati a ramas si voi ve-ti continua marea indragosteala afara fara miza!

  3. 11
    coco Says:

    foarte bine ca au plecat acasa ambii ascundeau o mare rautate madam Gabriela chiar era o prefacuta cum se face ca nu a mai lesinat deloc dupa ce s-a vazut descoperita de dna Marioara,?dar nu a iertat-o o privea cu atata ura doar s-o manance si chiar nu avea dreptate ,oricum este o mare scorpie in prostia ei…..le iubesc pe toate….ne lasssss

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free