Ce se intampla intre Ionut si Irina?


irina-si-ionut-mireasa-pentru-fiul-meuDe ceva vremea, Irina si Ionut sunt tot mai apropiati, lucru care a starnit semne de intrebare legate de ceea ce se intampla intre acestia. Din exterior apropierea celor doi, poate duce cu gandul la un inceput de relatie.

La Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din data de 17 decembrie 2011, atat Irina, cat si Ionut au vorbit deschis despre acest subiect. Desi cei doi au negat un eventual inceput de relatie, multi telespectatori au vazut si au mers cu gandul mult mai departe.

Se stie foarte bine ca Irina a format in competitie un cuplu alaturi de Alexandru, insa dupa eliminarea acestuia din concurs, relatia dintre ei a luat o intorsatura mai putin asteptata pentru Irina. Alexandru s-a aratat in mai multe randuri indecis si putin evaziv in privinta exprimarii clare a sentimentelor sale fata de ea, ceea ce a dezamagit foarte multi fani si privitori ai acestei emisiuni.

In aceasta seara, doamna Valentina, mama Irinei, a dorit sa-i fie alaturi acesteia, venind in platoul emisiunii. Desi doamna Valentina a declarat ca nu doreste sa-i dea niciun sfat fiicei sale, aceasta si-a exprimat totusi punctul de vedere in ceea ce-l priveste pe Alexandru.

Mama Irinei considera ca Alexandru este indiferent fata de fiica sa si ca nu tine la aceasta. In acelasi timp, ea a mai adaugat printre altele “Am impresia ca nu exista nimic…este foarte ocupat, este o persoana activa…nu este sincer” si a dorit sa o faca pe Irina sa-si deschida ochii spunandu-i “el are viata lui acum..comportamentul lui trebuie sa-ti dea de gandit..el nu a facut niciun pas inainte”.

Doamna Valentina, mama Irinei, a fost foarte dezamagita de atitudinea foarte negativa a lui Alexandru in ceea ce priveste relatia lui cu Irina.

Ce credeti ca se va intampla cu Irina si cu sentimentele acesteia pentru Alexandru? Dar in ceea ce-l priveste pe Ionut?

Articol realizat de Raluca Neagu

7 comentarii la “Ce se intampla intre Ionut si Irina?”

  1. 7
    doca.marlena Says:

    Irina te potrivesti de minune cu ionut sunt alaturi de voi va votez si imi placeti forte mult,Alexandru nu te merita sia batut joc de sentimentele tale,iti dau un sfat ferestete de Diana pentru ca nu iti este prietena si cand te vede in prezeta lui se uita urat la tine.Nu o sa regreti niciodata daca il vei alege sa faci un cuplu cu Ionut are un suflet foarte bun ,iubitor si o sa o duci foarte bine alaturi de el.Esti o fata minunata tineo tot asa va votez pe amndoi in continuare,va pup pe toti trei va urez sarbatori fericite si mult noroc.Marlena din galati

  2. 6
    florea Says:

    Ionut e frumos cu sentimente curate are nevoie de o fata frumoasa care sa- l iubeasca ,aceea cred ca e Irina. Multa iubire si sanatate e nevoie de ambele.

  3. 5
    florea Says:

    Irina,nu da pasarea din mana pe cea din gard care zboara unde are cuibul cu un pui in el pe care ii pacat sa-l lase acum cand are mai multa nevoie de un tata.

  4. 4
    ana Says:

    alexandru nu a iubit-o niciodata ,a stat cu ea sa nu se plictiseasca .sa-i fie rusine trebuia sa stea acasa nu era de el acolo. irina tu si ionut sunteti niste copiii ffffff frumosi.m-as bucura daca ati face un cuplu.irina da drumul la sentimente lasa-l pe alexandru nu merita …………………..

  5. 3
    coco Says:

    Se consoleaza saraca….deci ?nu sunt copchile? pacat ca nu sunt destepte.

  6. 2
    anonim Says:

    asa irina gasestei alinarea tu daca a plecat dragos.

  7. 1
    florina Says:

    ar fi cazul sa se orienteze Irina,daca este deacord si Ionut merita sa incerce.Mi-a pl.si de Alexandru,dar el nu cred ca este serios si o sa sufere Irina.Ea la sau chiar il mai iubeste,sau mai tine la el,dar el NU,pacat,erau frumosi

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free