Dragos si doamna Gabriela au fost eliminati din competitia Mireasa pentru fiul meu


gabriela-si-dragos-eliminati-finala-saptamanii-mireasa-pentru-fiul-meu-17-decembrie-2011La Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din data de 17 decembrie 2011, atat fetele, cat si mamele au facut cate doua nominalizari.

Fetele nominalizate au fost: Andreea, Irina si Daniela, iar baietii nominalizati au fost: Catalin, Adrian si Dragos. Dintre acestia Irina si Dragos au fost la un pas de eliminare.

Din pacate, Dragos a acumulat mai putine voturi decat Irina, motiv pentru care el impreuna cu mama sa, doamna Gabriela au fost nevoiti sa plece din competitie.

Acestia au plecat cu zambetul pe buze, Dragos fiind foarte fericit ca va putea sa isi continue povestea de dragoste alaturi de Edina in afara concursului.

Ce parere aveti de eliminarea lui Dragos si a doamnei Gabriela?

Articol realizat de Raluca Neagu

13 comentarii la “Dragos si doamna Gabriela au fost eliminati din competitia Mireasa pentru fiul meu”

  1. 1
    racheta Says:

    O parere buna!

  2. 2
    geanina Says:

    sincer in pare rau ca dragos a iesit pt edina ,edina nu-l merita,din punctul meu de vedere,veti vedea ca acest cuplu nu va tine!

  3. 3
    Gigel Says:

    Dragos, Catalin tea pacalit,a lucrat pina acum pe Victor,atunci trebuia descalificat Catalin, a lucrat pe Alexandru ,elimina itai prieteni acum urmeaza Ionut.Dragos asa iti trebuie ca mereu il scoteai vinovat pe Adrian,trezestete Dragos ca esti putin naiv,lumea sa schimbat nu cum ai fost tu educat.

  4. 4
    geanina Says:

    mi ar fi placut ca dragos si edina sa fie in competitie….sa si continue povestea de iubire in casa…dar aqm asta e…le doresc mult succces pe mai departe…

  5. 5
    anonim Says:

    ne-a placut de dragos si gabriela dar foarte bine ca la-u lasat acasa sa-si aleaga dintre sandra si edina,esti liber sa alegi bafta si sarbatori fericite.

  6. 6
    gabriela Says:

    Mai trebuie sa iasa si Ionut ca sa se bata Catalin si adrian … Pacat ca a iesit Dragos Irina chiar dorea sa plece acasa

  7. 7
    gabriela Says:

    Oare cu cine osa ramana Dragos, cu Edina sau Sanda sau poate cu niciuna

  8. 8
    merri Says:

    Sunt de acord cu Gigel . Dragos si mama lui nici nu visau ca vor fi eliminati, dar d-na gabriela devenise antipatica si Dragos ii canta instruna lui Catalin. Catalin ii va elimina pe toti .

  9. 9
    nicoleta Says:

    pacat ca dragos a plecat mai aveam la ce ne uita dar acuma la ce ne mai uitam

  10. 10
    masenka Says:

    M-a surprins faptul ca a iesit Dragos .Sper ca a avut o duminica placuta, alaturi de mama sa.Din nefericire, s-a indragostit de cine nu trebuia.Acum nu poate controla acest lucru. Eu ii doresc sa aiba multa putere sa traverseze momentele dificile prin care va trece si sa invete din greselile pe care le-a facut.Dragos,nu te increde in zambetul Edinei.E fals.

  11. 11
    coco Says:

    foarte bine ca au plecat acasa ambii ascundeau o mare rautate madam Gabriela chiar era o prefacuta cum se face ca nu a mai lesinat deloc dupa ce s-a vazut descoperita de dna Marioara,?dar nu a iertat-o o privea cu atata ura doar s-o manance si chiar nu avea dreptate ,oricum este o mare scorpie in prostia ei…..le iubesc pe toate….ne lasssss

  12. 12
    yoyo Says:

    offf gabrielo cum ti-a zburat tie premiul printre degete,tu si fiul tau a-ti jucat si marioara pe care voi o urati a ramas si voi ve-ti continua marea indragosteala afara fara miza!

  13. 13
    didi Says:

    Acum poate merge la “Iedina” lui.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free