Andreea a iesit Mireasa Saptamanii (17.12.2011)


andreea-mireasa-saptamanii-finala-saptamanii-mireasa-pentru-fiul-meu-17-decembrie-2011Desi atat familia, cat si ea, dar si multi dintre cei de acasa si-au dorit ca ea sa fie eliminata din competitie,  se pare ca la Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din data de 17 decembrie 2011, Andreea a iesit Mireasa Saptamanii cu un procent de 32,8% din voturile telespectatorilor. Pe locul al doilea in randul preferintelor publicului s-a situat Diana, care a acumulat un procent de 23% din voturi.

Andreea a primit 3 nominalizari din partea doamnei Mariana, a doamnei Gabriela si a doamnei Maria, dar publicul a salvat-o de la eliminare.

Care credeti ca sunt motivele pentru care Andreea este atat de votata pentru a ramane pe mai departe in competitia matrimoniala desi alesul inimii sale, Victor o asteapta afara?

Articol realizat de Raluca Neagu

6 comentarii la “Andreea a iesit Mireasa Saptamanii (17.12.2011)”

  1. 6
    jeny40 Says:

    Andreea e cea mai placuta, cea mai frumoasa,cea mai desteapta,e puternica,e diplomata si are personalitate…cinste ei ,va castiga singura fara falsitate si ipocrizie,toti cei care o sustinem suntem mandrii de ea pt ca merita,Cinste familiei care i-a dat o educatie frumoasa ,si bravo ei pt ca a cules din jurul ei numai lucruri bune.Merita sa fie mereu mireasa saptamanii si chiar sa castige concursul…Eu o vad in finala….Te pup Andreea ,fii tare si te voi sustine in continuare alaturi de familiaa mea si impreuna cu colegii si prietenii mei.

  2. 5
    nicoleta Says:

    cred ca vrea marele premiu andrea , chiar cred ca are mare nevoie de bani acasa

  3. 4
    Carmen Stefanescu Says:

    Este dragutza, dar in primul rand este desteapta. Nu intzeleg de ce l-a ales pe Victor. Ar trebui sa il Aleaga pe Adrian. Este om bun, scolit, iar daca nu i se pare sufiicent de cizelat, poate sa il ajute ea. In acest sens, nevestele au cel mai mare aport. Si pe urma , nimanui nu-i place sa se creada despre el ca rareaza continuu, asa ca daca a avut si el-normal- partea lui de vina in primul mariaj, acum va evita inca un esec si nu ii va crea probleme Andreei. De ce familia nu o sfatuieste sa se uite si la el? Poate ca Dragos are mai multi bani si poate fi manevrat mai usor dar nici cu Adrian nu mi-e rusine. Iar el nu e fatalau ca Victor. Si nici nu o va plictisi ca Victor, care defapt are banii lui taticu dar el nu stie sa-i faca, e bleg, il poate manipula mamica in aceeasi masura.

  4. 3
    geanina Says:

    este o fata superba si merita sa ajunga pana in finala alaturi de victor daca ar reintra in competitie..

  5. 2
    racheta Says:

    cred ca este o mare vrajeala!

  6. 1
    carmen elena butura Says:

    nu stiu cine o mai voteza ca minte cu nerusinare

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free