Doamna Maria – Mama Saptamanii (17.12.2011)


doamna-maria---mama-saptamanii-finala-saptamanii-mireasa-pentru-fiul-meu-17-decembrie-2011La Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din data de 17 decembrie 2011, doamna Maria a fost desemnata Mama Saptamanii cu un procent de 42,7% din voturile celor de acasa. Pe locul al doilea in preferintele telespectatorilor s-a clasat doamna Marioara, care a acumulat 37,2% din voturi.

Atata fiul doamnei Maria, cat si fiul doamnei Marioara au fost propusi spre eliminare cu 4 voturi fiecare. Acestia au scapat de eliminare, doarece mamele lor au fost protejate de public.

Ce parere aveti de clasamentul din aceasta saptamana?

Articol realizat de Raluca Neagu

23 comentarii la “Doamna Maria – Mama Saptamanii (17.12.2011)”

  1. 1
    otilia/magda Says:

    Nu cred ca a votat-o cineva,este aranjament de la Antena 1.Trebuia descalificata impreuna cu ticalosul de Catalin.Toata noaptea o sa ma cert cu staful acestei emisiuni in gand.Sa va fie rusine,cum ati suporta asemenea injurii la adresa parintilor vostri.Ce le-a fost dat sa auda acestor doi parinti din gura unui retardat.DESCALIFICATI_L.SE AUDEEEEEEEE…..ANTENAAAAA

  2. 2
    Tilda Says:

    NO COMMENT!!!

  3. 3
    racheta Says:

    Sunt deacord cu Otilia,nu cred ca maria este votata de telespectatori,scoate-ti afara rapciugile astea urite si rele …!!!

  4. 4
    mariana Says:

    mi e scarba sa ma mai uit din cauza ,,mumei padurii si a lui fi su..

  5. 5
    ioana Says:

    ALO STAFUL SA VA FIE RUSINE CA MENTINE-TI IN CASA UN DEZAXATCUM E CATALIN.CE AM VAZUT NOI ASTAZI E DEMN DE DOSAR PENAL.
    OARE CINE AR SUPORTA ASEMANEA VORBE PE CARE LE-A PRONUNTAT ACEST PSIHOPAT .MI-ERA FRICA DIN FATA TV ,DAR CE SA ZIC DE CEI DIN CASA .AVETI UN INTERES CU ACEST DOBITOC????????NU CREDEM NICI IN RUPTUL CAPULUI CA VOTURILE MUMEI LUI AU FOST PE BUNE CA E CA SI EL.
    DACA ERA LA KD ERA DESCALIFICAT IN SECUNDA 2,DAR DUPA CUM SE VEDE ANTENEI II PLACE ASA CEVA. NE VOM ADRESA TRUSTULUI SA VEDEM CUM POATE SA NE OFERE ASTFEL DE EMISIUNE.DUPA CE AM VAZUT AZI NU NE VOM MAI UITA LA ANTENE SI NE VOM ADRESA CNA-LUI

  6. 6
    bia Says:

    afara cu Catalin….e un mare dobitoc

  7. 7
    andrada Says:

    ESTE CULMEA RABDARII AIT A NOASTRA CIT SI A CONCURENTILOR,COMPORTAMENTULUI ACESTUI DEZAXAT CARE ESTE CATALIN.CINE CREDETI CA O VOTEAZA PE MAMA LUI? NIMENI DAR ACESTE PERSOANE SUNT PLACUTE DE STAFUL EMISIUNII.RUSINE STAFULUI SI COMISIEI DE DECIZIE ASTEPTATI SA SE LASE CU CRIME IN CASA BAIETILOR,CNA-UL NU VEDE CE SE INTIMPLA LA ACEASTA EMISIUNE DE RAHAT? VA RUGAM SA INTERVENITI DACA ANTENELE NU-SI POT REZOLVA PROBLEMELE ATUNCI SA INTERZICETI EMISIUNEA.

  8. 8
    Gigel Says:

    Mai oameni buni dela aceasta emisiune sinteti normali? Ce vreti sa faceti sa intrati in istorie cu o nenorocire care din voi il suportati pe Acest indiivid de o rautate nemaintilnita sa se tine citeva ore in preajma lui Adrian sa il provoace pentru al scoate din concurs sa ranina el.Din cite se vede ca el nu are interes sa se casatoresca ,da de gindit ce orientare are daca nu place pe nici o fata.Staful e vinovat de tot acest circ,RUGAM C>N>A< sa ia masurile ce se impun.

  9. 9
    lacramioara Says:

    Rusineeeeeeeee,Antena 1,chiar nu sunteti in stare sa luati nici o masura imptriva acestui dezaxat?Unde a terminat psihologia cu masa pe ogor?Ceea ce am vazut si auzit aseara din gura acestui deplasat mintal m-a facut sa-mi fie frica ca acest individ va fi in stare de mult mai multe.Stafu ,voi ce faceti dormiti ?Luati masuri ,la nici o editie dn urma nu s-a intamplat sa avem ,,bucuria”si ,,placerea”sa ne uitam la asemenea elemente.

  10. 10
    geanina Says:

    catalin si maria sa plece acasa….au o rautate in ei ….de cand a venit doamna maria in competitie catalin s a schimbat,….nu mai imi place emisiunea din cauza lor…si bagati fete si baieti in casa ca sa aiba o alta preocupare adica scopul pt care au venit sa si gaseasca jumatatea…

  11. 11
    anonim Says:

    bravo sa castige concursu catalin – maria ai votam multi fani,adrian cred ca este politist fals cum arata si la otv.

  12. 12
    ada Says:

    Nu cred ca se poate ca un individ, intr-o emisiune sa jigneasca in asa hal si sa nu fie descalificat, Adrian a avut foarte ,foarte mare rabdare si abtinere,daca era altcineva il lovea cu siguranta ceea ce cred ca doreste Catalin,l-a provocat pana la cel mai inalt nivel cu putinta,l-a facut prosti si pe el si pe parintii lui de foarte multe ori in cateva minute ,trebuia eliminat sau macar sanctionat,imi era frica stand pe fotoliu,nu sunt vinovati in aceeasi masura, nu mai spuneti asta, Adrian ar trebui cum a zis tatal lui sa-l ignore pe Catalin, asta ar trebui sa faca , daca nu se ia masuri ,pentru ca ,doamne fereste se poate intampla o nenorocire .

  13. 13
    stefana Says:

    sa ca stige concursul cineva pe drept nu ca acesti doi indivizi precum catalin si mama lui rusine mamei lui catalin ca nu a stiut sa-si tempereze fiul nici dupa ce a vazut ce a facut dar mai degraba il sustinea asa mama asa fiu

  14. 14
    Gigel Says:

    Anonimule anonim esti si in viata de toate zilele un cetatean prost crescut fara educatie precum catalin ( spunemi cu cine esti prieten ca sa ti spun cine esti)Jale fratilor baieti de cartier.

  15. 15
    merri Says:

    Maria nu merita nici un vot . Eu cred Catalin are platite voturile pana a intra in casa.

  16. 16
    masenka Says:

    In aceasta finala am fost surprinsa de repartizarea voturilor.Nu inteleg de ce a obtinut atat de multe voturi d-na Maria, incat a devenit mama saptamanii.Isi sustine fiul, dar Catalin, in locvacitatea sa, sare de multe ori peste cal.Uneori cred ca,acesta a cazut in propria capcana.A provocat, n-a suportat, nu si-a revizuit strategia si a clacat.E doar o supozitie.Cine stie ce se ascunde in spatele mastilor acestor concurenti.

  17. 17
    adinus Says:

    nu stiu de ce nu vreti sa vedete decat jignirile lui catalin la adresa lui adrian si nu vedeti ce jigniri i-a adus adrian lui catalin 3 luni . daca adrian ar fi fost descalificat de comisia de decizie (pe care o tot invoca in ultima saptamana adrian si mama sa )la timp nu se ajungea acum aici si poate vedeam acum un sow matrimonial si nu un numar de circ.rusine stafului ca lasa sa se ajunga la asemenea jigniri in direct;cei de la kanal d nu ar fi lasat sa se ajunga aici.acolo ,cu gabriela am vazut fomandu-se cupluri care si azi sunt imreuna dar aisi ce am vazut ………….CIRC……….si nimic altceva.iar celor care il votati pe adrian va sugerez sa nu va dati cu parerea despre cei care il sustin pe catalin pt ca fiecara are dreptul sa sustins pe cine vrea.

  18. 18
    DOINA Says:

    Nu-mi vine sa cred ca exista atatea persoana care sa admire rautatea si ura doamnei Maria si comportamentul de om dezaxat al lui Catalin.Recunosc ca la inceput am fost si eu impresionasta de povestea lor,dar nu pot suporta ce fac ei in emisiuneSunt atatea mame care si-au crescut copiii singure dar i-au invatat sa se comporte civilizat .Sunt multi care s-au descurcat in viata singuri dar n-au atata ura in suflet Nu stiu cine ar fi suportat atatea jigniri in locul lui AdrianCatalin si mama lui au venit in concurs numai pentru bani si sunt in stare sa calce peste cadavre pentru a-si atinge scopul

  19. 19
    mona Says:

    Catalin a dat dovada de multa rautate incercand sa-l provoace pe Adrian. Trebuia sa ai nervi de otel sa nu ripostezi. S-a dovedit ca Adrian, prin stapanirea de sine in fata provocarilor, este mult mai matur. Pacat ca s-a ajuns la asa ceva. Ar trebui adusi noi concurenti, atat baieti cat si fete, iar abaterile sa fie sanctionate aspru, cu eliminarea din concurs sau intrarea din oficiu pe lista de eliminari.

  20. 20
    anonim Says:

    catalin te votam pana ;la final.baftaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

  21. 21
    jeny40 Says:

    Rusine pt Catalin si mama lui pt ca jignesc prea mult .Sa speram ca pana la urma postul TV Antena 1 va face dreptate si ai vor descalifica atunci cand vor vede cei 2 ca sunt mai aproape de premiu pt a plezni amandoi de ciuda si de rautate…..Atunci ne vom distra super bine….Abia astept acea zi…

  22. 22
    coco Says:

    aceasta este manaria stafului cert;catalin [nu merita litere mari]trebuia descalificat comisia doarme Adrian merita tot respectul pentru puterea de abtinere ,rusine rusine,stafului si Mirelei care este extrem de partinitoare rusine

  23. 23
    kyky Says:

    Uitati-va la aceasta femeie din poza si ziceti ce se vede din privirea ei.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free