Valentina – Nora Saptamanii (30.04.2011)


valentina-npm5La Finala Saptamanii din data de 30 aprilie 2011, fetele au fost nevoite sa nominalizeze baiatul pe care nu si-l mai doresc in competitia Nora pentru mama 5.

Majoritatea fetelor l-au propus spre eliminare pe Andrei, Valentina fiind singura care l-a propus pe Sorin.

Pe locul 1 in randul fetelor protejate s-a situat Valentina, cu un procent de 24,5% din votul telespectatorilor.

Ce parere aveti de faptul ca Valentina a fost votata Nora Saptamanii?

Articol realizat de Raluca Neagu

57 comentarii la “Valentina – Nora Saptamanii (30.04.2011)”

Pages: « 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    alex Says:

    valentina vuzeaua vuvuzelelor vuvuzete vrea vuvuze vuvuzate.

  2. 19
    tinca Says:

    cuplul alin si elena inclusiv bunica sunt cei mai nesuferiti,pur si simplu alin si bunica lui ma exaspereaza cain deschid de fiecare data gura si eu nu mi-as dori niciodata ca fata mea sa se casatoreasca cu un personaj precum alin. Bineinteles alaturi de ei ar trebui sa paraseasca casa: sorin si daniela daca intr-adevar voturile ar fi reale dar ma indoiesc totul este o cacealma si raman in concurs cei care fac tiganie,ceea ce aduce si reetingul dar este pur si simplu dezagreabil ceea ce ne este dat sa vedem si auzim la finalele saptamanii

  3. 18
    alex Says:

    bai femeie ce vorbesti tu de alin,numai eu am adunat peste 100 de voturi de la neamuri,apropiati,de la birou,pentru alin,elena.as putea sa spun ca vuvuzeaua a fost protezata de kanald.uita-te la clasamentul sa vezi ca alin este printre primiiiii,iar elena este primaaaaaaaaaaa.si pentru ca ne enervati cu minciunile voastre ,o sa votam mai in ciuda.CUPLUL ELENA-ALIN ESTE CEL MAI FRUMOS,INTELIGENT,GREDIBIL,SINCER.

  4. 17
    sorinela Says:

    Nu nu sunt de acord ca a iesit Nora Saptaminii Valentina ,dar asta este .Are si ea ca si ceilalti concurenti fani ,eu sincer nu o plac ca si caracter ,dar e placuta ca si decor.Elena este cea mai potrivita si chiar merita sa cistige concursul alaturi de Alin.Imi place de Alin ca este sigur pe el si nu se ascunde dupa degete.Legat de felul cum vorbeste ,lasati omul in pace ,asa este felul oltenilor si nu se va schimba daca o sa ii atregeti atentia.Nici unul din noi nu este perfect in vorbire.Eu ii doresc in finala pe Alin,Elena ,Ioan ,Mihaela ,Sorin si Daniela.Pe Ioan il simpatizez foarte mult pentru ca si eu traiesc in Italia ,de aceea ii si inteleg comportamentul.Daca se castoreste cu Mihaela ,sa lase de urgenta Brasovul si sa reintoarca in Italia asta daca vrea sa traiasca linistit alaturi de Mihaela.Toate bune.

  5. 16
    aniela Says:

    La finala saptamanii,Alin nu trbuia sa fie protejat,iar s-au facut falsuri.Nu inteleg de ce o votati pe Nicolitasi Elena,sunt sub orice critica,in timpul emisiunii numai MUSTACESC,si urmaresc camerele.O mama serioasa,este ELENA, mama lui Valentin.Ei 3 sunt uniti,si asta conteaza f mult…………Norocul cuplului Alin&Elena a fost iesirea Silviei din casa,tare s-au mai bucurat,in special Niculita…….

  6. 15
    alex Says:

    alo cocoana noi votam in dr*ci aic pentru elena.votam caracterul ei frumos,frumusetea,inteligenta,cumintenia.ce vrei sa votam,BILE LA SARPAITOARE SI CASTAVECIORE DIN WC-URI,MASE SPANIOLICA.NU-TI ESTE RUSINE ANDREICA ,ORI SI TU CULEGI CASTRAVECIOARE ??

  7. 14
    Gabi Says:

    BRAVO VALENTINA!

    http://www.voteazanorapentrumama.ro votati VALENTINA pt ca merita sa fie pe locul 1 la SMS 1200 (11)

  8. 13
    andreeea Says:

    Din toate sezoanele si din toare voturile telespectatorilor cele mai false au fost atunci cand a parasit Maria concursu`.Nu zik k de ce la parasit, dar nu au fost adevarte voturile.NIci pe locu` 2 sau 3 nu a fost Elena care a fost pana acum nora saptamani.Nu’mi place de Elena dar voturile nu au fost adevarate.

  9. 12
    alex Says:

    sa iasa vuvuzeaua ulatoara si tot clanul de poervesi si mincinosii si sa ramana in finala ALIN,ELENA,SORIN,DANIELA.EI SUNT CEI MAI ADEVARATI CONCURENTII.

  10. 11
    bibi Says:

    eu nu vreau sa critic nici un concurent fiecere este cum este si la rindulnostru nici noi nu suntem perfecti insa este fff usor sajudeci pe altii, intr-adevar citeodata sesarecalul in emisiune si atunci da mai intervenim si noi ,in legatura cu valentina ma bucur ac a iesit nora saptamanii merita de ce nu? ii pup pe toti

Pages: « 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free