Valentina – Nora Saptamanii (30.04.2011)


valentina-npm5La Finala Saptamanii din data de 30 aprilie 2011, fetele au fost nevoite sa nominalizeze baiatul pe care nu si-l mai doresc in competitia Nora pentru mama 5.

Majoritatea fetelor l-au propus spre eliminare pe Andrei, Valentina fiind singura care l-a propus pe Sorin.

Pe locul 1 in randul fetelor protejate s-a situat Valentina, cu un procent de 24,5% din votul telespectatorilor.

Ce parere aveti de faptul ca Valentina a fost votata Nora Saptamanii?

Articol realizat de Raluca Neagu

57 comentarii la “Valentina – Nora Saptamanii (30.04.2011)”

  1. 1
    aniela Says:

    de ce nu dati clasamentul,intr-un top exista numai primul loc? vrem sa stim cine au mai fost protejate.valentina a meritat sa fie n.s.

  2. 2
    dorica Says:

    rusine Daniela si Sorin afara cu voi repedeeeeeeeeeeeeeeeeeee

  3. 3
    nitu nicu Says:

    cea mai prefacuta din casa tot timpul stie cand sa vorbeasca in fata camerelor voi nu ati vazut ca se uita tot timpul unde este pozitionata camera

  4. 4
    alex Says:

    nu sunt adevarate voturile .nu are cum sa iasa acesta progenitura ,aceasta vuvuzea urlatoare care vrea bile intre picioare,nora saptamanii.voi ati facut-o n.s.kanal d.nu se compara cu elena nici la degetiul ce mic.este diferenta intre elena carte sre bun simt,frumusete educatie si badaranca asta de vuvuzeauaua urlatoare.

  5. 5
    Gabi Says:

    VALENTINA este o fata OK, inteligenta, cu cei 7 ani de acasa, mereu SINCERA(asa cum o vede si Gabriela Cristea in mesajele din Libertatea pt concurenti).. si bineinteles ca telespectatorii apreziaza toate aceste calitati si ca atare o si voteaza pe VALENTINA pe LOCUL 1.

  6. 6
    Gabi Says:

    BRAVO VALENTINA pt titlul de NORA SAPTAMANII!!! chiar merita spre deosebire de falsa aia de Elena sau nesimtita cersatoare de Daniela

    de azi puteti vota si zilnic pe site http://www.voteazanorapentrumama.ro si prin SMS (11).

    Valentina rulzZ!! :) ))….. si AFARA cu tiganul ala de Puia Jr

  7. 7
    cristina Says:

    Ma bucur foarte mult ca Valentina a fost aleasa nora saptamanii, pentru ca merita.Sper ca lumea sa se destepteze si sa nu mai voteze aceasta mimoza falsa care este Elena.Cat despre Alin, e un ingamfat si arogant nenorocit care crede ca i se cuvine totul.Nu inteleg cum de-l voteaza cineva.E un cuplu fals si fortat.Mi-ar placea sa castige Ioan si Mihaela care nu joaca pentru bani, sunt naturali , asa cum sunt ei in realitate.
    Ideal ar fi fost sa ramana Silvia in concurs si sa castige impreuna cu Andrei, cel mai destept si normal cuplu din casa.Dar, din pacate nu au mai putul suporta rautatile lui Alin si Elena care i-au sapat tot timpul.

  8. 8
    roro Says:

    Sa iasa afara mascariciul de Sorin si proasta de Daniela impreuna cu ipocritii ALIN SI ELENA

  9. 9
    cristina Says:

    MA BUCUR CA Valentina a iesit n.s. a meritat. Alkin si Elena sunt un cuplu fals de mimoza si arogant nenorocit.Nu inteleg ce vad unii la el.Mi-ar placea sa castige Ioan si Mihaela pentru ca sunt naturali, asa cum sunt ei in realitate.
    Ideal ar fi fost sa castig Andrei si Silvia, cel mai normal si credibil cuplu din casa.Dar ei sunt prea educati si nu au mai rezistat rautatilor Elenei si lui Alin, care i-au sapat tot timpul.

  10. 10
    ramona Says:

    mai, eu nu il plac in mod deosebit pe sorin ptr ca vb murdar,dar pot spune ca are dreptate ca valentina nu merita titlul de nora saptamanii,ma intreb oare noi romanii chiar nu mai apreciem deloc bunul smit si am ajuns sa promovam ipocrizia si vulgaritatea????? aceasta fata este din cale afara de vulgara

  11. 11
    bibi Says:

    eu nu vreau sa critic nici un concurent fiecere este cum este si la rindulnostru nici noi nu suntem perfecti insa este fff usor sajudeci pe altii, intr-adevar citeodata sesarecalul in emisiune si atunci da mai intervenim si noi ,in legatura cu valentina ma bucur ac a iesit nora saptamanii merita de ce nu? ii pup pe toti

  12. 12
    alex Says:

    sa iasa vuvuzeaua ulatoara si tot clanul de poervesi si mincinosii si sa ramana in finala ALIN,ELENA,SORIN,DANIELA.EI SUNT CEI MAI ADEVARATI CONCURENTII.

  13. 13
    andreeea Says:

    Din toate sezoanele si din toare voturile telespectatorilor cele mai false au fost atunci cand a parasit Maria concursu`.Nu zik k de ce la parasit, dar nu au fost adevarte voturile.NIci pe locu` 2 sau 3 nu a fost Elena care a fost pana acum nora saptamani.Nu’mi place de Elena dar voturile nu au fost adevarate.

  14. 14
    Gabi Says:

    BRAVO VALENTINA!

    http://www.voteazanorapentrumama.ro votati VALENTINA pt ca merita sa fie pe locul 1 la SMS 1200 (11)

  15. 15
    alex Says:

    alo cocoana noi votam in dr*ci aic pentru elena.votam caracterul ei frumos,frumusetea,inteligenta,cumintenia.ce vrei sa votam,BILE LA SARPAITOARE SI CASTAVECIORE DIN WC-URI,MASE SPANIOLICA.NU-TI ESTE RUSINE ANDREICA ,ORI SI TU CULEGI CASTRAVECIOARE ??

  16. 16
    aniela Says:

    La finala saptamanii,Alin nu trbuia sa fie protejat,iar s-au facut falsuri.Nu inteleg de ce o votati pe Nicolitasi Elena,sunt sub orice critica,in timpul emisiunii numai MUSTACESC,si urmaresc camerele.O mama serioasa,este ELENA, mama lui Valentin.Ei 3 sunt uniti,si asta conteaza f mult…………Norocul cuplului Alin&Elena a fost iesirea Silviei din casa,tare s-au mai bucurat,in special Niculita…….

  17. 17
    sorinela Says:

    Nu nu sunt de acord ca a iesit Nora Saptaminii Valentina ,dar asta este .Are si ea ca si ceilalti concurenti fani ,eu sincer nu o plac ca si caracter ,dar e placuta ca si decor.Elena este cea mai potrivita si chiar merita sa cistige concursul alaturi de Alin.Imi place de Alin ca este sigur pe el si nu se ascunde dupa degete.Legat de felul cum vorbeste ,lasati omul in pace ,asa este felul oltenilor si nu se va schimba daca o sa ii atregeti atentia.Nici unul din noi nu este perfect in vorbire.Eu ii doresc in finala pe Alin,Elena ,Ioan ,Mihaela ,Sorin si Daniela.Pe Ioan il simpatizez foarte mult pentru ca si eu traiesc in Italia ,de aceea ii si inteleg comportamentul.Daca se castoreste cu Mihaela ,sa lase de urgenta Brasovul si sa reintoarca in Italia asta daca vrea sa traiasca linistit alaturi de Mihaela.Toate bune.

  18. 18
    alex Says:

    bai femeie ce vorbesti tu de alin,numai eu am adunat peste 100 de voturi de la neamuri,apropiati,de la birou,pentru alin,elena.as putea sa spun ca vuvuzeaua a fost protezata de kanald.uita-te la clasamentul sa vezi ca alin este printre primiiiii,iar elena este primaaaaaaaaaaa.si pentru ca ne enervati cu minciunile voastre ,o sa votam mai in ciuda.CUPLUL ELENA-ALIN ESTE CEL MAI FRUMOS,INTELIGENT,GREDIBIL,SINCER.

  19. 19
    tinca Says:

    cuplul alin si elena inclusiv bunica sunt cei mai nesuferiti,pur si simplu alin si bunica lui ma exaspereaza cain deschid de fiecare data gura si eu nu mi-as dori niciodata ca fata mea sa se casatoreasca cu un personaj precum alin. Bineinteles alaturi de ei ar trebui sa paraseasca casa: sorin si daniela daca intr-adevar voturile ar fi reale dar ma indoiesc totul este o cacealma si raman in concurs cei care fac tiganie,ceea ce aduce si reetingul dar este pur si simplu dezagreabil ceea ce ne este dat sa vedem si auzim la finalele saptamanii

  20. 20
    alex Says:

    valentina vuzeaua vuvuzelelor vuvuzete vrea vuvuze vuvuzate.

  21. 21
    adina Says:

    elena cea mai faina!merita sa fie nora saptamanii:x

  22. 22
    adina Says:

    Elena NORA SAPTAMANII!:x

  23. 23
    marry Says:

    Elena este o fata rautacioasa care vrea numai bani, am vazut imagini cu ea si Alin cand nu il lasa pe Alin sa se apropie de ea . Elena este toata tunata. Valentina merita sa fie NORA are o varsta , o scoala terminata nu ca mata de Ilenuta 2o ani si trei ani de relatie sau casatorie treaba ei . Elena a fost cea mai ascunsa concurenta. Valentina trebuie sa fie mai demna sa nu mai permita jignirile ,

  24. 24
    girl Says:

    BRAVO VALENTINA pt titlul de NORA SAPTAMANII!!!!!

  25. 25
    alex Says:

    VALENTINO STAI MAI MULT PRIN PREAJMA ELENEI ,PENTRU CA AI CE INVATA DE LA EA.ESTI VULGARA,LOPSITA DE BUN SIMT,DE EDUCATIE,DE STIL.IN CONCLUZIE NU AI NIMIC FRUMOS!!!!!

  26. 26
    alex Says:

    ELENA MERITA TITLUL DE ,,NORA SAPTAMANII,,

  27. 27
    Lia Says:

    esti vulgara, lipsita de bun simt , UNSA CU TOATE ALIFIILEn strazii, daca nu aveai o firma iti gaseai fraierul inafara casei npm, VORBESTI MULT SI NU SPUI NIMIC ESTI OBOSITOARE REA SI FFFF PROASTA , AI MUTRA DE PURCICA CU UN RAT BINE CONTURAT, NEAGRA SI CONTURSIONATA , MIMICA DE ISTERICA CU BUZE SUBTIRELE, SI INCRUNTARI DE OM NEBUN DAR PERVERS O CARACTERIZARE LA SUBIECT.

  28. 28
    lulu Says:

    trebuie sa fie un barbat , surd, mut, putin sasiu, dar si ffff rabdator sa poata suporta cu stoicism o asa ….jumatate ,

  29. 29
    sonia Says:

    Aceasta fata are 28 de an? Nu se poate! Pai ba cheama pe tata, ba plange, ba are isterime…
    Calitati de viitoare nora, oare cand vei afisa?

  30. 30
    Gabi Says:

    VALENTINA a fost din nou sincera, a avut dreptate si a punctat din nou f bine in discutia referitoare la falsii de Alin si Elena

    VALENTINA o fata inteligenta, care stie sa vb si sa isi puna coerent si ecplicit punctele de vedere si merita LOCUL 1. sms 1200 (11)

    BRAVO VALENTINA!

  31. 31
    RADU Says:

    vuvuzeta zuvuzetelor urlatoare ce vrea un cap cu bile-ntre picioare, inca de la inceputul concursului s-a dat la alin.dar lui alin nu-i plac genul asta de pitipoance proaste.nici macar nu a foat in gandirea lui pentru o alegere dar sa -i mai acorde si o intalnire .l-a gasit pa bale lungi,asta si-a dat seama ce poama buna este,si a lasat-o balta.a urmat fraierelul si pupa mainii de nicusor,dar si asta si-a dat seama ca nu are dotarea necesara producerii de placere la maxim pentru vuvuzeta vuvuzelor vuvuzetelor .a urmat sergiu,octavian,pana a ajuns la andrei.asta face pe violatul, dar sta la mangaieriii,la apropieriiiiii,la sosoteliiiii…………………restul urmeaza!!!!!

  32. 32
    lulu Says:

    spre o buna continuitate , atat cat mai este din acest concurs , atat Sorin cat si Valentina ar trebui indepartati, sustinatorii , unii dintre dvs ff iversunati , nu mi-o luati in nume de rau dar acesti doi conc. creeaza atmosfera nedorita dar si o intrigaraie intre concurenti de neadmis, dvs. organizatorii nu mai permiteti iesiri necontrolate a acestor doi in timpul emisiunilor impresia lasata este …..amara si absolut concursul nu-si atinge scopul educativ pe care vreti sa-l imprimati……..PRIVITORILOR

  33. 33
    lorena Says:

    Ai dreptate “LULU” , dar vezi ca in Romania raitingul se face doar cu scandal si kanalistii profita de Valentina si Sorin , ca sa-si atinga ei scopul si in final vor pleca cu “buzele umflate” asa cum a patit si Veronica ; ca dupa tot circul si mascarada nu s-a ales cu nici un ban… Pacat ! ca aceste emisiuni nu sunt educative si de divertisment…

  34. 34
    lulu Says:

    lLORENA, am lipsit din tzara o perioada , punerea in balantza a multor elemente printre care si ac. conc. parca mi s-a facut mila de tot ce este romanesc, urmarind cateva episoade in care concurentzii parca au fost alesi dupa lipsa bunului simtz, a unui intelect ,,,,care este dar lipseste cu desavarsire , multe , multe neajunsuri la care cei care au facut selectzia au inchis ochii sau pur si simplu nu au avut de unde alege, . aceasta Valentina si Sorin …,.justitziarii npm , obositori prin logoree a goala de contzinut care ocupa un loc nesperat de….vedete ale KD , oare ce sustzinatori au la ac. post tv? PLATESTE ETNIA BANI GREI SCOSI LA FIER VECHI?

  35. 35
    lulu Says:

    D-na Neagu nu se pot lua masuri pe cale reportericeasca pentru o buna desfasurare a emisiunii sau pentru o ingradire cat de cat a elementelor ce aduc neajunsuri care scad raitig-ul aacestui concurs , scuze pentru aciditatea comentariului dar indignarea acumulata mai ales dinafara ma amaraste, numai bine si relizari pe masura

  36. 36
    KAKAMAKA Says:

    cu scarba si regret constat intentziile destul de reale ale acestei femei -28 de ani- pt asaltarea lui Andrei , foloseste toare mijloacele atat in direct cat si in casa , dupa incercarea tuturor baietolor da asalt fara rusine asupra celui pe care a pus ochii de la inceput rusine madam dar tunu stii cei aia SILVIA CRED CA AR TREBUI INTERVENIT CAT SE POATE DE DURECT IMPREUNA CU MAMA LUI aNDREI PENTRU INDEPARTAREA ACESTEI NESIMTITE, aNDREI DIN BUN SIMT TACE SI I SUPORTA AVANSURILE

  37. 37
    KAKAMAKA Says:

    RADU CE CU DREPTATE GRAISI cine da mai ….mult hai licitati a fost unul dar a dat bir cu fugitii

  38. 38
    mimi Says:

    Vulgara, isterica, ipocrita, inculta rau si par*suta. Asemenea specie nu avea ce cauta la tv, prezenta ei ne zgarie retina si sparge timpanele. Totul repugna la fata asta. E tinuta artificial de KD nora saptamanii pt ca face rating cu mahalaua ei, ea si cu taica-su. A stiut Sorin ce spune cand s-a referit la ‘votantii’ Valentinei, niciun om normal nu voteaza asa ‘calitati’.

  39. 39
    elena Says:

    buna seara, si totusi are sustzinatori , unii ff inversunatzi si…..idoctrinatzi , mahalagioaica in extrem, vulgara si intriganta cu figura si expresivitaate de om isteric , imcercarea dintr-u inceput a tuturor baietzilor din conc, si recent a lui Andrei ii scoate in evidentza disperarea cu care nu se da in laturi ca prin orice mijloace sa puna mana pe un barbat , cantecul lebedei, probabil ca aceste …..categorisii ne vor aduce neajunsuri in partea unora dar asa o vedem noi , poate unii care mai avem un pic de stiintza in domeniul cunoasterii oamenilor……..nu tragetzi in pianist|!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  40. 40
    elena Says:

    imi cer scuze ca aceasta remarca nu-si are locul aici , dar hai sa o ….zic cineva pe forum isi pune o intrebare referitoare la Puia mama Puicului – astazi dm- 10 mai haioasa intrebare dar ii imtorc um raspuns…..IMCEARCA SI AI SA-TZI SATISFACI CURIOZITATEA…..IMIM PARE RAU DAR NU M-AM PUTUT ABTZINE DE LA REPLICA

  41. 41
    justforfunny Says:

    Asta nu crede in pretenie,cel putin asa declara,nu e de mirare ca da atacul la partenerii altora. Vai de scoala ei…ospatarita a fost si ospatarita va ramane daca nu cumva isi va oferi serviciile pe centura de nord a Ploiestiului.

  42. 42
    KAKAMAKA Says:

    dupa scrisele unei foste colege de liceu asa se pare inst din Ploiesti este de 2 ani si pe …parale si ff , are trecut glorios rrrromanca defapt reiese din comportament, vocabular de mahala nici nu se mai oune problema

  43. 43
    KAKAMAKA Says:

    pentru pastrarea caracteristicilor etniei si nepoluarea neamului o imperechere la ceas de seara cu Sorin ar face minuni , un qvartet mai fericit si implinit …..Valentina, Sorin, Puia si taticul plus tati si mami din partea miresei, ce spun sustinatorii virtuali , nu este ….prea misto?????????????????????????????

  44. 44
    cristina Says:

    Afara Alin si Elena , un cuplu de aroganti si ingamfati care nu sunt deloc credibili.Nu cred deloc. in ei.Sa castige Cristina si Sergiu sau Mihaela si Ioan, oricare dintrei sunt , mai adevarati, mai sinceri si frumosi.Desteptati-va telespectatori si nu incurajati nesimtirea.Dati sansa unui cuplu sincer si credibil.

  45. 45
    elena Says:

    oare nu vi s-a acrit de …..mereu aceleasi mutre , aceleasi intamplari cotidiene fara nicio variatzie in program , aceleasi intamplari si certuri pe mancare, , tigari si…..cartofi, figuri incrancenate de rautate si perversitate – vezi Valentina, de prostie-vezi Sorin, de parvenitism – vezi Alin, de falsa eduvatzie aleasa – vezi Elena, iar mamele dezastru, fara o pregatire cat de cat in ale culturii si elagantei, Nicolita o perversa , rea dar ff proasta , departe de bunatatea unei bunici modeste si la locul ei cu o voce dogita de tabac , cred ca este tziganca, Elena mama, rea si la fel de proasta , ingusta la minte si in ratzionament, ei si acum de mama pentru care unii au cazut in admiratzie….. experientza de femeie …buna la toate, prin totzi porii emana chemari catre …..masculi , vorba unui apreciat forumist, e venita in conc, nu pentru fiu ci pentru catare de partener , e unsa cu toate alifiile atat romanesti cat si italienesti, si uite asa se desfasoara zilnic cea mai mare cacealma a tv. NORA PT MAMA 5 pacat de conditziile create , de tinpul pierdut , de sala riile platite etc. GASITZI ALTA…………GASELNITZA TV K D

  46. 46
    elena Says:

    SINGURII CONCURENTZI BINE ALESI DU PA UMILA MEA PARERE ……CRISTINA , SERGIU SI ANDREI

  47. 47
    elena Says:

    VALENTINA SI SORIN , sunt dee acelasi calibru educatzional , comportamental cred ca si etnic. ar forma o pereche compatibila atat marital cat si mai ales familial …..parintzi , socri de ambele partzi

  48. 48
    elena Says:

    daca am deranjat prin cele scrise pe cineva imi fac MEA CULPA dar astea sunt parerile mele si …….le sustzin , parca asa se zice …….buna ziua si sa auzim de bine succes tututuror dar mai ales forumistilior pe care ii rog sa fie cat mai impartziali si realisti in afirmatzii dar si preferintze, ptr. Kanal D EMISIUNI DE CALITATE CU OAMENI DEE CALITATE ne citim la anul de om fi p-aici dar si sanatosi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  49. 49
    elena Says:

    ei…. dar….singurica,singurica ….. macar Puicu sa-i faca si ei o bucurie , ar cface-o si cu matusalem pentru ….parale

  50. 50
    K m. 0 Says:

    regrete vizibile cu lacrimari , astazi la venirea lui Andrei si a Silviei in studio, nu vine nimeni din afara sa consoleze pasiunile neimplinite in ac , concurs ale acestei ambitzioase pirande care macar din bun simtz si un pic de demnitate ar trebui sa paraseasca npm

  51. 51
    K m. 0 Says:

    deci invingatori si admiratzi de cei care cu mult discernamant au vazut in ei oameni de calitate si un cuplu bine ales , Silvia si Andrei , au castigat respectul si pretzuirea tuturor nu multzi sunt aceeia care au apostrofat pe acesti doi muinunatzi tineri cu comparatzii, poze si cuvinte care nu-si aveau locul pe niciun forum , dar…..asa cap asa caciula,

  52. 52
    marry Says:

    Pacat, 8 luni a facut Sou si acum iasa fara nici un Ban. Nu a stiut sa se prefaca sa fie diplomata ca pustoaicele de 20 ani ca Elena ea a stat in facultate a lucrat nu a avut timp de plimavat ca pitipoancele de Elena si cristina .

  53. 53
    justforfunny Says:

    Valentina e mai umblata si mai trecuta prin ciur sau c*r mai mult ca oricare dintre fetele din casa; facultatea ei =0,nu e diplomata pentru ca e mahalagioaica, de prefacuta,e prefacuta si periculoasa ca orice muiere de duzina care se hraneste din rautati si raul facut altora.

  54. 54
    justforfunny Says:

    E plimbata Valentina…prin multe bile!

  55. 55
    justforfunny Says:

    Vai de capul ei…fata asta nu face nici cat o ceapa degerata.

  56. 56
    justforfunny Says:

    De Mihaela ce sa mai zic,n-are concurenta la parsivenie,prostie…asa nurori
    tot sa-ti doresti…sa le strangi de gat,poate…s-a umplut pamantul de putori.

  57. 57
    sanda Says:

    PARCA S-A FACUT DREPTATE…..NU? cu toata straduintza staf-ului Alin si E lena au dat kix iar nepretzuita Valentina ……coada intre labutze

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free