Octavian si doamna Lena au fost eliminati din competitia NPM5


octavian-npm5La Finala Saptamanii din data de 30 aprilie 2011, un cuplu s-a destramat la Nora pentru mama 5. Fetele au facut nominalizari de baieti.

Nominalizarile fetelor au fost urmatoarele: Andrei (6 voturi) si Sorin (1 vot din partea Valentinei).

Cei doi baieti nominalizati au fost protejati de catre cei de acasa, astfel baiatul de pe ultimul loc in randul favoritilor a fost nevoit sa paraseasca reality show-ul matrimonial in seara de 30 aprilie 2011.

Cel care a acumulat cele mai putine voturi, mai exact 6,7 % a fost Octavian, care impreuna cu mama sa, doamna Lena au parasit competitia, si astfel cuplul Octavian-Adriana s-a destramat in casa Nora pentru mama 5.

Ce parere aveti de eliminarea lui Octavian din competitia Nora pentru mama 5?

Articol realizat de Raluca Neagu

12 comentarii la “Octavian si doamna Lena au fost eliminati din competitia NPM5”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 12
    octavian Says:

    delia …..as vrea sa stiu de unde ma stii tu atat de bine, da tatal meu este maghiar dar este nascut in ardeal chiar aproape de cluj dar mnaaa tu ma cunosti, chiar nu am intrat pentru bani, cum sustii tu sus si tare, daca intram pentru bani intram si eu in tot felul de conflicte, insa nu am intrat in conflicte decat cand s-a ajuns prea departe si m-am saturat sa fiu luat peste picior!

  2. 11
    delia Says:

    cine il cunoaste pe acest octavian arpad stie foarte bine ce ii poate pielea, asta nu o sa se insoare prea curand, in casa a jucat doar teatru si are nevoie de bani de aceea vroia sa stea cat mai mult in casa. Cine nu ma crede inseamna ca nu il cunpaste nici pe el si nici familia lui, vorbesc deoarece il cunosc f bine-

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free