Octavian si doamna Lena au fost eliminati din competitia NPM5


octavian-npm5La Finala Saptamanii din data de 30 aprilie 2011, un cuplu s-a destramat la Nora pentru mama 5. Fetele au facut nominalizari de baieti.

Nominalizarile fetelor au fost urmatoarele: Andrei (6 voturi) si Sorin (1 vot din partea Valentinei).

Cei doi baieti nominalizati au fost protejati de catre cei de acasa, astfel baiatul de pe ultimul loc in randul favoritilor a fost nevoit sa paraseasca reality show-ul matrimonial in seara de 30 aprilie 2011.

Cel care a acumulat cele mai putine voturi, mai exact 6,7 % a fost Octavian, care impreuna cu mama sa, doamna Lena au parasit competitia, si astfel cuplul Octavian-Adriana s-a destramat in casa Nora pentru mama 5.

Ce parere aveti de eliminarea lui Octavian din competitia Nora pentru mama 5?

Articol realizat de Raluca Neagu

12 comentarii la “Octavian si doamna Lena au fost eliminati din competitia NPM5”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    mimi Says:

    Bine ca au iesit taranii astia doi. In special Lena, inculta si necioplita, facea ardealul de ras. Chiar nu inteleg cum se fac selectiile de concurenti de ajung in fata noastra astfel de specimnene jalnice.

  2. 9
    marry Says:

    Eu ii dau dreptate Deliei . Un cioban urat.

  3. 8
    ana11 Says:

    ami pare rau ca a plecat tavi ia-m votat fffff mult,dar sper sa se casatoreasca afara ca se potriveste cu adriana,bafta multa si casa de piatra.nu-i nime sfant sa nu greseasca dar prin greseli se anvata minte.

  4. 7
    bibi Says:

    nucredcomentul deliei deoarecesavazut in casacum era tavi, intradevar mama lui era mai bagacioasaciteodata dar asta e mama este mama si e normal sa mai vorbeasca cu ea despre una alta
    si in ardeal sunt unguri dar……….never mind

  5. 6
    bibi Says:

    imi pare nespus de rau ca sa destramata cest cuplu erau foarteplacuti sa speram ca vor continua afara

  6. 5
    delia Says:

    Nimeni nu il cunoaste pe acest Octavian cine este de fapt, nici ardelean nu este , deoarece tatal este ungur si mama ardeleanca, numele sau intreg este TRUTA OCTAVIAN ARPAD. Lasand apartenenta deoaparte , nu are nici o relevanta cu ceea ce vroiam sa apun, Tavi asa cum il alinta prieteni, si-a batut joc de toate fetele cu care a stat si nu ma mira deloc comportamentul lui, statea cat statea cu una si apoi o lasa si nu ii dadea nici o explicatie , nici o lamurire de ce vrea sa se desparta, cand se supara nu vorbea deloc despre motivele starii de iritare pe care o avea cu partenerele lui ATENTIE , vorbea cu mama lui ce il supara in relatiile lui. Lena fiind cea care decidea ce se va intampla cu relatiile lui si daca le va continua sau ba .

  7. 4
    lnt Says:

    chiar imi pare rau ca au iesit nu trebuia dar ce sai faci sper ca acum este multumit de ceea ce sa intamplat si sa si schimbe atitudinea sorin ca a decazut foarte mult prin limbajul lui. a fost prea laudat la inceput si i sa urcat la cap si acum o da in penibil in rest bafta concurentilor si mult curaj valentina si capul sus esti o fata ok

  8. 3
    lavinia Says:

    daca Octavian e nesimtit si lipsit de inteligenta,Sorin ce e?un tigan,scuze daca voi fi interpretata ca fiind rasista,dar ce se intampla in acest concurs,te face sa uiti de bunele maniere si sa-ti iesi cu totul din fire.Nu stiu incotro se va indrepta aceasta emisiune,cert e ca astfel de personaje nu mai pot fi tolerate in continuare,totul s-a transformat intr-o mare tiganie.

  9. 2
    alex Says:

    mai baiete numit OCTAVIAN DUTE UNDE A INTARCAT MUTU IAPA.ESTI FALS,NESIMTIT,.DAR UITE CA EXISTA D-NEZEU SI ESTI AFARA.SORIN ESTE DE 1000 DE ORI MAI INTELIGENT IN COMPARATIE CU TINE.

  10. 1
    dorica Says:

    Ma intreb de fapt ce fel de concurs este acesta dupa felul in care Kanal D il mai poate suporta pe acest nesimtit de om, numit Sorin Dar pentru a avea audienta e posibil orice sa acepti. Ma asteptam sa-l elimine pe Octavian deoarece era clar ca nu-l suprtau fiind ardelean De aici de departe se vede clar ca voi vreti sa castige Daniela deoarece ii saraca .Faceti o greseala la fel ca PRO TV care la Romanii au talent l-au scos pe unul care vorbea ,in loc sa primeasca cel care intradevar are talent. V-as ruga sa fiti corecti

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free