Valentina – Nora Saptamanii (30.04.2011)


valentina-npm5La Finala Saptamanii din data de 30 aprilie 2011, fetele au fost nevoite sa nominalizeze baiatul pe care nu si-l mai doresc in competitia Nora pentru mama 5.

Majoritatea fetelor l-au propus spre eliminare pe Andrei, Valentina fiind singura care l-a propus pe Sorin.

Pe locul 1 in randul fetelor protejate s-a situat Valentina, cu un procent de 24,5% din votul telespectatorilor.

Ce parere aveti de faptul ca Valentina a fost votata Nora Saptamanii?

Articol realizat de Raluca Neagu

57 comentarii la “Valentina – Nora Saptamanii (30.04.2011)”

Pages: « 6 5 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    ramona Says:

    mai, eu nu il plac in mod deosebit pe sorin ptr ca vb murdar,dar pot spune ca are dreptate ca valentina nu merita titlul de nora saptamanii,ma intreb oare noi romanii chiar nu mai apreciem deloc bunul smit si am ajuns sa promovam ipocrizia si vulgaritatea????? aceasta fata este din cale afara de vulgara

  2. 9
    cristina Says:

    MA BUCUR CA Valentina a iesit n.s. a meritat. Alkin si Elena sunt un cuplu fals de mimoza si arogant nenorocit.Nu inteleg ce vad unii la el.Mi-ar placea sa castige Ioan si Mihaela pentru ca sunt naturali, asa cum sunt ei in realitate.
    Ideal ar fi fost sa castig Andrei si Silvia, cel mai normal si credibil cuplu din casa.Dar ei sunt prea educati si nu au mai rezistat rautatilor Elenei si lui Alin, care i-au sapat tot timpul.

  3. 8
    roro Says:

    Sa iasa afara mascariciul de Sorin si proasta de Daniela impreuna cu ipocritii ALIN SI ELENA

  4. 7
    cristina Says:

    Ma bucur foarte mult ca Valentina a fost aleasa nora saptamanii, pentru ca merita.Sper ca lumea sa se destepteze si sa nu mai voteze aceasta mimoza falsa care este Elena.Cat despre Alin, e un ingamfat si arogant nenorocit care crede ca i se cuvine totul.Nu inteleg cum de-l voteaza cineva.E un cuplu fals si fortat.Mi-ar placea sa castige Ioan si Mihaela care nu joaca pentru bani, sunt naturali , asa cum sunt ei in realitate.
    Ideal ar fi fost sa ramana Silvia in concurs si sa castige impreuna cu Andrei, cel mai destept si normal cuplu din casa.Dar, din pacate nu au mai putul suporta rautatile lui Alin si Elena care i-au sapat tot timpul.

  5. 6
    Gabi Says:

    BRAVO VALENTINA pt titlul de NORA SAPTAMANII!!! chiar merita spre deosebire de falsa aia de Elena sau nesimtita cersatoare de Daniela

    de azi puteti vota si zilnic pe site http://www.voteazanorapentrumama.ro si prin SMS (11).

    Valentina rulzZ!! :) ))….. si AFARA cu tiganul ala de Puia Jr

  6. 5
    Gabi Says:

    VALENTINA este o fata OK, inteligenta, cu cei 7 ani de acasa, mereu SINCERA(asa cum o vede si Gabriela Cristea in mesajele din Libertatea pt concurenti).. si bineinteles ca telespectatorii apreziaza toate aceste calitati si ca atare o si voteaza pe VALENTINA pe LOCUL 1.

  7. 4
    alex Says:

    nu sunt adevarate voturile .nu are cum sa iasa acesta progenitura ,aceasta vuvuzea urlatoare care vrea bile intre picioare,nora saptamanii.voi ati facut-o n.s.kanal d.nu se compara cu elena nici la degetiul ce mic.este diferenta intre elena carte sre bun simt,frumusete educatie si badaranca asta de vuvuzeauaua urlatoare.

  8. 3
    nitu nicu Says:

    cea mai prefacuta din casa tot timpul stie cand sa vorbeasca in fata camerelor voi nu ati vazut ca se uita tot timpul unde este pozitionata camera

  9. 2
    dorica Says:

    rusine Daniela si Sorin afara cu voi repedeeeeeeeeeeeeeeeeeee

  10. 1
    aniela Says:

    de ce nu dati clasamentul,intr-un top exista numai primul loc? vrem sa stim cine au mai fost protejate.valentina a meritat sa fie n.s.

Pages: « 6 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free