Fete: Alina, 24 de ani, Ramnicu-Valcea


alina-npm5Alina are 24 de ani, este din Ramnicu-Valcea si isi doreste sa devina concurenta cu drepturi depline la Nora pentru mama 5.

Este o fire vesela, comunicativa si deschisa. Sta sub semnul zodiacal gemeni, fiind o persoana buna la suflet, care isi ajuta prietenii, dar are un mare defect: este “rea de gura”.

Alina este de profesie asistent medical generalist. Ii plac calatoriile atat in tara, cat si in strainatate si petrece mult timp in aer liber.

Potentiala concurenta a intrat in casa Nora pentru mama 5 pentru Octavian si pentru Valentin.

Ati dori ca Alina sa devina concurenta cu drepturi depline in competitia Nora pentru mama 5?

Articol realizat de Raluca Neagu

54 comentarii la “Fete: Alina, 24 de ani, Ramnicu-Valcea”

Pages: « 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

 1. 50
  florenta Says:

  imi pare rau sa va spun dar eu nu ma mai uit a emisiune de cand nu mai e Gabriela..doar pe net sa vad ce mai e nou..nu ma mai intereseaza..as vrea dar nu pot..cand o vedeam pe Gabriela cu vorbele ei frumoase,intelegerea si caldura ei,ma uitam de drag dar aqm nu ma mai intereseaza..nu sunt o inraita a npm..dar imi placea..nu mai pot spune acelasi lucru acum..imi pare rau..pacat k nu tineti comt si de parerile noastre sa o aduceti inapoi..

 2. 49
  Crisa ! Says:

  Este o fire vesela ? nu prea cred.. e ciudata rau femeia asta , a venit in concurs doar pentru Valentina ! Sa fie data afaraaa !

 3. 48
  justforfunny Says:

  Unde si-o fi pierdut veselia si comunicativitatea? E deprimanta si pusa doar pe scandal,daca nu se cearta,nu-si gaseste locul.Esti dusa pe campii,femeie…ca fata sigur nu esti.

 4. 47
  lavinia Says:

  daca e noua in casa nu-i place nimanui de ea,dar oare o intrece pe Valentina?

 5. 46
  MARIANA Says:

  POATE II DAU SI EI UN DICTIONAR SA SE MAI UITE PRIN EL CA TOT ARE TIMP LIBER.CA TOTI AU CERUT CATE CEVA BA O CARTE ,BA O REVISTA ,BA CARTI DE JOC ,CA SE PLICTISESC SARACUTII.

 6. 45
  ioan Says:

  Alina out….eject…..distanta…..esti dusa rau cu capul…..

 7. 44
  fabi Says:

  alina teai potrivi cu sorin

 8. 43
  mery Says:

  Da sigur are probleme, se baga in discutii asa ca proa…….. mai ales cand intra cineva prin telefon incepe ea sa spuna din camera rozelor care ea a venit de 2 saptamani . Poate intrarea asta in casa NPM o mai schimba in bine .

 9. 42
  marry Says:

  Da, ea este venita de 2 saptamani si deja da raspunsuri la cei care intra ptin telefon, cred ca are probleme .

 10. 41
  mira Says:

  ALINA CRED CA ARE PROBLEME CU CAPUL NU STIE SA SE EXPRIME

Pages: « 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free