Fete: Alina, 24 de ani, Ramnicu-Valcea


alina-npm5Alina are 24 de ani, este din Ramnicu-Valcea si isi doreste sa devina concurenta cu drepturi depline la Nora pentru mama 5.

Este o fire vesela, comunicativa si deschisa. Sta sub semnul zodiacal gemeni, fiind o persoana buna la suflet, care isi ajuta prietenii, dar are un mare defect: este “rea de gura”.

Alina este de profesie asistent medical generalist. Ii plac calatoriile atat in tara, cat si in strainatate si petrece mult timp in aer liber.

Potentiala concurenta a intrat in casa Nora pentru mama 5 pentru Octavian si pentru Valentin.

Ati dori ca Alina sa devina concurenta cu drepturi depline in competitia Nora pentru mama 5?

Articol realizat de Raluca Neagu

54 comentarii la “Fete: Alina, 24 de ani, Ramnicu-Valcea”

Pages: « 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    fabi Says:

    domnul gil sau domnisoara gil de ce zici sa plece alina acasa sa plece adriana ca nici nu vb e muta da eu o votez pe alina sa fie concurenta cu drepturi depline da ……….

  2. 19
    Anisoara Says:

    Am spus ca esti votata de mine sa ramai in casa,dar nu prea te plac, si imi doresc sa te schimbi un pic,si un sfat:nu mai rade asa tare sau mult, ca nu te avantajeaza, scuze .(multumesc)

  3. 18
    girl Says:

    e o mahalagioaica sa plece din casa

  4. 17
    o ardeleanca Says:

    ALINA ESTI O FITAOSA PARCA NUMAI U ESTI ASISTENT MEDIC ,DE CE TE DAI ASA DE MARE UITATE CUM ARETI E DIF FFFF MARE INTRE TINE SI VALENTINA ,V LENTINA E O FATA DINTRO BUCATA CUM SE SPUNE LA NOI NU I AJUNGI NICI LA DEGETUL MIC ASA CA IA M AI TERMINA CU FITELE DE 2 BANI PE CARE LE AI NICI FRUMOASA NU ESTI DELOC SI DACA ESTI ASISTENTA NU TE M AI LAUDA SI FATA MEA E DAR NU SE LAUDA SI CEL PUTIN EA ARE MULTI ANI DE SERVICIU ASA CA IA M AI TERMINA CA ESTI PENIBILA ,VALENTINA TE IUBIM SI TE VOM VOTAA .

  5. 16
    cristina Says:

    Sa ramana in casa. Are ac de cojocul Valentinei!

  6. 15
    ana11 Says:

    alina te votez sa ramai so spovedesti putin pe valentina.

  7. 14
    ana11 Says:

    alina te votez sa ramai so spovedesti putin pe valentina.

  8. 13
    Anisoara Says:

    Am votat sa ramai in casa, de ce nu:esti o draguta si la lupta, asa e competitia deci tot inainte bafta.

  9. 12
    gaby Says:

    Da mi-ar placea sa devina concurenta cu drepturi depline, merita ca toti ceilalti sa isi incerce norocul.Nu cred ca se potriveste cu nici un baiat din casa dar merita sa incerce aceasta provocare.Succes!!!

  10. 11
    doinitza Says:

    ALINA TE-AM VOTAT SA RAMAI IN CASA CA SA O PUI PE VALENTINA LA PUNCT CA PREA II NESIMTITA SI SA SE OFTICE ALIN CA II ESTE FRICA SA NU II LUATI MARELE PREMIU

Pages: « 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free