Fete: Alina, 24 de ani, Ramnicu-Valcea


alina-npm5Alina are 24 de ani, este din Ramnicu-Valcea si isi doreste sa devina concurenta cu drepturi depline la Nora pentru mama 5.

Este o fire vesela, comunicativa si deschisa. Sta sub semnul zodiacal gemeni, fiind o persoana buna la suflet, care isi ajuta prietenii, dar are un mare defect: este “rea de gura”.

Alina este de profesie asistent medical generalist. Ii plac calatoriile atat in tara, cat si in strainatate si petrece mult timp in aer liber.

Potentiala concurenta a intrat in casa Nora pentru mama 5 pentru Octavian si pentru Valentin.

Ati dori ca Alina sa devina concurenta cu drepturi depline in competitia Nora pentru mama 5?

Articol realizat de Raluca Neagu

54 comentarii la “Fete: Alina, 24 de ani, Ramnicu-Valcea”

Pages: [6] 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 54
    elena b Says:

    deci a facut cuplu si poate o eventuala casatorie cu Sorin, este o alegere ff buna , un baiat sufletist si cred eu de casa , dar,,,,mama Puia sa stea in banca ei si sa-i ajute de la distantza

  2. 53
    elena Says:

    a fost singura care i-a bagat pumnul in gura si pus-o la respect pe impertinenta Valentina poate ca de aceea a fost eliminata de catre cei de la k d

  3. 52
    mery Says:

    Prea tarziu in casa .

  4. 51
    florenta Says:

    iar in ceea ce o priveste pe alina e o mahalagioaica..a venit in concurs sa se vada pe ecran..nu o suport..dati-o afara..Adriana si Octavian au un cuplu frumos..sper sa tina..se potrivesc..Andreea si Stefan,imi pare rau dar nu am avut niciodata o parere buna de cuplul lor.Stefan ala era un amarat(nu economic)nu se potrivea cu andreea..ea e o femeie frumoasa,desteapta,merita ceva mai bun,greseala ei ca sa uitat la el..sper sa-si gaseasca jumatatea..succes..

Pages: [6] 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free