Fete: Alina, 24 de ani, Ramnicu-Valcea


alina-npm5Alina are 24 de ani, este din Ramnicu-Valcea si isi doreste sa devina concurenta cu drepturi depline la Nora pentru mama 5.

Este o fire vesela, comunicativa si deschisa. Sta sub semnul zodiacal gemeni, fiind o persoana buna la suflet, care isi ajuta prietenii, dar are un mare defect: este “rea de gura”.

Alina este de profesie asistent medical generalist. Ii plac calatoriile atat in tara, cat si in strainatate si petrece mult timp in aer liber.

Potentiala concurenta a intrat in casa Nora pentru mama 5 pentru Octavian si pentru Valentin.

Ati dori ca Alina sa devina concurenta cu drepturi depline in competitia Nora pentru mama 5?

Articol realizat de Raluca Neagu

54 comentarii la “Fete: Alina, 24 de ani, Ramnicu-Valcea”

  1. 1
    gardul Says:

    ARE DREPTATE VALENTINA A DISTRUS-O PE DAIANA.,LOVESTE IN CONCURENTII CU POTENTIAL MIC PENTRU SUPTEMATIE SI MUSCA DIN CEI PUTERNICI SA IASA IN EVIDENTA……..CALITATE SAU DEFECT?

  2. 2
    simona Says:

    alina esti cam nesimtita ,ai intrat sa te certi nu ai cei 7 ani de acsa

  3. 3
    Georgiana Says:

    Nu merita sa stea in casa. Sper sa iasa afara. e o mahalagioaica.Halal fata, L`as sfatui pe Octavian sa nu se uite la ea.

  4. 4
    cristi Says:

    are un tupeu ordinar

  5. 5
    ANISOARA Says:

    Alina,esti nevorbita,dar daca asa esti tu asta e , eu iti doresc sa fii iubita, si succes.

  6. 6
    lucyan Says:

    EU A MI DORESC SA RAMAI LA NORA PENTRU MAMA @LINA 5 SI SA FI MAI ZANBITOARE CAT MAI MULT

  7. 7
    justforfunny Says:

    Nesuferita fata.Vorbeste mult,prost si fara rost.

  8. 8
    Andrutzuu Says:

    Da…Imi Place Alina..E Frumoasa Sexy Si Stie sa se apere
    Si Da Vreau sa ramana in casa siii Se Potriveste cu Octavian

    Mult Succes Alinutzaa…tee Sustiin

  9. 9
    margareta Says:

    alina esti frumoasa te am fotat sa fi iubita

  10. 10
    madalina Says:

    imi place foarte mult alina sper sa ramana in continuare succes.

  11. 11
    doinitza Says:

    ALINA TE-AM VOTAT SA RAMAI IN CASA CA SA O PUI PE VALENTINA LA PUNCT CA PREA II NESIMTITA SI SA SE OFTICE ALIN CA II ESTE FRICA SA NU II LUATI MARELE PREMIU

  12. 12
    gaby Says:

    Da mi-ar placea sa devina concurenta cu drepturi depline, merita ca toti ceilalti sa isi incerce norocul.Nu cred ca se potriveste cu nici un baiat din casa dar merita sa incerce aceasta provocare.Succes!!!

  13. 13
    Anisoara Says:

    Am votat sa ramai in casa, de ce nu:esti o draguta si la lupta, asa e competitia deci tot inainte bafta.

  14. 14
    ana11 Says:

    alina te votez sa ramai so spovedesti putin pe valentina.

  15. 15
    ana11 Says:

    alina te votez sa ramai so spovedesti putin pe valentina.

  16. 16
    cristina Says:

    Sa ramana in casa. Are ac de cojocul Valentinei!

  17. 17
    o ardeleanca Says:

    ALINA ESTI O FITAOSA PARCA NUMAI U ESTI ASISTENT MEDIC ,DE CE TE DAI ASA DE MARE UITATE CUM ARETI E DIF FFFF MARE INTRE TINE SI VALENTINA ,V LENTINA E O FATA DINTRO BUCATA CUM SE SPUNE LA NOI NU I AJUNGI NICI LA DEGETUL MIC ASA CA IA M AI TERMINA CU FITELE DE 2 BANI PE CARE LE AI NICI FRUMOASA NU ESTI DELOC SI DACA ESTI ASISTENTA NU TE M AI LAUDA SI FATA MEA E DAR NU SE LAUDA SI CEL PUTIN EA ARE MULTI ANI DE SERVICIU ASA CA IA M AI TERMINA CA ESTI PENIBILA ,VALENTINA TE IUBIM SI TE VOM VOTAA .

  18. 18
    girl Says:

    e o mahalagioaica sa plece din casa

  19. 19
    Anisoara Says:

    Am spus ca esti votata de mine sa ramai in casa,dar nu prea te plac, si imi doresc sa te schimbi un pic,si un sfat:nu mai rade asa tare sau mult, ca nu te avantajeaza, scuze .(multumesc)

  20. 20
    fabi Says:

    domnul gil sau domnisoara gil de ce zici sa plece alina acasa sa plece adriana ca nici nu vb e muta da eu o votez pe alina sa fie concurenta cu drepturi depline da ……….

  21. 21
    fabi Says:

    nu e mahalagioaica asta crezi u dar spune ce are pe suflet da

  22. 22
    fabi Says:

    e olteanca de a mea asa nu oltenii rai

  23. 23
    Alice Says:

    Are o gura imensa,rade din orice si nu ii vad rostul in casa.

  24. 24
    lulu Says:

    Alina este corespondentul fidel al Valentinei , de aceea se resping si se scuipa ca pisicile OR SA IASA DIN CONCURS ASA CUM AU INTRAT, ASEMANREA FIZICA DAR SI COMPORTAMENTALA A CELOR DOUA ESTE VIZIBILA

  25. 25
    Marius Says:

    Acasa cu tine. esti o mahalagioaca nu meriti sa stai in casa, iar daca va ramane e clar ca emisiunea este o facatura deoarce in proportie de 80% din oamenii nu le place deloc de tine. Acasa

  26. 26
    kopyto Says:

    alina sa iasa din casa cu nu are legatura cu emisiunea

  27. 27
    MARIA Says:

    ALINA ARE DREPTATE SORIN CAND ITI SPUNE CA TE FACI DE RAHAT ACOLO,AI NISTE AERE IN TINE,SI O NESIMTIRE DE NEDESCRIS,CE TE CREZI MAI DESTEAPTA DECAT ALTI?NU ESTI,ASA CA MAI BINE IESI AFARA PANA NU TE DESCALIFICA

  28. 28
    MARIA Says:

    MAI SPUI CA ESTI ASISTENTA,DAR NU E VEDE CA AI ABVOLVIT VRE-O SCOALA,TE-AI LUAT DE MARIA CA SA ARATI CAT DE INVIDIOASA SI MINCINOASA ESTI,NU AI GASIT ALT SUBIECT DE DISCUTAT,SAU AI CA SA ARATI CAT DE PENIBILA ESTI

  29. 29
    alexa Says:

    alina esty o dulce :-* esty foarte frumy nu baga in seama toate rautatile celorlalty si mai las-o pe valentyna in pace ca nu meryta sa iti irosesty timpul cu ea ….a da te potryvesty ffffff bn cu sorin

  30. 30
    larysa Says:

    o sa ieshi cat mia curand ptr k esti adusa de pe luna….esti o mahalagioaica …sa nu mai zik k ai o gura mare shi la PROPRIU shi la FIGURAT . Deci uuuuuuuuu jos ku alina!!!!!!

  31. 31
    alina Says:

    bai alina nu am nimic personal cu tine insa esti varza in ceea ce consta concursul noara pentru mama .parerea mea este ca ai intrat in acest concurs doar sa te iei in gura cu totyi concurentii .iesi fetita ca ,concursul asta nu este pentru tine
    .las-o pe valentina ca ea are cei 7 ani de acasa nu ca tine nici macar nu stii sa vorbesti

  32. 32
    marinela Says:

    am votat sa ramana in casa este o persoana foarte frumasa si sa o lase in pace pe valentina sa nu se mai certe cu ea ca parca sunt doua surori la gura si nu este deloc rea de gura din contra este o fata foarte foartefoarte frumasa

  33. 33
    cristi Says:

    ALINA AI UN COMPORTAMENT CARE LASA DE DORIT ,CU PACIENTII LA FEL TE COMPORTI? SA NU CREZI CA O SA O PUI PE VALENTINA LA PUNCT ,EA STIE CAT SA INTINDA COARDA ORITU?
    E CLAR CA TU AI CEVA CU MARIA .

  34. 34
    mery Says:

    Este draguta, dar nu stie sa fie diplomata .

  35. 35
    elena Says:

    alina te dai mare ca esti asistenta dar nu esti demna de aceasta meserie ptr esti rea te-ai facut de rusine as fii ca tine as iesi din competenta

  36. 36
    margareta Says:

    buna pentru alina fata draga fi putin mai calma lasa tonul mai jos altfel esti o fata draguta pupici

  37. 37
    ery breazu Says:

    dupa parerea mea ar fi trebuit sa ramai acasa si nu sa vi sa te faci de minune mie miar fi fost rusine sa vin la emisiune cu asemenea aberati ca de fapt tu ai intrat sa te legi de toata lumea si nu ptr octavian si te rog nu te mai da mare ca esti asistenta ca ori cum cu comportamentul pe care il ai est varza invata sa zanbest mai frumos nu asa de ironic precum o faci

  38. 38
    silvia Says:

    brava te plac tu ti admosfera in casa….

  39. 39
    Claudia Says:

    esti penibila.cerete acasa urgent

  40. 40
    elena Says:

    este sora geamana a Valentinei , dpv fizic dar si comportament cat si mai alesbagaj logoreic

  41. 41
    mira Says:

    ALINA CRED CA ARE PROBLEME CU CAPUL NU STIE SA SE EXPRIME

  42. 42
    marry Says:

    Da, ea este venita de 2 saptamani si deja da raspunsuri la cei care intra ptin telefon, cred ca are probleme .

  43. 43
    mery Says:

    Da sigur are probleme, se baga in discutii asa ca proa…….. mai ales cand intra cineva prin telefon incepe ea sa spuna din camera rozelor care ea a venit de 2 saptamani . Poate intrarea asta in casa NPM o mai schimba in bine .

  44. 44
    fabi Says:

    alina teai potrivi cu sorin

  45. 45
    ioan Says:

    Alina out….eject…..distanta…..esti dusa rau cu capul…..

  46. 46
    MARIANA Says:

    POATE II DAU SI EI UN DICTIONAR SA SE MAI UITE PRIN EL CA TOT ARE TIMP LIBER.CA TOTI AU CERUT CATE CEVA BA O CARTE ,BA O REVISTA ,BA CARTI DE JOC ,CA SE PLICTISESC SARACUTII.

  47. 47
    lavinia Says:

    daca e noua in casa nu-i place nimanui de ea,dar oare o intrece pe Valentina?

  48. 48
    justforfunny Says:

    Unde si-o fi pierdut veselia si comunicativitatea? E deprimanta si pusa doar pe scandal,daca nu se cearta,nu-si gaseste locul.Esti dusa pe campii,femeie…ca fata sigur nu esti.

  49. 49
    Crisa ! Says:

    Este o fire vesela ? nu prea cred.. e ciudata rau femeia asta , a venit in concurs doar pentru Valentina ! Sa fie data afaraaa !

  50. 50
    florenta Says:

    imi pare rau sa va spun dar eu nu ma mai uit a emisiune de cand nu mai e Gabriela..doar pe net sa vad ce mai e nou..nu ma mai intereseaza..as vrea dar nu pot..cand o vedeam pe Gabriela cu vorbele ei frumoase,intelegerea si caldura ei,ma uitam de drag dar aqm nu ma mai intereseaza..nu sunt o inraita a npm..dar imi placea..nu mai pot spune acelasi lucru acum..imi pare rau..pacat k nu tineti comt si de parerile noastre sa o aduceti inapoi..

  51. 51
    florenta Says:

    iar in ceea ce o priveste pe alina e o mahalagioaica..a venit in concurs sa se vada pe ecran..nu o suport..dati-o afara..Adriana si Octavian au un cuplu frumos..sper sa tina..se potrivesc..Andreea si Stefan,imi pare rau dar nu am avut niciodata o parere buna de cuplul lor.Stefan ala era un amarat(nu economic)nu se potrivea cu andreea..ea e o femeie frumoasa,desteapta,merita ceva mai bun,greseala ei ca sa uitat la el..sper sa-si gaseasca jumatatea..succes..

  52. 52
    mery Says:

    Prea tarziu in casa .

  53. 53
    elena Says:

    a fost singura care i-a bagat pumnul in gura si pus-o la respect pe impertinenta Valentina poate ca de aceea a fost eliminata de catre cei de la k d

  54. 54
    elena b Says:

    deci a facut cuplu si poate o eventuala casatorie cu Sorin, este o alegere ff buna , un baiat sufletist si cred eu de casa , dar,,,,mama Puia sa stea in banca ei si sa-i ajute de la distantza

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free