Doamna Mioara – Mama Saptamanii (08.01.2011)


npm5 mioaraLa Finala Saptamanii din data de 8 ianuarie 2011, doamna Mioara a fost desemnata Mama Saptamanii cu un procent de 53,4% din voturile celor de acasa. Ea a propus-o spre eliminare pe Adelina.

Pe locul al doilea in randul mamelor protejate de public s-a situat doamna Maria cu 19,1% din voturi. Aceasta a nominalizat-o pe Daiana pentru a pleca din casa NPM5.

Ce parere aveti de clasamentul in ceea ce priveste Mama Saptamanii?

Articol realizat de Raluca Neagu

19 comentarii la “Doamna Mioara – Mama Saptamanii (08.01.2011)”

Pages: « 2 [1] Show All

 1. 10
  dana08 Says:

  eu cred ca e cea mai buna si intelegatoare mama din casa . fetele aveau nevoie de cineva ca ea . bravo ei ca arata ca la 30 de ani , multe femei ravnesc sa arate ca ea.
  ioan in schimb nu e de insuratoare. e alintatul familiei si de asta nu sa maturizat. in afara sa-i bage mana in ciloti mihaielei altceva sigur nu stie sa faca , iar mihaiela e o incuiata care se lasa tradusa de prostalaul ala de ioan . mama mihaielei e de nota 10 si ea . o femeie adevarata … bravo ei .

 2. 9
  CAMELIA Says:

  este o doamna de nota 20

 3. 8
  Meri Says:

  Este falsa , numai in fata camerelor vorbeste, se controleaza tot timpul, ia apararea, dar nu cred ca este asa……… nu este incintata ca Ioan vrea sa se casatoreasca. Ioan mai mult de 1 an nu sta Mihaela cu el. E ceva din familie, mint foarte mult.

 4. 7
  elenataga Says:

  MIOARA NU AVEA CE CAUTA IN CONCURS SAU TRBUIA SA VINA PENTRU EA NU PENTRU COPILASUL EI CARE NU-SI POATE STAPANI INSTINCTELE ANIMALICE.MA INTREB CAND A FOST CANAL D.CORECT?CAND I-A ELIMINAT PE BOGDAN_ELENA SAU CANDA LASAT IN CONCURS PE “COPILAS?

 5. 6
  elena Says:

  MIOARA NU AVEA CE CAUTA IN CONCURS SAU TRBUIA SA VINA PENTRU EA NU PENTRU COPILASUL EI CARE NU-SI POATE STAPANI INSTINCTELE ANIMALICE.MA INTREB CAND A FOST CANAL D.CORECT?CAND I-A ELIMINAT PE BOGDAN_ELENA SAU CANDA LASAT IN CONCURS PE “COPILAS”?

 6. 5
  Adriana Says:

  Sunt de aceeasi parere cu ,, Mitica”. Doamna Mioara a venit sa isi faca reclama, poate vine vreun milionar. Nu a venit sa isi insoare baiatul.

 7. 4
  Andy_Girl Says:

  Miora e de trb dar ar trebui sa stea mai mult ku okiii p copii ka nmai nebunele fak

 8. 3
  lary Says:

  este falsa/ nu cred ca si afara se va comporta asa frumos cu cei din jur

 9. 2
  ema Says:

  cred ca a iesit pe primul loc deoarece nu a fost implicata in certuri si Ioan si Mihaiela au facut c-am ce au vrut ei…iar rezultatul cred ca va fi in defavoarea lor de data aceasta…

 10. 1
  Mitica Says:

  Canal de aceasta Mioara a venit ea sa marite? A venit aici sa faca parada modei si se vede dela o posta ce educatiei a dat acelui copil fara pic de bun simt.Cine o voteaza ca sta separata de mame ea este printre concurente venite sa se marite.

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free