Doamna Mioara – Mama Saptamanii (08.01.2011)


npm5 mioaraLa Finala Saptamanii din data de 8 ianuarie 2011, doamna Mioara a fost desemnata Mama Saptamanii cu un procent de 53,4% din voturile celor de acasa. Ea a propus-o spre eliminare pe Adelina.

Pe locul al doilea in randul mamelor protejate de public s-a situat doamna Maria cu 19,1% din voturi. Aceasta a nominalizat-o pe Daiana pentru a pleca din casa NPM5.

Ce parere aveti de clasamentul in ceea ce priveste Mama Saptamanii?

Articol realizat de Raluca Neagu

19 comentarii la “Doamna Mioara – Mama Saptamanii (08.01.2011)”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    dana08 Says:

    eu cred ca e cea mai buna si intelegatoare mama din casa . fetele aveau nevoie de cineva ca ea . bravo ei ca arata ca la 30 de ani , multe femei ravnesc sa arate ca ea.
    ioan in schimb nu e de insuratoare. e alintatul familiei si de asta nu sa maturizat. in afara sa-i bage mana in ciloti mihaielei altceva sigur nu stie sa faca , iar mihaiela e o incuiata care se lasa tradusa de prostalaul ala de ioan . mama mihaielei e de nota 10 si ea . o femeie adevarata … bravo ei .

  2. 9
    CAMELIA Says:

    este o doamna de nota 20

  3. 8
    Meri Says:

    Este falsa , numai in fata camerelor vorbeste, se controleaza tot timpul, ia apararea, dar nu cred ca este asa……… nu este incintata ca Ioan vrea sa se casatoreasca. Ioan mai mult de 1 an nu sta Mihaela cu el. E ceva din familie, mint foarte mult.

  4. 7
    elenataga Says:

    MIOARA NU AVEA CE CAUTA IN CONCURS SAU TRBUIA SA VINA PENTRU EA NU PENTRU COPILASUL EI CARE NU-SI POATE STAPANI INSTINCTELE ANIMALICE.MA INTREB CAND A FOST CANAL D.CORECT?CAND I-A ELIMINAT PE BOGDAN_ELENA SAU CANDA LASAT IN CONCURS PE “COPILAS?

  5. 6
    elena Says:

    MIOARA NU AVEA CE CAUTA IN CONCURS SAU TRBUIA SA VINA PENTRU EA NU PENTRU COPILASUL EI CARE NU-SI POATE STAPANI INSTINCTELE ANIMALICE.MA INTREB CAND A FOST CANAL D.CORECT?CAND I-A ELIMINAT PE BOGDAN_ELENA SAU CANDA LASAT IN CONCURS PE “COPILAS”?

  6. 5
    Adriana Says:

    Sunt de aceeasi parere cu ,, Mitica”. Doamna Mioara a venit sa isi faca reclama, poate vine vreun milionar. Nu a venit sa isi insoare baiatul.

  7. 4
    Andy_Girl Says:

    Miora e de trb dar ar trebui sa stea mai mult ku okiii p copii ka nmai nebunele fak

  8. 3
    lary Says:

    este falsa/ nu cred ca si afara se va comporta asa frumos cu cei din jur

  9. 2
    ema Says:

    cred ca a iesit pe primul loc deoarece nu a fost implicata in certuri si Ioan si Mihaiela au facut c-am ce au vrut ei…iar rezultatul cred ca va fi in defavoarea lor de data aceasta…

  10. 1
    Mitica Says:

    Canal de aceasta Mioara a venit ea sa marite? A venit aici sa faca parada modei si se vede dela o posta ce educatiei a dat acelui copil fara pic de bun simt.Cine o voteaza ca sta separata de mame ea este printre concurente venite sa se marite.

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free