Silvia – Nora Saptamanii (08.01.2011)


npm5 silviaLa Finala Saptamanii din data de 8 ianuarie 2011 s-au deschis, dupa mai multe saptamani, plicurile cu voturi. Astfel Silvia a iesit pe primul loc, fiind desemnata Nora Saptamanii cu un procent de 29% din voturile celor de acasa.

Pe locul al doilea s-a situat Valentina cu 22,4%, pe locul al treilea Elena cu 16,6%, iar pe ultimul loc in randul fetelor protejate de public s-a aflat Mihaela cu doar 8,7% din voturi.

Ce parere aveti de acest clasament?

Articol realizat de Raluca Neagu

19 comentarii la “Silvia – Nora Saptamanii (08.01.2011)”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 19
    dorinika Says:

    mama….. e o vaca grasa …nu mia placut de la inceput…..imi place cum le comenteaza dna Puia bravo ei le spune verde in ochi …e o prefacuta….nu se iubesc deloc joaca p.u bani e clar se vede…..si Alin tot incerca sa ne spune prin unele chestii e clar ca nu poate so spuna direct…nui permit astia de la kanald………….

  2. 18
    ema Says:

    Nesuferita si rea…dar pentru ca este grasa ,piticul p*rno o s-o paraseasca afara….

  3. 17
    catalin Says:

    prea neeeeeeeeeeeesssssssssssssuuuuuuuuuuuffffffffffeeeeeeeeerrrrrrrrttttttaaaaaaa

  4. 16
    Andy_Girl Says:

    eu as fi vrut sa castige Elena mai mult..pt ca oricum Silvie de mult isi dorea sa iasa..mai bn lasati-o daka asa vrea..poate ca gandeste ca o sa fie mai bn pt ea si Andrei..nush..poate vor o casatorie inafara sau poate un bebe

  5. 15
    ema Says:

    Serioasa este din rautate,dusmanoasa pe fete din disperare sa nu sa uite cineva la Andrei.La cat este de grasa cine se uita la asta afara…la gasit pe baiatu asta care se vede ca-i pare rau ca a ales-o la insistentele maicasi….Mare greseala…Atatea fete slabute finute a aleso pe BALENA UCIGASA..

  6. 14
    Dora Says:

    Eu cred ca nu prea mai aveti ce sa va spuneti in casa, de aceea tot va cereti afara, sau credeti ca asa telespectatorii va vor oferi votul vostru. Sincer, Silvia te credeam o fata mai inteligenta si mai cu mult bun simt, dar mai nou faci o mutra plictisita si nu stiu de ce. Cred ca pana la urma si lui Andrei o sa i se faca lehamite de tine si cuplu vi se va destrama. Pacat, mare pacat!

  7. 13
    andrea Says:

    nu imi place deloc silvia! este prea serioasa pt varsta ei
    sincer nu prea are motive

  8. 12
    Lorena Says:

    Dar ii crede cineva ca vor sa iasa din casa npm5 ? ……Asta-i strategie veche ca sa-i voteze telespectatorii ! Pe cine cred ca pacalesc ?…Silvia-i o nesimtita care pune la incercare rabdarea lui Andrei …

  9. 11
    costi Says:

    silvia imi place de tn ,esti fata super,parerea mea este sa ti de andrei ptr ca va completati amindoi,sa sti ca andrei e chiar un baiat ok—si rugamintea mea este sa nu va mai cereti sa iesiti afara ,cum ati stat pina acum mai rabdati pina la sfirsit cai pacat sa va dati batuti tocmai acum

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free