Doamna Mioara – Mama Saptamanii (08.01.2011)


npm5 mioaraLa Finala Saptamanii din data de 8 ianuarie 2011, doamna Mioara a fost desemnata Mama Saptamanii cu un procent de 53,4% din voturile celor de acasa. Ea a propus-o spre eliminare pe Adelina.

Pe locul al doilea in randul mamelor protejate de public s-a situat doamna Maria cu 19,1% din voturi. Aceasta a nominalizat-o pe Daiana pentru a pleca din casa NPM5.

Ce parere aveti de clasamentul in ceea ce priveste Mama Saptamanii?

Articol realizat de Raluca Neagu

19 comentarii la “Doamna Mioara – Mama Saptamanii (08.01.2011)”

Pages: [2] 1 » Show All

 1. 19
  margareta Says:

  buna doamna imi pare fff rau pentru baiatul dum_vostra dar eu cred ca el nu este sanatos mintal are o prob sincer nu va seamana urit la tot ce spune are o minte de gradinita

 2. 18
  ema Says:

  mara, ferestete te baba betiva si de fomistul si leanta …sunt periculosi

 3. 17
  ema Says:

  mara, ferestete te baba betiva si de fomistul si leanta …sunt pericuculosi

 4. 16
  simona Says:

  doamna miora o apreciez f mult e o dulce si o mama ok ete intradevar o doamna va pup

 5. 15
  elena Says:

  doamna mioara este o mama de apreciat si o vitoare soacra de minune ,,.este mai intai mama perfecta si soacra perfecta ,..este mama preferata ,si merita sa fie mama saptamani ,..

 6. 14
  Dora Says:

  Mioara este o femeie cu mult bun simt si nu vrea sa se certe. Ea se impaca bine cu toate fetele si are vederi emancipate. Il sfatuieste pe Ioan sa nu mai fie atat de gelos si de posesiv cu Mihaela ca aceste sicanari le va strica relatia. Nu inteleg de ce si/a dorit ca sa/l impace pe Alin cu Elena?

 7. 13
  Georgiana Says:

  Mioara e falsa,incearca in direct sa-i dea sfaturi odraslei sa vada lumea ca ea e o mama moderna,corecta.Mioaro educatia copilului trebuia sa i-o dai acasa ,nu acum la TV.!!!! E deja prea tarziu.Mai bine zis nu pentru el ai venit in concurs.Sa vada lumea cat de draguta si moderna esti,poate iti gasesti perechia.

 8. 12
  Meri Says:

  Zburdalnico ce mai sareai aseara de gitul lui Alin .

 9. 11
  irina Says:

  doamna mioara este o doamna de admirat la acest concurs . merita sa fie mama saptamanii dar imi pare rau ca daiana a parasit competitia . . .!

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free