Doamna Mioara – Mama Saptamanii (08.01.2011)


npm5 mioaraLa Finala Saptamanii din data de 8 ianuarie 2011, doamna Mioara a fost desemnata Mama Saptamanii cu un procent de 53,4% din voturile celor de acasa. Ea a propus-o spre eliminare pe Adelina.

Pe locul al doilea in randul mamelor protejate de public s-a situat doamna Maria cu 19,1% din voturi. Aceasta a nominalizat-o pe Daiana pentru a pleca din casa NPM5.

Ce parere aveti de clasamentul in ceea ce priveste Mama Saptamanii?

Articol realizat de Raluca Neagu

19 comentarii la “Doamna Mioara – Mama Saptamanii (08.01.2011)”

  1. 1
    Mitica Says:

    Canal de aceasta Mioara a venit ea sa marite? A venit aici sa faca parada modei si se vede dela o posta ce educatiei a dat acelui copil fara pic de bun simt.Cine o voteaza ca sta separata de mame ea este printre concurente venite sa se marite.

  2. 2
    ema Says:

    cred ca a iesit pe primul loc deoarece nu a fost implicata in certuri si Ioan si Mihaiela au facut c-am ce au vrut ei…iar rezultatul cred ca va fi in defavoarea lor de data aceasta…

  3. 3
    lary Says:

    este falsa/ nu cred ca si afara se va comporta asa frumos cu cei din jur

  4. 4
    Andy_Girl Says:

    Miora e de trb dar ar trebui sa stea mai mult ku okiii p copii ka nmai nebunele fak

  5. 5
    Adriana Says:

    Sunt de aceeasi parere cu ,, Mitica”. Doamna Mioara a venit sa isi faca reclama, poate vine vreun milionar. Nu a venit sa isi insoare baiatul.

  6. 6
    elena Says:

    MIOARA NU AVEA CE CAUTA IN CONCURS SAU TRBUIA SA VINA PENTRU EA NU PENTRU COPILASUL EI CARE NU-SI POATE STAPANI INSTINCTELE ANIMALICE.MA INTREB CAND A FOST CANAL D.CORECT?CAND I-A ELIMINAT PE BOGDAN_ELENA SAU CANDA LASAT IN CONCURS PE “COPILAS”?

  7. 7
    elenataga Says:

    MIOARA NU AVEA CE CAUTA IN CONCURS SAU TRBUIA SA VINA PENTRU EA NU PENTRU COPILASUL EI CARE NU-SI POATE STAPANI INSTINCTELE ANIMALICE.MA INTREB CAND A FOST CANAL D.CORECT?CAND I-A ELIMINAT PE BOGDAN_ELENA SAU CANDA LASAT IN CONCURS PE “COPILAS?

  8. 8
    Meri Says:

    Este falsa , numai in fata camerelor vorbeste, se controleaza tot timpul, ia apararea, dar nu cred ca este asa……… nu este incintata ca Ioan vrea sa se casatoreasca. Ioan mai mult de 1 an nu sta Mihaela cu el. E ceva din familie, mint foarte mult.

  9. 9
    CAMELIA Says:

    este o doamna de nota 20

  10. 10
    dana08 Says:

    eu cred ca e cea mai buna si intelegatoare mama din casa . fetele aveau nevoie de cineva ca ea . bravo ei ca arata ca la 30 de ani , multe femei ravnesc sa arate ca ea.
    ioan in schimb nu e de insuratoare. e alintatul familiei si de asta nu sa maturizat. in afara sa-i bage mana in ciloti mihaielei altceva sigur nu stie sa faca , iar mihaiela e o incuiata care se lasa tradusa de prostalaul ala de ioan . mama mihaielei e de nota 10 si ea . o femeie adevarata … bravo ei .

  11. 11
    irina Says:

    doamna mioara este o doamna de admirat la acest concurs . merita sa fie mama saptamanii dar imi pare rau ca daiana a parasit competitia . . .!

  12. 12
    Meri Says:

    Zburdalnico ce mai sareai aseara de gitul lui Alin .

  13. 13
    Georgiana Says:

    Mioara e falsa,incearca in direct sa-i dea sfaturi odraslei sa vada lumea ca ea e o mama moderna,corecta.Mioaro educatia copilului trebuia sa i-o dai acasa ,nu acum la TV.!!!! E deja prea tarziu.Mai bine zis nu pentru el ai venit in concurs.Sa vada lumea cat de draguta si moderna esti,poate iti gasesti perechia.

  14. 14
    Dora Says:

    Mioara este o femeie cu mult bun simt si nu vrea sa se certe. Ea se impaca bine cu toate fetele si are vederi emancipate. Il sfatuieste pe Ioan sa nu mai fie atat de gelos si de posesiv cu Mihaela ca aceste sicanari le va strica relatia. Nu inteleg de ce si/a dorit ca sa/l impace pe Alin cu Elena?

  15. 15
    elena Says:

    doamna mioara este o mama de apreciat si o vitoare soacra de minune ,,.este mai intai mama perfecta si soacra perfecta ,..este mama preferata ,si merita sa fie mama saptamani ,..

  16. 16
    simona Says:

    doamna miora o apreciez f mult e o dulce si o mama ok ete intradevar o doamna va pup

  17. 17
    ema Says:

    mara, ferestete te baba betiva si de fomistul si leanta …sunt pericuculosi

  18. 18
    ema Says:

    mara, ferestete te baba betiva si de fomistul si leanta …sunt periculosi

  19. 19
    margareta Says:

    buna doamna imi pare fff rau pentru baiatul dum_vostra dar eu cred ca el nu este sanatos mintal are o prob sincer nu va seamana urit la tot ce spune are o minte de gradinita

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free