Valentina – Nora Saptamanii in Casa Rozelor (13.11.2010)


valentina npm5Valentina a obtinut un procent de 40,5% din voturile celor de acasa, astfel ea a iesit Nora Saptamanii in Casa Rozelor. Pe locul al doilea a fost urmata de Mihaela, care a obtinut doar 33,4 % din voturi.

Ambele fete protejate din Casa Rozelor l-au propus spre eliminare pe Sorin.

Ce parere aveti de clasamentul in ceea ce priveste Nora Saptamanii in Casa Rozelor?

Articol realizat de Raluca Neagu

116 comentarii la “Valentina – Nora Saptamanii in Casa Rozelor (13.11.2010)”

Pages: « 12 … 11 10 9 8 7 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

  1. 50
    nicoleeeta Says:

    scuze m-am exprimat gresit fostii colegi de liceu si facultate ce fel de poama a fost :) )) in liceu a facut avort si nici nu stia cine e tatal si unul din cei cu care se culcase i-a dat bani cu imprumut sa faca avort ea invata la a 12a A si si tipul care i-a dat bani de avort invata la clasa a 12a E (il cheama Robert) in liceul Toma N.Socolescu din Ploiesti………….cred ca stie tot Ploiestul ce pan*rama e si acum a venit la nora pentru mama sa se marite :) ))

  2. 49
    nicoleeeta Says:

    Valentina este o pan*rama nici macar nu stiti cine este cu adevarat intrebatii fostii colegi si facultatea ce stiu despre ea :) )

  3. 48
    Mihaiela Says:

    Valentina fi tare si mia retinuta in manifestari un pic mia calculata si esti OK!!! Iti urez succes si alegel odata pe Nicusor. Pe Andrei l-am placut dar cum zic ardeleni nu are coloana vertebrala, Silavia daca era invatata cu un vocabular mai intelectual (cum pretinde) vorbea cursiv, nu isi alegea atata vorbele.Cat despre Ioan :) ) trezestete frate!!

  4. 47
    diana Says:

    Ar fi bine sa nu ramai in casa ptr ca vei avea zile grele….. se vede ca nimeni din casa nu te simpatizeaza.

  5. 46
    denisa Says:

    esti tare tipa mea, bv poop

  6. 45
    emanuela Says:

    valentina pe mine ma cheama emanuela
    eusunt o fetita de 10 ani mie si la mami ne place de tine si noi vrem sa nu iesi din concurs tot ce ai de spus sa spui si sa fi tot asa de sincera ca la inceput.te iubim asa cum esti mai directa
    pa

  7. 44
    ruby Says:

    acestea sunt frustratele si ofticatele,inainte sa va dati cu parerea despre cineva,stati si cugetati la propriile voastre persoane, rusinecata lipsa de caracter.bravo valentina fi tu insuti,multa bafta.

  8. 43
    Doina Says:

    Nu judecati, nu treceti cu vederea ceia ce voua nu va place.Parerea mea este sa va fa recunoasteti vorbele spuse la repezeala.A avea gura mare nu poti arata ca esti si destept.Fiecare poate vorbi fara logica.Se interpreteaza mult an acest concurs.

  9. 42
    Meri Says:

    Da are dreptate – just – ce vedeti la niste pustoaice de 2o ani ca Silvia care arata de 4o Elena si Mihaela care parca au cocoloase in gura. Nu va place o concurenta ca Valentina care a terminat o facultate si va place Silvia si Mihaela de 2o ani care au stat prin cluburi si au invatat sa fie diplomate. Pacat. Ridicati in slavi un concurent ca Ioan si asta de 2o ani care nu stie decit sa birfeasca. Ar trebui ca fiecare concurent sa spuna ce a facut afara, ce scoala are .

  10. 41
    just me Says:

    bai fratilor ce tot aveti cu tata-l valentinei.,oricare ar fi facut la fel in locul luui,daca ai copii ai suferinte,ai neajunsuri si lupti si cu dintii pentru copii tai si nu mai conteaza daca jignesti pe cineva sau nu la momentul respectiv.Si eu am 2 fete si cat rau ar face ele ,tot le-as lua apararea si poate as face mai rau decat tatAL valentinei.
    De perversele alea de silvia,iulia,elena nu va luati…n-ati auzit ca mata blanda zgarie rau?
    Mai suunt 7 luni de concurs,daca valentina iese o s-o plangeti,cand o sa va dati seama ce le poate capul celorlalte.Valentina e mult mai trecuta prin viata decat mironositele celelalte si aici ma refer la silvia,iulia,si elena.
    Acum pe bune Silvia e femeie?????????????Daca si Silvia e femeie inseamna ca eu sunt Osama……….sa fim seriosi
    Elena???ce sa alegi de la ea????fitzele poate in rest ….suflettu nu atre nimic
    Iulia e frumusica,dar perversa da imi pare bine pt ea ca si-a ales un poponar :) )_

Pages: « 12 … 11 10 9 8 7 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free