Valentina – Nora Saptamanii in Casa Rozelor (13.11.2010)


valentina npm5Valentina a obtinut un procent de 40,5% din voturile celor de acasa, astfel ea a iesit Nora Saptamanii in Casa Rozelor. Pe locul al doilea a fost urmata de Mihaela, care a obtinut doar 33,4 % din voturi.

Ambele fete protejate din Casa Rozelor l-au propus spre eliminare pe Sorin.

Ce parere aveti de clasamentul in ceea ce priveste Nora Saptamanii in Casa Rozelor?

Articol realizat de Raluca Neagu

116 comentarii la “Valentina – Nora Saptamanii in Casa Rozelor (13.11.2010)”

Pages: « 12 … 11 10 9 8 7 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    nutyka Says:

    RAR MI S-A INTAMPLAT SA-MI SCHIMB RADICAL PAREREA DESPRE CINEVA ,ASEARA AM REUSIT. VALENTINA NU NUMAICA M-A DEZAMAGIT DAR LA UN MOMENT DAT IMI ERA RUSINE DE RUSINEA EI ,A FOST PENIBILA O ORA CAT A TINUT PEDOARIA SA NU AM AUZIT MACAR UN” SCUZATI-MA OAMENI CARE MA-ATI VOTAT ” CRED CA 7 ORE DACA AR FI FOST LASATA SA VORBEASCA EA AR FI ARUNCAT CU VENIN . UNDE LE GASITI DOMNILOR REALIZATORI ? IN CEIL PRIVESTE PE TATAL EI EU SUNT MAMA SI IL INTELEG DAR INTR-O PAUZA TOT I-AS FI DAT O PALMA ASA CA SA SE LINISTEASCA

  2. 19
    justforfunny Says:

    Ea minte mai mult decat toti.Omul sincer nu are nevoie sa urle cand vorbeste. Doar mincinosii urla pentru a convinge ca nu mint.

  3. 18
    justforfunny Says:

    Invidie pentru ce ? N-a vrut-o niciun baiat,de duda,e duda,e cea mai batrana dintre fete,nu arata “beton”, bube la cap are, vine
    dintr-o familie de scandalagii. Invdia este in ea,nu la ceilalti. Invidia o face sa urle,sa planga,e disperata sa faca un cuplu,sa ia banii…asa…nu are nicio sansa.
    E disperata amarata! Si ea da’ si ta-su! Nu da nimeni in casa( 90% din public, asisderea) 2 parale pe ea.

  4. 17
    MAX Says:

    O fi ea Nora Saptamanii, dar n-o vad prea curand nora vreunei mame. Cine si-ar lua pe cap o asemenea morisca vulgara si perversa?

  5. 16
    nikos Says:

    cat timp va sta valentina in casa vor fi tensiuni si cred ca titlul de nora saptamani nu-l primeste de pe urma voturilor ,pe cine ar incanta un asemenea caracter ?

  6. 15
    alina Says:

    sincer nu imi place valentina prea mult,dar uneori are dreptate..de fapt ca toti din casa uneori au dreptate uneori nu.!!1

  7. 14
    Meri Says:

    Daca era asa rea cum o vad unii ii vota aseara pe cuplatii serii , Andrei si Valentin. Dar a fost cu mult bun simt si nu a numit baieti din cuplu.

  8. 13
    Meri Says:

    Ba conteaza sa ai un loc de munca, o scoala , facultate cum sunt toate fetele fara cuplu printre care se afla si Valentina. Silvia si Mihaela care la 2o ani nu au nimic dar sunt umblate stiu sa minta sa se prefaca. Dar mama lui Abdrei nu va deranjeaja ca vine pe fiecare saptamina la mincinosul casei. Valentina merita sa fie NORA si stea in casa.

  9. 12
    ramona Says:

    ce conteaza ca are o facultate terminata atata timp cat se comporta mai rau decat o mahalagioaica??????????????/ dar s-a vazut de la cine a primit educatia de a purta o conversatie!!!!! eu nu cred ca ea poate fi votata in asa mare proportie.este tinuta in casa de cei in conducere,ptr a face tiganie,ptr ca si-au dat seama ca mamele o vor vota mereu.

  10. 11
    taty Says:

    bravo valentina..este fata care zice adevarul in fata si toata lumea o critica pt asta…si nu stiu dc…probabil invidia…

Pages: « 12 … 11 10 9 8 7 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free