Valentina – Nora Saptamanii in Casa Rozelor (13.11.2010)


valentina npm5Valentina a obtinut un procent de 40,5% din voturile celor de acasa, astfel ea a iesit Nora Saptamanii in Casa Rozelor. Pe locul al doilea a fost urmata de Mihaela, care a obtinut doar 33,4 % din voturi.

Ambele fete protejate din Casa Rozelor l-au propus spre eliminare pe Sorin.

Ce parere aveti de clasamentul in ceea ce priveste Nora Saptamanii in Casa Rozelor?

Articol realizat de Raluca Neagu

116 comentarii la “Valentina – Nora Saptamanii in Casa Rozelor (13.11.2010)”

Pages: « 12 … 11 10 9 8 7 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    radu Diana Says:

    nu merita sa fie nora saptaminii

  2. 29
    deea Says:

    urla mahalaua in tine mai fato

  3. 28
    Cosmina Says:

    drum bun draga mea:)) sper sa pleci la romanesti

  4. 27
    diana Says:

    tigancusa mica ce esti tu! romanizata si alta nu;)

  5. 26
    nikos Says:

    vanghelie,nu-mi doresc sa intru in polemica cu dumneata dar ma revolta faptul ca i-ti permiti sa emiti pareri la adresa unor persoane(ex. negreanca,ramona)……cred ca indiferent de gradul de inteligenta toti avem dreptul sa ne expunem si sa ne argumentam parerea in legatura cu acest concurs,este bine sa dam dovada de decenta si sa respectam opinia fiecaruia fara a ne leza unii pe altii. Cer scuze si sper ca nu te-am ofensat cu nimic!

  6. 25
    nuconteaza Says:

    urata si proasta

  7. 24
    cris Says:

    felicitari Valentina si cat mai multe titluri de ns.cat despre cei care spun lucruri urate despre ea le dau un sfat:duceti-va si impuscati-va si luati-va si favoriti cu voi(am inteles ca printre favoriti sunt si silvia si andrei) atunci va urez drum bun si sa ne spune-ti daca aveti nevoie de ceva ca va ajutam cu cea mai mare placere.Valentina felicitari inca o data

  8. 23
    vanghelie Says:

    RAMONA TE-AI UITAT IN OGLINDA?STUDIAZA PERSONAJUL DIN OGLINDA SI SPUNE-NE SI NOUA CE PARERE AI.CREZI CA ESTI MAI EDUCATA?DACA AI FI FOST DESTEAPTA ABORDAI ALTFEL SUBIECTUL.AI CEVA STUDII?REALIZARI IN VIATA?

  9. 22
    vanghelie Says:

    NEGREANCO BAGATI UNGHIA IN GIT,NUMAI DUPA CUM TE EXPRIMI IMI DAU SEAMA CITA RAUTATE AI,SEMENI LEIT CU PERVERSA SILVIA SI PINOCHIO ANDREI,AI ACELASI CARACTER INFATUAT .

  10. 21
    nutyka Says:

    RAR MI S-A INTAMPLAT SA-MI SCHIMB RADICAL PAREREA DESPRE CINEVA ,ASEARA AM REUSIT. VALENTINA NU CA M-A DEZAMAGIT DAR LA UN MOMENT DAT IMI ERA RUSINE DE RUSINEA EI ,A FOST PENIBILA O ORA CAT A TINUT PEDOARIA SA NU AM AUZIT MACAR UN” SCUZATI-MA OAMENI CARE MA-ATI VOTAT ” CRED CA 7 ORE DACA AR FI FOST LASATA SA VORBEASCA EA AR FI ARUNCAT CU VENIN . UNDE LE GASITI DOMNILOR REALIZATORI ? IN CEIL PRIVESTE PE TATAL EI EU SUNT MAMA SI IL INTELEG DAR INTR-O PAUZA TOT I-AS FI DAT O PALMA ASA CA SA SE LINISTEASCA

Pages: « 12 … 11 10 9 8 7 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free