Valentin si Iulia s-au logodit in competitia NPM5


valentin si iulia npm5Moment emotionant pentru cuplurile din casa Nora pentru mama 5! La Finala Saptamanii din data de 13 noiembrie 2010, perechile indragostite au fost puse la o incercare de a-si declara iubirea.

Valentin si Iulia si-au luat inima in dinti si au fost primii care au spus DA atat cuplului, cat si logodnei. Cei doi indragostiti s-au logodit, castigand astfel suma de 10.000 lei si sansa de a merge intr-o vacanta la Venetia, orasul iubirii.

Credeti ca Valentin si Iulia au facut acest pas din iubire? Oare cei doi chiar sunt pregatiti pentru casatorie?

Merita cuplul format din Iulia si Valentin, sa mearga in vacanta la Venetia?

Articol realizat de Raluca Neagu

51 comentarii la “Valentin si Iulia s-au logodit in competitia NPM5”

Pages: « 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    mia olteanu 2009 Says:

    ACEASTA FETITA “VALENTIN “IMI DISPLACE. Mi-am format aceiasi parere de la inceputul concursului ca ceva nu este normal la atitudinea lui,acum s-a demonstrat acest lucru.

  2. 19
    maria Says:

    2 PROSTI

  3. 18
    DeeDee Says:

    *Ioan nu IoanA =)) uff…

  4. 17
    DeeDee Says:

    Desi imi plac cei doi am ramas surprinsa…cam repede. Si totusi,fata de altii (Andrei-Silvia,Ioana-Mihaela) ei mai au ceva vechime si s-au placut de la inceput nu “azi te plac,maine nu te mai plac”…si apoi “iar te plac”

  5. 16
    flo Says:

    eu va plac si va sustin……..sunteti draguti am2….

  6. 15
    mda Says:

    sunteti 2 frumosi:*:*:*:*

  7. 14
    vanghelie Says:

    FETITA VALENTIN.UN IMPATIMIT AL ALCOOLULUI.SPER SA NU DEVINA NERVOSI BAITASII,VAZIND CA S-A LOGODIT CU O FATA.

  8. 13
    maria Says:

    doamne ce vedeti la valentin santeti toate nebune nu vedeti ca e un mascarici analfabet,de iulia mi e mila nu stie cu cine sa logodit,si mama lui si el sant barfitori si prefacuti,el are comportament de femeie barfeste prea mult si se da prea important pe nimic,sincer nu stiu cine o voteaza pe doamna elena ptr ca se vede de la o posta ca e prefacuta.valentin este un palavragiu si atat

  9. 12
    alina Says:

    sincer mie una imi place de iulia e frumusica dar e prostuta ca tace la toate tampeniile care lea facut valentin…el e un curvar si jumatate dar pana la urma are doar 20 de ani si cred ca inca e copil desi nu era nici beat nici legat la ochi cand lau intrebat daca vrea sa se insoare iar cu casatoria sunt de acord ca sau grabit.

  10. 11
    sonia Says:

    Acest baiat imi displace. Maica-sa, normal ii ia apararea dar pana nu faci foc nu iese fum. Nu cred ca este o simpla zvonire cu pozele.. hm… vom mai auzi, cine stie..
    Sa dea Domnul sa nu fie adevarat. Mi-ar fi sila si spuneti-i domnule sa-si cerceii aia jos din urechi !!!!

Pages: « 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free