Valentin si Iulia s-au logodit in competitia NPM5


valentin si iulia npm5Moment emotionant pentru cuplurile din casa Nora pentru mama 5! La Finala Saptamanii din data de 13 noiembrie 2010, perechile indragostite au fost puse la o incercare de a-si declara iubirea.

Valentin si Iulia si-au luat inima in dinti si au fost primii care au spus DA atat cuplului, cat si logodnei. Cei doi indragostiti s-au logodit, castigand astfel suma de 10.000 lei si sansa de a merge intr-o vacanta la Venetia, orasul iubirii.

Credeti ca Valentin si Iulia au facut acest pas din iubire? Oare cei doi chiar sunt pregatiti pentru casatorie?

Merita cuplul format din Iulia si Valentin, sa mearga in vacanta la Venetia?

Articol realizat de Raluca Neagu

51 comentarii la “Valentin si Iulia s-au logodit in competitia NPM5”

Pages: « 6 5 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    Meri Says:

    E criza banii conteaza. Daca nu era premiul nu era nici un cuplu format.

  2. 9
    Meri Says:

    Raluca tu esti refuzata de Valentin si te razbuni . Mie imi place Valentin , este mai indraznet mai distractiv decit motolii din casa…

  3. 8
    DOINITA Says:

    RALUCA CINE ESTI? SCRIENE MAI MULTE DE VALENTIN (ALEX) DACA STII ATATEA DESPRE EL.

  4. 7
    melinda Says:

    mie imi place de valentin,dar de iulia nu.nu se potrivesc deloc.e urata.valentin putea sa aleaga pe altcineva pentru ca e frumusel

  5. 6
    Georgiana Says:

    Este clar lui valentin i plac batieti nu cred ca ce sa dat aseara ar fi doar niste zvonuri eu cred ca este adevarat faptul ca lui valentin i plac baierti mai ales cei cu bani si in acelas timp bautura in seara de halloween cum a vazut bautura a si reactionat pe masura!

  6. 5
    diana Says:

    ai mare dreptate niko…pt bani au facut o toti.nu sunt de mult timp impreuna si deja se”iubesc” la nebunie….

  7. 4
    AndyGirl Says:

    Felicitari

  8. 3
    raluca Says:

    e ciudat…sunt prima care comenteaza. Sincer Alex ( Valentin) sa cam grabit:|. Daca reusiti sa vorbiti cu Alex va rog sa ii transmite-ti un mesaj din partea mea. “Alex sigur ti-ai dat seama cine sunt, ce pot sa zic nu te grabi sa faci ceva:P as vrea sa intru in direct sa vb mai multe dar nu reusesc”

  9. 2
    simona Says:

    clar au spus da pt bani,in fine,eu zic k sunt prea la inceput toti k sa faca pasu asta mare.dar totusi ,avand in vedere relatia iuliei cu valentin,ca el e mai dificil in cea ce privesc fetele, ca a luat-o cam razna,cred k ei ar fi bine sa mearga la venetia,e un pas pt ei,si sper sa le fie bine,sunt fff frumosi.

  10. 1
    niko Says:

    normal daca voi kanal d ati fortat lucrurile,rusine sa va fie ce emisiuni ati inceput sa faceti ,cum naibi sa se logodeasca nu au nici o luna de cand au format cuplu si ei se logodesc,pentru bani cum naiba voi le-ati oferit bani si excursie la venetia ei cum sa zica nu,trebuia ca lucrurile sa decurga de la sine nu asa fortat

Pages: « 6 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free